Gå til innhold

slappy2

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av slappy2

  1. Har samme problem med playstation, men en litt annen vri...

    Jeg kjøpte playstation gjennom en venn som jobber i Nordisk film/Egmont gruppen.

    Har fakturaen og alt det der, så regner ikke med at det blir noe problem, men hvor kan jeg levere den for å få dette fikset? Kan jeg feks. bare levere den inn på elkjøp, eller vil de nekte siden den ikke er kjøpt hos dem?

  2. Har et problem med Databasen. Får bare beskjed om at den ikke finner noen save-files selv om jeg har kommet til 5 akt. Prøvde å starte et nytt game, men databasen finner ikke den nye filen heller.

     

    Må man ha runnet spillet helt for å få åpnet MGS4informasjonen, eller er det jeg som har gått glipp av noe?

  3. For å spille online, GT-TV og "News" så kreves det at man laster ned en sykt stor oppdatering...når jeg har lastet 3/4 av den så kommer det error, så får ikke spilt online. Har kanskje noe med at spillet ikke skal komme ut før i morgen, men kjipt for det.

     

    Samme her, så det gadd jeg ikke vente på. Jeg har 20mbit linje, så det burde jo ikke være her det er noe problem, tror det er halvparten av de 3mill europerne som har fått spillet idag. Skal prøve å sette på før jeg legger meg. Er snart ferdig med B series nå.....Dette er morro! G25 funker med Clutch og H-gir! Clutchen aktiveres med trekant. Og da får du ikke gira uten å clutche. På visse modeller vel og merke, GT-R 07 funker ikke clutchen på. Men kanskje den ikke har det i RL, men cappuchino'n funka det på.....

     

    Hadde samme problemet, men var bar å restarte konsollen, og så gjøre det igjen. Utrolig fett online. Vunnet 2 av 2 race.

    Hadde forresten samme problemet da jeg måtte oppdatere Warhawk. Bare å restarte da også.

  4. Har et lite spørsmål her. Saken er at jeg har bodd i England nå siden September. Etter jul begynnte jeg å ta kjøretimer for å ta lappen her nede. Nå viser det seg midlertidig at jeg ikke rekker oppkjøring før jeg skal hjem. Er det noen mulighet for å slippe å ta alt hjemme i Norge nå?

     

    Jeg har hatt cirka 40 timer med godkjent innstruktør, og jeg har bestått teoriprøven. Er født 18/09.87 så vil gjerne slippe å ta alle de greiene de har innført hjemme i Norge nå.

     

    Er det noen mulighet for å slippe Traffikalt gk, teoriprøve eller noe?

×
×
  • Opprett ny...