Gå til innhold

WireBoy

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av WireBoy

  1. Det som er problemet med denne testen er at det er mange gamle telefoner. MEN jeg sitter med det førsteintrykket at de har vert alt for villig til og gi 4 mens 5 nesten aldrig kommer. De er nesten litt for snill med telefonene. 6230 eller hva den heter har fått 4 i holdbarhet, men 50% av telefonene de hadde inne ble ødelagt!!!

     

    latterlig ass...

  2. Formelen ovenfor fjærner stort sett alle lyder. Men det er sant at du kan høre svake lyder av og til. Slik at det err ikke murlig og fjærne mer en det som er fjernet med den koden.

     

    Den yttre skjærmen blir svart p.g.a. strømsparing. Man ville ha tømt telefonen for strøm hvist denne skjermen skulle ha vist klokken hele tiden. Man kan sette på en klokke som blinker med gjevne mellomrom. Men det er det du kan gjøre. Hvist du vil se på klokken når skjermen er svart så trykker du volumknappen inn en stund. e700 kan ikke vise klokken hele tiden slik som andre telefoner p.g.a. andre telefoner har en fargeløs skjerm som yttre skjerm, denne har en olvc eller lignende skjerm med 256 farger!

  3. LES OG FORSTÅ HELE TRÅDEN FØR DU GJØR NOE SOM HELST MED TELEFONEN

     

    Du tar ikke bort kameralyden egentlig... bare lager et trinn som er helt stille.

     

    Bruk koden på eget ansvar, gjør akuratt som jeg sier så går det fint...

     

    - *#8999*8378# (de fire siste tallene vil vise - på skjermen)

    - Du får opp en meny som heter "Testmodus". Denne menyen inneholder 5 steg: Versjon, H/W-test, Sperrestatus, SIM Info og Production

    - Vi velger H/W-test og får tre nye menyvalg. Videre velger vi Lydinnstillinger. Da kommer det opp enda en meny med 9 valg. Velg Melodiforsterker.

    - Det kommer en verdi opp på skjermen. Endre denne til 0. Trykk en gang på lagre, da kommer en ny verdi opp. IKKE endre disse verdiene.

    - Så trykker du deg ut av menyene på vanlig måte.

    - Trykk videre så på volumknappen på siden av mobilen. Velg laveste nivå(blå kuber på skjermen)(Det nivået vi endret til 0).

    - Du er nå klar for å ta bilde uten lyd. For å ta lyden på igjen trykker du bare volumet (ved hjelp av knappen på siden av telefonen) opp igjen.

     

    PS: Når kameralyd er tatt bort er også ringetone tatt bort. Så du må endre volumet fra laveste niva til ønsket nivå for å høre ringetone.

     

    WireBoy

  4. Det plager meg at enkelte ikke leser hele tråden før de spør om noe. Dermed ender vi opp med og svare på same ting gang på gang. Amobil burde kanskje få flere til og søke i forumene før de poster en tråd. Mange (sier ikke alle) tenker at det er lett og bare poste en tråd og få svar. Men vi kunne spart oss for mye svaring på samme spørsmål. Men dette er bare mitt synspungt, er det andre som har noe formening om dette "problemet"?

  5. Mener jeg har skrevet det før men man

    Det er egentlig ganske enkelt! Først lager du deg en mappe hvor du vil ha bildene. Så tar du og plugger kabelen i telefonen (telefonen vil autometisk begynne å lade vist laderen er koblet i datakabelen. Så starter du easy studio. Da vil easy studio laste telefonboken din og meldingene dine. Så klikker du på 6. symbol fra venstre, den skal ha to piler på seg og hete file manager (den er på den nest øverste linjen). Da kommer det opp et nytt vindu hvor du kan se inne i telefon programmene ved og trykke på "+ my phone" da kommer det frem "photoes" "images" "sounds" trykk på photoes for og få dine bilder frem. Så trykker du på den mappen du har bildene dine og velger bildene du skal ha til pc'en. Etter det trykker du på den blåe pilen nedover som heter download. Husk og fortell programmet hvor du vil ha bildene.

     

    Dette var en ganske grundig forklaring av framgangsmåten. Det er bare og spørre hvist du ikke får til. 

     

     

    Mvh WireBoy 

     

    men du må huske og fortelle maskinen hvilken com port du bruker (jeg har bare 1 slik at det var stort sett bare plug and play. se også; Her er programmet du trenger!

    easy studio og mer hjelp mener at alt burde være klart nå.

  6. Det er egentlig ganske enkelt! Først lager du deg en mappe hvor du vil ha bildene. Så tar du og plugger kabelen i telefonen (telefonen vil autometisk begynne å lade vist laderen er koblet i datakabelen. Så starter du easy studio. Da vil easy studio laste telefonboken din og meldingene dine. Så klikker du på 6. symbol fra venstre, den skal ha to piler på seg og hete file manager (den er på den nest øverste linjen). Da kommer det opp et nytt vindu hvor du kan se inne i telefon programmene ved og trykke på "+ my phone" da kommer det frem "photoes" "images" "sounds" trykk på photoes for og få dine bilder frem. Så trykker du på den mappen du har bildene dine og velger bildene du skal ha til pc'en. Etter det trykker du på den blåe pilen nedover som heter download. Husk og fortell programmet hvor du vil ha bildene.

     

    Dette var en ganske grundig forklaring av framgangsmåten. Det er bare og spørre hvist du ikke får til. :thumbs:

     

     

    Mvh WireBoy

  7. Det vi kommer frem til her er at e700 har et enormt minne til telefon og være. Men det er ikke bare bilder som tar plass det er mms etc (gidder ikke og skrive alt). I verstefall vist du får fult minne så er de bare og tanke over blidene via en datakabel!!!

×
×
  • Opprett ny...