Gå til innhold

Jon

Medlemmer
  • Innlegg

    114
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jon

  1. G6 var veldig interessant for meg. Pen design, god størrelse og kurante specs. Men at de valgte å lage en egen Europa-versjon uten trådløs lading og skikkelig lydprosessor, når USA-versjonen fikk nettopp dette, er uforståelig. Derfor ble det ingen G6 på undertegnede. Kanskje kan de rydde opp i dette nå?

     

    Var det ikke sånn at kun Korea (Asia) versjonen fikk bedre DAC, imens USA-versjonen fikk trådløs lading..? Uansett kjipt at Europa-versjonen ikke fikk noen av delene ja....

    • Liker 1
  2.  

     

    Veldig dyrt?

    Så du har dette inkludert i hele Europa og du synes det er dyrt. Men en bra hastighet og store og gode datapakker. Om du bruker lite mobil er vel ikke telenor et alternativ uansett. Og det har det vel aldri heller. Telenor er premium for de som vil ha kvalitet ikke de som vil spare et parr kroner.

     

     

    Det er dyrt, jeg betaler 199 for 6GB data.

     

    AtW

    Hvor får du 6BG for 199,-?

  3. Da har jeg fått oppgradert trass noen små problem (Backup krasjet to ganger).

     

    Jeg har og oppdaget to rare / spesielle ting:

     

    -Adaptable storage som er nytt i 6.0 er deaktivert. Dette står ingen plass under / før oppdateringen. 

     

    - Den nye innebygde musikk av spilleren er verre en den forrige, den nye mangler flere funksjoner:

    Man kan ikke lengre velge flere filer samtidig fra en folder / et album.

    Det er ikke lenger mulig og stokke om på sanger i en spilleliste, når man flytter dem spretter de tilbake igjen. 

    Vil alt bli reset på telefonen ved oppgradering? Apper, bilder, SMS etc...

    Noen som vet hvor mye ledig plass man trenger på telefonen for å oppgradere?

     

    Mvh,

    Jon

  4. Hvor mye bakterier? Totalt meningsløst spørsmål. Det er garantert mange flere bakterier på (data)musa enn tå toalettskåla, men må jeg velge slikker jeg heller på (fortsatt data) musa... De fleste bakterier er totalt harmløse, og mange er viktige eller essensielle for oss.

    Når dette er sagt kan det godt henne det er tatt opp i artikkelen. Har ikke abonnement, så jeg fikk ikke lest den :p

  5. Jeg tror ikke på hverken at jorda ble skapt for mindre enn 10,000 år siden, at Jesus vil komme tilbake til jorda, eller at de prosentene der stemmer. Jeg tror ikke engang alle kreasjonister tror at jorda ble skapt for mindre enn 10,000 år siden.

     

    Sant å si tror jeg ikke at alle høyt utdannede kristne egentlig er kristne heller, det bare passer seg sånn.

     

    Fint å høre at du ikke tror på det tullet, men prosentene stemmer dessverre. http://www.gallup.com/poll/155003/hold-creationist-view-human-origins.aspx

    • Liker 2
  6. Bør skille mellom evolusjonen og evolusjonsteorien her. Eller enda mer konkret, mellom evolusjonen og Darwins teori om naturlig utvalg, og videreutviklingen av denne... Evolusjonen er, den er målbar, testet og bevist. Evolusjonsteorien er vel derimot en teori som forklarer hvordan/hvorfor evolusjonen har utviklet seg som den har. Den kan man inntil videre velge å ikke tro på.

     

    Evolusjonsteorien er vel ca like godt testet som gravitasjonsteorien til Newton... En vitenskaplig teori er ikke det samme som en hypotese. Det er ikke en teori i den forstand at man er usikker på om den stemmer.

    • Liker 7
  7. Kanskje ikke pent å le, men hvor mye hensyn er det mulig å ta? 46% av USA's befolkning tror seriøst at jorda ble skapt for mindre enn 10,000 år siden. At det folket har et enormt atomvåpenarsenal er skremmende. Over 40% tror Jesus vil komme tilbake til jorda og skille klinten fra hveten ila kort tid. Det tallet er selvsagt sterkt korrelert med lav utdannelse, og vil derfor forhåpentligvis falle, men allikevel. Det er folk med makt over atomvåpen, som er relativt sikre på at de ikke har noe å tape på å trykke på knappen...

    • Liker 6
×
×
  • Opprett ny...