Gå til innhold

svas

Medlemmer
  • Innlegg

    510
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av svas

  1. Jeg har Lenovo Yoga 2 Pro. Jeg har akkurat oppdatert BIOS fra 76CN27WW til 76CN43WW, for å fikse gulfargeproblemet. I tillegg til at det ikke løste problemet så skapte det et nytt problem: Jeg kan nå ikke dimme ned skjermen 100 %. Jeg trenger altså å nedgradere BIOSen, tilbake til 76CN27WW. Jeg har søkt på Google og på Lenovo-sidene for denne BIOSen, men ikke funnet den. Heller ikke Lenovo Kundeservice finner den gamle BIOSen noe sted.

     

    Er det noen her som vet hvor jeg kan finne den gamle BIOSen? Eller har andre tips som kan løse dette problemet?

  2. Jeg har fått meg en Win8-masking og har noen spørsmål:

     

    1. Jeg spiller av film i Win8 og alt-tab'er til nytt vindu. Da stopper filmen å spille. Hvordan kan jeg hindre at det skjer? Jeg vil at den skal fortsette å spille slik at jeg kan høre lyden samtidig som jeg gjør andre ting, feks surfer på nett.

     

    2. Hvordan kan jeg legge inn Gmail-kontoen min på e-post-appen? Hver gang jeg klikker på den så vil den at jeg skal logge meg inn på Microsoft-kontoen min, men jeg har ingen slik. Må jeg ha det for å sjekke e-post?

     

     

  3. Hvor sterk PC trenger jeg for å redigere filmer tatt med GoPro2 og også å lage timelaps-film? Har en gammel bærbar hvor dette er håpløst. har heller ikke de rette codecene til at dette fungerer. Vurderer derfor å skaffe meg en stasjonær PC som jeg kan bruke til bl.a. dette. Men hvor sterk må den PCen være?

     

    Eksempler fra komplett.no, evt. tester på dinside.no hadde vært kjempefint!

  4. Noen som vet hvilken firmware som kommer på disse tlf. når man kjøper dem i butikken i dag? Virker som den er annerledes og nyere enn dem som ligger hos sammobile. Hvordan kan jeg i såfall skaffe meg noe nyere enn sammobile sine?

     

     

    rimelig sikker på at telefoner du finner hos norske forhandlere IKKE innehar nyere firmware enn det du finner på sammobile,hvorfor tror du de er nyere egentlig?

     

    Fordi den jeg har nå ikke har samme funksjonalitet som den jeg hadde tidligere...

     

     

    ...Føler du for å være liiiitt mer presis ?

     

    Nope. Fant innstillingen nå som jeg trodde var tatt bort. :)

     

    Har fått ny router nå, og nå virker alt på tlf. smooth. :)

  5. Da er JB lagt inn vellykket her, den polske versjonen. Funker som bare det, er ikke farten som gjør at jeg bytter launcher nå, men funksjonaliteten. Ble merkbart mindre lagg i bytting av sider og app-skuff. :)

     

    Har kommet en sperremodus-funksjon som gjør at man kan stenge av varsler/anrop etc i gitt tidsrom. Med unntak fra visse kontakter om man ønsker det.

    Det jeg synes er negativt er at notification-baren ikke er helt sort lenger, men mørkeblå. :p Men det er jo en bagatell. Dessverre ingen ekstra led-innstillinger jeg håpet på.

     

    Usikker på om jeg skal gå for MIUI eller CM på denne, noen som har prøvd begge?

    Brukte du Odin da du la inn den polske JB?

  6. Noen som vet hvilken firmware som kommer på disse tlf. når man kjøper dem i butikken i dag? Virker som den er annerledes og nyere enn dem som ligger hos sammobile. Hvordan kan jeg i såfall skaffe meg noe nyere enn sammobile sine?

     

     

    rimelig sikker på at telefoner du finner hos norske forhandlere IKKE innehar nyere firmware enn det du finner på sammobile,hvorfor tror du de er nyere egentlig?

     

    Fordi den jeg har nå ikke har samme funksjonalitet som den jeg hadde tidligere...

  7. Svaret på det finner du på www.prisjakt.no. Tviler på at noen her inne til enhver tid sitter på alle prisene på denne telefonen ;-)

     

    Takk for svar. :) Tenkte mer på at dersom noen hadde kjøpt mobilen selv på tilbud eller bare ved en tilfeldighet sett et tilbud på den.

     

    Skal sjekke ut prisjakt!

     

    Fikk min på Elkjøp for kr. 4595.- fordi de måtte matche prisen til annen butikk i nærheten.

    Når? Koster jo 4489,- på nettbutikken deres, og du får samme pris i butikken om du spør..

     

    De matcher ikke nettbutikkprisen på denne varen. Den er heller ikke mulig å få i CollectStore, visstnok...

  8. Svaret på det finner du på www.prisjakt.no. Tviler på at noen her inne til enhver tid sitter på alle prisene på denne telefonen ;-)

     

    Takk for svar. :) Tenkte mer på at dersom noen hadde kjøpt mobilen selv på tilbud eller bare ved en tilfeldighet sett et tilbud på den.

     

    Skal sjekke ut prisjakt!

     

    Fikk min på Elkjøp for kr. 4595.- fordi de måtte matche prisen til annen butikk i nærheten.

  9. Hei.

     

    Har nå fått meg denne super-tlf., men de siste 24 timene har jeg savnet iPhone. Hvorfor? Fordi der fungere alt rett ut av esken!

     

    Jeg pakket opp min nye Samsung Galaxy S 3 og det første jeg gjorde var å koble den til wifi. Det var så vidt det gikk, selv om PCen sier at nettverket er sterkt i rommet hvor jeg sitter. Lette på nett og fant ut at om jeg oppgraderer til Jelly Bean så skulle dette kunne løses. Så ble det gjort, men så sa de et annet sted at det likevel ikke fungerer. Så var jeg inne på tråden her hvor det er en egen zip-fil som skal lastes ned og så kjøres i Recovery-mode som så skal fikse problemet. Nå har jeg gjort det, men problemet er der like mye.

     

    Selv om jeg sitter ved siden av wifi-routeren min så vil den ikke koble seg til...

     

    Nedenfor er bildet jeg får opp når den ikke vil koble seg opp. Og som man ser i nettverksnavnet (HPnx7400) rett ovenfor så er nettverket sterkt!

     

    Selv om gamle iPhone 3G klarte fint å koble seg til wifi-en min. Hvordan inn i hellsike må jeg gjøre for å få supertelefonen Samsung Galaxy S 3 til å gjøre det samme?

    Screenshot_2012-09-30-05-02-33.png

  10. Heisann.

     

    Jeg tenker å lage et rom til i leiligheten min. Har en lang stue som med en lettvegg blir til stue og soverom. Men fordi det er parkett hele veien vil jeg ikke å ødelegge den. Ønsker meg derfor en lettvegg som verken er limt eller spikret/skrudd fast i gulvet (ingen varmekabler å ta hensyn til). Er det mulig?

     

    Veggen er ca. 2,6 meter bred og skal være lett støyisolert i tillegg til at den naturligvis skal ha en dør i seg. Noen som vet hva noe slikt vil koste å få satt opp?

  11. Da ville jeg nok heller sett mer på Word. Til struktur har jeg brukt en del tabeller der, og bare skjult tabelllinjene. Ville ikke vært noe stort problem å få til noe liknende det du har lagt ved med Word.

     

    Adobe Acrobat har noe funksjonalitet for skjemaer, men jeg tror den har mer med å gjøre skjemaer klar for distribusjon og å samle inn data. Ville imidlertid ikke anbefalt noe Adobe-program med mindre du har tid til å sette deg skikkelig inn i det.

     

     

    Takk. Har lastet ned noen av disse Adobe-programmene og har vel kommet til samme konklusjon. Mye man kan gjøre i word, som er langt enklere enn å lære seg en helt ny Adobe-verden.

  12. Heisann.

     

    Hvilket program burde jeg bruke for å lage skjemaer? Vi har endel skjemaer på jobb som ofte skal endres. Til nå har jeg benyttet meg av Word, men det er lite hensiktsmessig og det blir også ganske så dårlig layout.

     

    Ser at alle programmene til Adobe kan lastes ned og prøves i 30 dager. Noe der jeg kan bruke?

     

    Legger også ved et skjema som et eksempel på hva jeg vil lage.

    20110511122902864.pdf

  13. Ja, jeg vet at lydbøker på ipod har blitt diskutert en del ganger her inne, men ingen av innleggene sier om man kan få det uten itunes. Jeg har ipod nano, men itunes virker ikke på min pc. Har ikke kjangs. Har prøvd alt mulig, og det ser ut som at det er pc'en min som er litt klikket. Men jeg fant heldigvis mediamonkey, som jeg bruker til å legge musikk inn på ipoden min med, og er strålende fornøyd med det! Nå har jeg veldig lyst til å høre på lydbøker på ipoden min. Er dette overhodet mulig UTEN itunes? Anyone?

     

    Du kan bruke Doubletwist til DVD-Jon.

     

    Edit: Forresten, er det den nye Nano du har? Om så, er du fornøyd og kan anbefale den?

×
×
  • Opprett ny...