Gå til innhold

DJLuNaTiC

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DJLuNaTiC

  1. Hei. Har akkurat kjøpt meg et 6800 GT kort fra ASUS og er storfornøyd. Men er en ting som jeg savner fra mitt forrige ATI kort, og det er panning desktop. Altså, skrvebord størrelse på en høyere oppløsning enn det som skjermen egentlig viser. Kan noen guide meg gjennom hvordan jeg får dette tilbake, og eventuelt hva slags software jeg må laste ned. Takk :)

  2. er heldig jeg... har microplex 15 min unna hjemme, så jeg kan bare dra å hente det jeg trenger. frakt er noe dritt når man bare skal ha noe småtterier.

    hvor ligger Microplex hen da?? og da betaler du bare de 25 kr eller?

    Microplex ligger i Sarpsborg, langs E6, nærme Tune kirke. Er bare et lager med et lite kontor, hvor man går inn i bygningen til Electrolux, og inn. Du betaler bare for det du handler. Ikkeno mer. :thumbup:

  3. Heisann.

     

    Lurer på noe og kanskje folket kan hjelpe meg med dette. Har kjøpt rør på elektriker grossisten idag av denne typen:

     

    ror.jpg

     

    Er sånn rør som man legger inn i vegger. Skal bruke det til å trekke over kabler i kabinettet. Har også laget denne ut av en koblings boks og nipler til å ha invertere til katoder i.

     

    invbox.jpg

     

    Men det jeg lurer på, er om noen vet om noe som jeg kan ha på enden av røra når de møter molex kontakter eller 3 pins kontakter så det ikke blir helt brudd på røret. Blir ikke noe pent. Noe som dekker hele kontakta eller noe som slik:

     

    ende.jpg

     

    Trenger input folkens!

  4. Tenkte på svart, med UV grønt inni. På jobben har jeg også adgang til et pulver-lakkerings anlegg som vi vanligvis bruker til og farge skapa med. Men etter en del testing av plassen jeg har innvendig, blir det trangt for 2 hovedkort og fremdeles ha plass til og utvikle en del av de design konseptene jeg vil ha. Så som det ser ut nå blir det bare 1 PC ut av dette. Men det betyr selvfølgelig ikke at dette ikke kan bli et bra konsept.

     

    Mange her som sier henge det på veggen, og ja, det hadde vært tøft... Men det kan føre til en del problemer med plassering av kabler osv. Vil ha dette så stilrent som mulig, og lage kabel kanaler inni kabinettet og koblings bokser lakkert også for og bli kvitt det vanlige rotet som jeg ellers sliter som faen med for og bli kvitt. Sånn som det er nå, kommer skapet til og ligge flatt, med plexi i døra som jeg skal hente på jobben senere.

     

    In terms of vifter, tenkte jeg og ha 4 120mm vifter (Papst seff). Og et kontroll panel midt på med knapper (sånne røde cover over og bryter under når du tar av lokket... som på fly hvis dere skjønner hva jeg mener). Pluss viftestying og temp måler. Og designe ett slags cover rundt. Jeg lar noen bilder som jeg legger opp imorra forklare bedre. Da skal jeg ut i garasjen og begynne med litt kapping og sliping av noen deler som jeg allerede her. Så update imorra folkens.

  5. Mange som har Chieftec kabinett, men ganske få som har BX serien. Anyway, har mekket en del på mitt. Nå kan dere jo ta en titt.

     

    foransiden.jpg

     

    Her har jeg tatt vekk den plasticen i midten ovenfor og under, og lagt på sota plexi istedet. Med litt triksing fikk jeg en fint klistemerke med logo på undersiden.

     

    logo.jpg

     

    Inni, er det vel mye av det som mange andre har. Katoder osv. Men la på en plate med sota plexi over strøm forsyner og CDROMen for og fade det vekk fra resten. Ett merke der oxo som ikke ble like vellykket. Tenker jeg fjerner det.

     

    sidemeddor.jpg

     

    sideutendor.jpg

     

    Opinions opininons opinions!! Kom med dem folkens!

  6. Dette kommer til og bli min første case build, og jeg vil lage kabinettet til noe jeg har hatt lyst til å gjøre en stund. Ide'n var og ha en PC hvor jeg kan kjøre 2 PC'er fra 1 boks. 2 hovedkort, med egne HD'er og CD-ROMer til hver, men 1 skjerm, 1 mus, og 1 tastatur. Windows på den ene maskinene til spillene mine og grafikk programmene jeg bruker til design, og en Linux build på den andre, til hverdags bruk som surfing, skrive papirer, og som en plattform hvor jeg kan forbedre mine Linux kunnskaper.

     

    For en måned siden, fikk jeg en vikar jobb her i Fredrikstad på en fabrikk, hvor vi blant annet lager sikringsskap. De kommer i mange forskjellige størrelser, og fikk idag med meg et hjem, uten innmaten som blir montert på fabrikken (jeg skal legge opp detaljer og bilder imorra). Jeg skal nå begynne og tenke litt på dette, men jeg har tro på at dette kan bli noe bra.

     

    Det eneste "problemet" er at jeg har bare nok hardware til 1 PC inni min planlagte 2 PC kasse, og sparer penger for harde livet til og begynne på skolen til høsten, så hardware til pc nummer 2 må nok vente.. men modding kan begynne. Jeg håper jeg kan få planlagt og få mekket noen tegninger til å vise fram i helga. :thumbup:

  7. Leste på Bit-Tech.net at det nye grafikk kortet til nvidia trenger en 480 W PSU og 2 molex kontakter kobla til kortet for og funke. Det er jo helt sykt. Jeg oppgraderte akkuart PSU fra 360 til 450W. Tror dere dette kommer til og bli standard med de fleste nye kort fra ATI og Nvidia i tidene fremover??? Har ikke mye lyst til og oppgradere PSU enda en gang :no:

  8. du sparer nok en del penger på og bygge PC selv med de samme komponentene som de har i alienware pc'ene, men jeg har hørt at de er helt sinnsyke. Alt er stilrent, både utvendig og innvendig, og kvaliteten er meget god. Det at du kan velge all innvendig hardware fra kjente kvalitets merker er også et meget godt tegn på at dette er noe og stole på. Hadde jeg hatt masse penger og bruke på ny pc, hadde nok jeg også kjøpt denne pc'en. Men måtte nok hatt mitt fine selv modda kabbis ved siden av=) Hvis du er dreiven på casemodding, er nok ikke Alienware det beste utgangspunktet. Men det er jo fullt mulig og sette inn et plexi vindu i siden pluss noen katoder som mather resten av fargen utvendig. eller uv?! tenk så fett! :thumbs:

  9. Les reviewene på disse 2 her på Overklokking.no, siden begge produktene har blitt testet her.=) Da får du ivertfall detaljerte innvisninger i ytelse, pakkeinnhold, problemer, og nærmere bilder av begge produktene.=)

  10. ATI har sine propriatary drivere til liux. Bare last ned Check.sh, og kjør "sh Check.sh" i Console for og finne ut vilken versjon av XFree86 du har, og last ned de driverene du trenger. Installasjon instrukser her. Hvis du er newbie til Linux, kan du søke i google om andre sider til og installere det, eller spørre i for eksempel Linuxquestions.org. Eneste som kan være tricky er og få OpenGL til og virke. Du kan oxo sprørre meg om dette hvis du vil. Lykke til=)

     

     

     

     

    ATI Linux Drivere

×
×
  • Opprett ny...