Gå til innhold

AME2000

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AME2000

  1. Hei, jeg har et lite problem og sitter nå med skjegget i postkassa da jeg sliter med å finne en måte å starte på en søknad. Som regel har jeg brukt og vist til en annonse om jobbstillinga jeg søker på, men i dette tilfellet fikk jeg epost om å søke igjen til neste år. Jeg skal nå søke på stillinga i år igjen og lurer derfor på hva jeg må vise til om det ikke ligger ute annonse?

  2. Hei!

    Jeg er litt usikker på om dette er rette plassen å spørre om dette men jeg gjør det likevell.

    Jeg er ei jente på 17 år som for noen uker siden hadde besøk i hybelleiligheten min av et par venner. Den gangen ble det litt mye bråk og husverten trodde at det var fest og at vi var påvirket av alkohol. Noe som vi ikke var. Da jeg først bestemte meg for å leie hær fortalte han meg at hvis det ble mye bråk kom han til å ringe å be om at vi dempet oss. Derimot isteden for å ringe, låste han seg bare inn helt uannmeldt å plutselig sto han inne i hybelen. Han så fort at det ikke var alkohol hær og dro igjen. Ettersom vi er mindreårig har vell han et ansvar for at det ikke skjer drikking hær men har han egentlig lov å brase inn uannmeldt? Og har han i det hele tatt lov å ha en nøkkel til mitt personlige rom, som gjør at han kan låse seg inn hær hele tiden sånn som han gjorde da?

     

    Takk på forhånd

  3. Hei!

     

    Jeg fikk nettopp høre fra en venn av meg at det har oppstått en brann i et hus og han trodde det kanskje kunne være det huset jeg leier hybel i. Jeg ble litt paranoid i tilfellet noe i min hybel kunne ha startet den eventuelle brannen, så jeg tenkte meg om.... Det eneste jeg har der inne nå som er plugget i kontakten er varmeovnen. Varmeovnen som står der nå, sto der da jeg flyttet inn så her er spørsmålet. 

     

    Hvis en varmeovn du ikke eier(var en del av innredningen) har tatt fyr på et sted du bare leier, hvem sitt ansvar er det? leieboer eller utleier?

×
×
  • Opprett ny...