Gå til innhold

Loverboy3000

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Loverboy3000

  1. Heisann. Jeg er midt i opptreningen til mjk opptaket i 2020, foreløbig ligger jeg godt ann, og ligger godt over noen av kravene, er det flere her som skal søke mjk til våren? Og hvordan ligger dere ann på kravene? Min status er som følger:

     

    5000m med 9kg: 23 min (krav 25)

    15km med 22kg sekk: 2t20min (krav 2t30)

    Pull ups: 12 (krav 8)

    Push ups: 32 (krav 45)

    Brutalbenk: 16 (krav 14)

    Svømming 400m: 8.30 (krav 10min)

    Svøm 25m under vann: 25m

     

    Er spent på å høre hvordan dere ligger ann!

    • Liker 1
  2. Har en samsung 55" ultrahd smart tv, og en 1.3 hdmi kabel på 1.5 meter bildet faller ut og inn hele tiden, og jeg har prøvd å justere oppløsningen osv på ps4 og tv, men til ingen nytte, bør jeg kjøpe en 1.4 kabel? Tror dere jeg får større lykke med å få inn bilde og lyd med den?

  3. Hei, har problemer med tilkoblingen med ps4 på tven min, og jeg tror ikke det er hdmi kabelen, for jeg har prøvd 3 forskjellige kabler, og det samme skjer hele tiden, utenom i går, da spilte jeg hele dagen uten noen problem. Jeg tok en video, men får ikke lagt den ut her, jeg får bilde og lyd, men bildet faller ut og inn hele tiden. Og jeg finner ingen løsning på det. Noen som kan hjelpe her?

  4. HåpløsGutt1

    HåpløsGutt1

    Medlem

    31 2

    · #1

    Skrevet 55 minutter siden ·

    Heisann. Er en gutt på 22 år, jeg var sammen med eks dama i 2,5 år, det var gode tider, med selvfølgelig en del nedturer og, men vi ble alltid venner igjen uansett hva det var, hun elsket meg og var betatt av meg, og jeg motsatt, men etter 2 år så begynte jeg å bli lei, brydde meg ikke om hva hun sa, viste null interesse i henne, ville sjeldent finne på noe, hverdagen vår besto mest av å ligge inne å se på film det siste halve året, og alt dette gjorde henne sur og lei seg, da ble jo jeg og sur og lei. Så vi hadde det ganske så dårlig den siste tiden, så skulle hun dra til hjemplassen sin til nyttår, og da dro jeg på fest sammen med noen kompiser fra jobb, han ene introduserte meg for søsteren sin, og det ene ledet til det andre og jeg ble da med henne hjem, det var et svakt øyeblikk, jeg er ikke av den utro typen, jeg har alltid respekter båndet mellom to personer, om vi var gift eller ikke. Å være utro var noe jeg aldri hadde tenkt tanken på, så skjedde det den kvelden i ganske beruset tilstand..

     

     

     

    dagen etter (forsåvidt rett etter) det skjedde angret jeg som faen, og bestemte meg der og da for å slå opp med samboeren på grunn av det jeg hadde gjort, men da hun kom hjem feiget jeg ut, og unnlot å si noe, til hun fant det ut av en venn av seg, det knuste henne, og da slo vi opp. Etter noen uker med at hun kom skrikende på jobb til meg (jobbet da på shell) og jeg bare ville hun skulle dra fordi jeg hadde kunder, det var trist å se på men jeg måtte jo gjøre jobben. Hun ringte og sendte mld hele tiden, så kom hun over meg etter hvert, og da fikk jeg kjærlighetsorg, og ville tilbake til henne. Vi ble sammen, så engasjerte jeg meg ikke så mye i forholdet som jeg hadde ønsket, så skulle hun hjem da etter vi hadde vært sammen i noen uker til, da løy hun og ba meg passe hunden som vi skaffet sammen, og fløy på besøk til en gutt lenger sør på. Det knuste meg på samme måte som jeg knuste hennes hjerte først. Og jeg har vært helt i bunn siden hun fortalte det, og nå har de kontakt. Hun sier hun ikke vil i noe forhold med noen enda, og vil leve litt, det respekterer jeg nå etter 1 uke med masing på henne om at vi må bli sammen igjen.

     

    Der har dere vår historie. Jeg ønsker å bli sammen med henne igjen, jeg vil vise henne at jeg er den samme som hun ble forelsket i, at jeg er til å stole på og at jeg stoler på henne, men hun sier at hun har ikke noen følelser for meg (men hun sier at hun får litt følelser av og til når vi er sammen). Hun sier og at vi får se senere hva som blir å skje.. jeg elsker henne til døden, og jeg har virkelig fått et annet syn på henne etter at hun var utro mot meg og, da først forsto jeg hvor jævlig hun hadde det, jeg tok henne forgitt når vi var sammen, nå gjør jeg alt for å bli med henne igjen, hvis hun gir meg en sjangse til så skal jeg gi henne bare det beste, og verdsette henne hver dag.

     

    Jeg trenger hjelp fra dere, helst kvinner, til å vinne henne over igjen uten å virke masete eller for pågående.

     

     

     

    Hun er min engel, og jeg var hennes prins, helt til alt ble spolert.. jeg gjør alt for henne for å bevise at jeg er den samme gode gutten hun traff for snart 3 år siden.

×
×
  • Opprett ny...