Gå til innhold

Jooakim

Medlemmer
  • Innlegg

    5 848
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. Jooakim's innlegg in Ønsker kritikk på Portfolio ble markert som svaret   
    For det første: Portfolio er ikke et norsk ord - bruk heller portefølje, med mindre du retter deg mot utenlandske personer/kunder.
     
    1) Er dette en side for å vise frem bildene dine eller for å selge tjenester? Om du skal selge tjenester, ville jeg ha hatt "info" som hovedsiden. Kanskje du kunne hatt et minigalleri her med bilder du har tatt - noe slikt som Instagram hadde.
                 Skal du virke seriøs, bør du som nevnt oppgi minst organisasjonsnummer (i tillegg til noe foretaksinformasjon), hvor du holder til (konkret), hvor du (ikke) kan ta oppdrag, .no-domene, og muligens priser - ettersom folk gjerne vil vite om du tar 100k per oppdrag eller 100kr. Både "info" og "kontakt" virker veldig "oppstykket" og lite oversiktlige. Det har muligens med store bilder/kart som er i veien og den sorte skriften på den mørke bakgrunnsfargen. Kvitt deg med kartet og legg til en link i stedet.
    2) Siden virker grå og kjedelig. For en kunstner, eller i det minste en kreativ person som deg, burde du jo klare å ha noe som virker stilfullt. Tenk deg at siden er som et av bildene i porteføljen. Ville du ha tatt bilde av siden din? Ta å google "beautiful web design" og få deg litt inspirasjon på noen av "Top X"-sidene. Ikke at du trenger å ha en så utrolig fancy, men se gjerne på minimalistiske design.
     - Porteføljen mangler luft mellom bildene (og teksten). Hva med å ha fast tre eller fire bilder per rad, gjerne litt større og uten teksten? Om du absolutt må ha med teksten før du trykker deg inn, ville jeg ha hatt en annen bakgrunn bak, og gjerne en som ikke er grå med kjedelig sort skrift. Jeg ser at galleriet endres ut i fra størrelsen på vinduet, noe som jo er bra. Men i så fall ville jeg som sagt ha hatt fast antall bilder per rad, men at heller størrelsen på selve bildene justeres ut i fra størrelsen på vinduet.
     - Det ser rart ut å ha kun en grå bakgrunn, uten en mindre bakgrunn i en annen (lysere) farge som dekker kun innholdet.
     - Teksten nederst med copyright og slikt (her bør du ha org.nr.) er veldig liten og vanskelig å lese med lysere grått på grått.
     
    Tenk deg at du solgte websider i stedet for fototjenester, ville du da hatt en dårlig webløsning med for eksempel ekstremt dårlig registreringssystem? Når du selger foto burde siden være pretty as a picture
×
×
  • Opprett ny...