Gå til innhold

Snøfisk

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Snøfisk

  1. Hei, har en Ground Zero 1.2500d GZRA monoblokk.

    Denne funket strålende til plutselig sikringen gikk. Byttet sikring, forsterkeren skrur seg på, men nå kommer det bare poppelyder samtidig som protect lampa blinker. Har åpnet forsterkeren og sett etter om noe er svidd, men kan hverken lukte eller se noe. Har også forsøkt å finne noen som reparerer forsterkere men er visst ikke så mange av dem i området her.

    Noen som vet hva det kan være, og om det er noen i nærheten av Vestfold-Telemark-Buskerud området som fikser monoblokker?

  2. Hei, har problemer med en subwoofer som spiller altfor lavt. Forsterkeren er en 2500watt Ground Zero og 2x12 Ground Zero elementer. Jeg har ikke innstalert ettermarkedsspiller og bruker bare det originale. Bilen det er koblet opp i er en BMW E39 2003 modell. Bilen har spilleren med skjerm.

    Det jeg har gjort for å få lydsignaler til forsterkeren er å demontere nokia subben som har vært innstalert i bilen, og bruker 2 utganger fra kontakten som satt i subben til en hi-low converter. Slik jeg har sett over så er alt på forsterkeren riktig stillt inn. Har også testet med rca til aux med telefon, og da spillte elementene akkurat som de skulle. Har hatt montert et anlegg tidligere i bilen med samme oppsett og kabler og da funket det helt fint.

     

    Noen som har en idé hva det kan være?

  3. Ja jeg vet jeg har koblet feil, men altså hvordan er kombinasjonen med gul og rød? Gul er jo konstant strøm fra batteriet og rød er styrestrøm fra tenninga, blir jo samme opplegget som en remote på en forsterker? Jeg vet altså ikke hvordan jeg skal koble så den får strøm, men at den blir styrt av styrestrømmen. 

  4. Hei, nå har jeg gått til anskaffelse av en Audi A4 2003 modell. 

    Tenkte ganske tidlig at jeg skulle oppgradere lydanlegget i denne, og startet med spilleren.

    Har fått liv i spilleren og slikt, men er en ting som plager meg.

    Det er den gule, rød & oransje kabelen som går til spilleren.

    Det jeg lurer på er om noen kan forklare meg hvordan jeg får koblet den slik at den reagerer på tenningen og ikke må slås av og på manuelt hver gang.

    Vet at Gul er konstant strøm, Rød er fra tenningen og oransje er illumination eller hva det var.

    På forhånd takk  :)

  5. Hei, har en 2007 mod bmw 320i som har fått oppgradert lydanlegg fra den forrige eieren. 

    Lyden i bilen har vært bra, men det er helt til en He****** lyd har kommet. Sånn ut av det blå, så kommer det en konstant bassduring i den ene høyttaleren foran på førersiden. Det varier til å vare med bare noen sekunder til en time. Duringa varierer også veldig, da noen ganger er det bare sånn så man såvidt hører noe, og andre ganger så rister hele døra..

    Håper noen kan hjelpe meg med dette da det her nesten tar livet av meg.  :confused:

×
×
  • Opprett ny...