Gå til innhold

tallard

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tallard

  1. En lydpotte for å dempe viftestøy er ofte brukt i ventilasjonsanlegg til hus og hjem og sånt. Da kaller man det for en lydfelle rett og slett. kanskje noe lignende kan passe for deg? En lydfelle er så enkelt som en boks av noe slag som er montert i en kanal før og etter vifta. boksen er isolert med støydempende matriale av noe slag. hvis du lager noe sånt, så kan du bruke f.eks de mattene som biltema selger.

     

    christian

  2. Nå har jeg brukt 5 timer til å pløye meg igjennom dette fantastisk morsomme prosjektet mens jeg besvarer telefoner på 1880. Og så fikk jeg en bitteliten ide, og måtte jeg brenne om noen har skrevet det samme før. ( la ikke merke til det i hvertfall)

     

    Jeg synes bena dine på kabinettet var tøffe, men hva om du kjøpte en haug med pianotangenter og satte som en rad under. både hvite og svarte tangenter. Det hadde bare blitt så fantastisk stilig at jeg måtte satt meg ned og grine om jeg kom over det live.

     

    Keep up the good work!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

     

    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

     

    Verden er glad i folk som lager fine ting.

     

    Christian

  3. Heia

     

    Det er et firma som lar deg ha en addresse i usa. Grunnen til dette er at noen firmaer i usa ikke sender utenlands. Dette firmaet videresender rett og slett bare posten videre fra addressen din i usa til norgesaddressen din..

     

     

    Men jeg klarer bare ikke å huske hva det firmaet heter.. helt låst.. noen som kan hjelpe meg?

     

     

     

     

    Christiahn

  4. Prøver du å fortelle meg at firmaer ikke har angrefrist når de kjøper et produkt?? Jeg må le! Ingen er mer mektige enn firmaer når det gjelder angrefrister... Hvis statoil vil bytte et par maskiner som ikke funker hos "hottiheita data" tror du ikke da at hottiheita vil ta i mot maskinene? I verste tilfelle så mister jo hottiheita alle framtidige kontrakter.. Det vil jo selvsagt ikke si at LcdDuden får bytta sin lcd nødvendigvis, men han har rettigheter uansett.

     

    ch

  5. Slapp av nå da. Har ikke alle en gang vært nybegynnere på peltiere kjøling? Uansett. Start i det små, les mange artikler om andre som har prøvd før deg, og gjerne snakk med noen som har gjort det. Jeg har prøvd med et 36w peltiere element (for LEEENGE SIDEN(!!) da 36 var relativt mye, og nå med et 115w element)

     

    Lykke til, og husk at nøkkelen til suksess er å være nøyaktig, og aldri skru for hardt til.

     

    Helsning ch

  6. Jeg kunne ingenting om vannkjøling før jeg las prosjektet til Overklokking.no. Etter det visste jeg alt jeg trengte å vite!! Så nå to og en halv uke etter har jeg et vannkjølings-system oppe og gå. Var ikke så vanskelig å lage. Du burde prøve :smile:

     

    Det eneste du trenger av "spesialverktøy" er egentlig noen gjengetapper og en dreiemaskin. hvis du er heldig trenger du ikke det engang...

     

    Helsning frå

     

    Christian

  7. Håhååå. nå har jeg nettopp fullført mitt vesle vannkjølingsprosjekt. Jeg har dreid et stort hull i en aluminiumsblokk, og lagt et lokk på med fire skruer. Jeg har kobla på en radioator, og en liten meter med vannslange. Så har jeg et peltierelement, pluss en kobbershim og ei kobberplate til å overføre mer av kulden fra peltieren. Det funker jo døødsbra!! Håhå, jeg trodde ikke det skulle bli så bra, og ennå har jeg ikke tweaka prosessoren min maks... foreløpig er den stabil som før. Ok fæcts: AMD Thundebird 900@1132 mhz, og 100% prosessorkraft så er jeg nede i 29 grader... mot 51 grader 20% belastning før... Hahaha.. dette er jo bare gøy! Vannet holder vel ca pisselunken temperatur på 31 grader, når jeg har 60% fart på viftene til radioatoren... Da blir det forholdsvis støyfritt i tillegg!!!

     

    Helsning frå

    Christian Henriksen

     

    Glad overklokker

  8. Er det noen som er intressert i et system som kan brukes på f.eks vannkjølere. der viftehastigheten på radiatorviften(e) øker hvis vanntemperaturen øker.

    Og mulighet for flere temperaturfølere /viftehastighet følere samt et display i systemtrayet.

    Systemet bør være skalerbart, slik at flere følere/ vifter kan monteres senere. Hva med å gjøre hele enheten enda mer intelligent ved å koble den til datamaskinen og lage en "monitor" som ligger i systrayet? Hvor mye er DU villig til å betale for et slikt system? Trenger ikke nødvendigvis å være kun til vannkjøling, kan også brukes hvis du har mange vifter i et kabinett.

     

    Christian

×
×
  • Opprett ny...