Gå til innhold

Robert S

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Robert S

  1. Kan ikke si at jeg har noen spesielt innovative forslag, men jeg var veldig fornøyd med den funksjonaliteten som eksisterte før og håper dere vil vurdere en lignende løsning en gang frem i tiden. 

     

    Hei igjen,

     

    Vi skal ta med oss tilbakemeldingen videre når vi utvikler tjenesten videre.

     

    Fortsett gjerne å si i fra om du har flere forslag. Vi setter veldig stor pris på tilbakemeldinger fra brukerne våre.

     

    Mvh

    Robert

  2. Mener å huske at det en gang i tiden var veldig enkelt å sette sammen en handleliste. Dette var blant annet veldig nyttig for folk som var ute etter å bygge seg PC da det ga en god oversikt over endelig totalpris og hvor en burde handle de individuelle delene. Hele denne funksjonen ser nå ut til å ha blitt erstattet med favorittlister som såvidt jeg kan se ikke gjør noe annet enn å la en filtrere favorittene sine. Hva skjedde? Er listefunksjonen borte for godt? 

     

    Hei,

     

    Vi gjorde en endring i listefunksjonaliteten vår tidligere fordi vi hadde flere systemer som var veldig like, og som skapte kompleksitet både for brukere og i våre systemer. Vi var med andre ord nødt til å skrive om hele funksjonaliteten for å kunne utvikle den videre.

     

    Det er forøvrig helt riktig som du påpeker at favorittlistene filtrerer favorittene dine. Hvis vi utvikler listefunksjonaliteten videre vil vi bygge på dette systemet.

     

    Hvis du har konkrete forslag og ønsker til hvordan listefunksjonaliteten bør være, si gjerne i fra. Det gjør det enklere for oss å se hva vi kan gjøre med tjenesten i fremtiden.

     

    Mvh

    Robert

  3. Søkte på Ubiquiti Unifi Security Gateway, kommer opp med kr 1180 som best pris. Men Clas Ohlson har den til kr 1133. 

    Clas er med i listen over butikker, så noe er feil?

     

    Hei,

     

    Takk for tipset.

     

    Vi har pr nå ingen avtale med Clas Ohlson om å lese inn deres priser i Prisguiden. Vi jobber derimot stadig mot å få inn både Clas Ohlson og andre aktører som vi mangler, for å få en enda bedre prissammenligningstjeneste.

     

    Kommer du over andre butikker vi mangler, si gjerne i fra, slik at vi kan forsøke å få til avtaler med dem.

     

    Mvh

    Robert

  4. Opplever noen dobbeltføringer når det gjelder philips hue stash.

     

    her f.eks., ved e14 pærer, finnes det to slags pærer (hvitt og alle farger) i to forskjellige forpakninger (1stk og 2stk), men en del av dette blir listet opp separat.

     

    https://prisguiden.no/sok?q=philips%20hue%20e14

     

    Hei,

     

    Takk for tipset. Vi har ryddet opp i dobbeltføringene og skal ta en runde på resten av Philips Hue serien i tillegg.

     

    Mvh Robert

  5. lurer på om jeg har dummet meg ut nå, ser at det allerede er en meny til (utenom omtalte Formfaktor) der man faktisk kan angi type kabinett

     

    ubhuGHh.png

     

    med mindre denne har blitt lagt til siste halvtimen (som er lite sannsynlig) får jeg vel bare be om unnskyldning til de høye herrer  :grin2:

     

    Hei,

     

    Så bra at du fant det du er ute etter. Vi forsøker alltid å lage den best mulige tjenesten, så vi setter uansett pris på tilbakemeldingen. Vi vil heller ha en tilbakemelding for mye, enn en for lite.

     

    Si gjerne i fra hvis du finner noe annet du stusser over.

     

    Mvh

     

    Robert i Prisguiden

  6. Får fortsatt prisvarsel for produktet, grafen forteller jo hele historien (https://prisguiden.no/produkt/philips-hue-phoenix-wall-260374):

    9qryzIz5RgC3-5CD5UOiGw.png

    Hei igjen,

     

    Jeg tror egentlig systemet ikke skal sende ut ny varsel hvis prisen faller til den samme prisen som vi allerede har sendt ut varsel på, så det kan hende at det er en liten bug i systemet vårt her. Jeg skal sende det videre til utviklerne slik at de kan se på det, og få en klarhet i nøyaktig hvordan systemet skal fungere.

     

    Mvh Robert

     

     

  7. https://prisguiden.no/produkt/philips-hue-phoenix-wall-260374

     

    fikk epost fra dere 08:03 med tilbud på 949,- og pris i prisguide er 1140,-

     

    Hei

     

    Det ser ut til at Proshop har endret prisene opp og ned mange ganger i løpet av helgen.

    Qj7VHBdFRkec2vMjTBmF6Q.png

    Og vi fikk en prisjustering kl 08:30 hvor prisen endret seg fra 949,- tilbake til 1140,- den 17. januar.

     

    Jeg er usikker på om det har vært en feil hos Proshop eller hva som har skjedd. Vi har dessverre ikke noe kontroll på når butikkene endrer prisene sine, så det kan i praksis skje rett etter at vi har kontrollert prisen og sendt ut prisvarselet.

     

    Uansett takker jeg igjen for tilbakemeldingen.

     

    Mvh Robert i Prisguiden

  8. Jeg savner en hel produktgruppe: elbiler. Per i dag vet jeg ikke om noen prissøkemotor som har med elbiler. Det vil si at prisinnhenting blir svært fragmentert og uoversiktlig. Dessuten er det uoversiktlig å ikke kunne filtrere på viktige egenskaper som pris, antall seter, rekkevidde, batterikapasitet, ladeeffekt, hengerkrok, lanseringsår osv.

    Hei

     

    Vi har dessverre ikke mulighet til å prissammenligne elbiler. Bransjen fungerer på en ganske annerledes måte enn detaljhandelen, så våre systemer ville dessverre fungert dårlig til dette.

     

    Vi tar uansett imot alle tilbakemeldinger med takk, og gjør jevnlig vurderinger på hvor vi skal sette inn ressurser. Fortsett derfor gjerne å kom med forslag. Og hvem vet, kanskje vi i fremtiden vil ha en elbilkategori ;)

    Mvh Robert

  9. Jeg ønsker meg bedre filtrering av egenskaper, særlig det å kunne velge om jeg vil kreve egenskapen, være likegyldig eller kreve at den ikke finnes. (Eksempel: lys på CPU-kjøler). Eller huke av de variantene jeg ønsker (eks. IPS eller MVA-panel, men ikke TN) Jeg ønsker også intervaller av egenskaper (eks. pris og tommer på tv). Rett og slett mer likt prisjakt. Det er ikke til å komme unna at de har et veldig godt GUI, men prisguide er bedre til å registrere spesielle varevarianter og ha muligheten til å vise utgåtte produkter. Det er særlig nyttig når man handler brukt og vil sammenligne egenskaper og sjekke prishistorikk.

    Hei

     

    Takk for tipsene.

     

    Jeg skal ta med tipsene om lys til CPU-kjøler og gå i gjennom Paneltype på PC-skjermer for å oppdatere denne informasjonen. Når det gjelder TV-specsene har vi vel intervaller både på skjermstørrelse og pris. Vi har også intervall på pris pr tomme, hvis det er interessant.

     

    Har du flere tips om spesifikke filter som du savner eller du synes mangler noe, si gjerne i fra, så skal vi gå i gjennom for å se om vi kan forbedre oss.

     

    Igjen, takk for tipsene. Det er supert for oss å få høre fra brukerne hvordan de opplever Prisguiden.

     

    Mvh Robert

  10.  

    Hei

     

    Har du et eksempel på prisvarsler du har fått hvor prisen er feil eller har gått opp igjen veldig raskt?

     

    Vi sjekker manuelt pris og lagerstatus i butikk før vi sender ut prisvarsel, men vi har dessverre sjelden noen mulighet til å vite når prisen går opp igjen. Det er av og til ganske gode tilbud som kjøres i begrensede tidsperioder (dagstilbud, timestilbud o.l.). Hvis du kan gi meg et eksempel kan jeg undersøke når prisvarsel er sendt mot når prisen har økt, for å forsøke å gi deg et bedre svar.

     

    Mvh

    Robert

     

    https://prisguiden.no/produkt/hitachi-dv18dcl2-rc-2x1-5ah-296743

    https://prisguiden.no/produkt/hitachi-dv14dsl-2x3-0ah-296747

    https://prisguiden.no/produkt/hitachi-dv18dcl2-rc-2x1-5ah-296743

     

    Staypro:

    https://prisguiden.no/produkt/hitachi-c6mey-296775

    https://prisguiden.no/produkt/hitachi-ds18dbsl-2x3-0ah-298528

    pris på prisguide: 2781, hos staypro: kr 3 090 -22% ved første besøk og 2781 ved andre besøk eller refresh.

     

    Ser ut til at alle besøk på tilbudsvarer jeg har vært innom fra prisguide til staypro, har en høyere pris ved første besøk, tar jeg å refresher eller besøker siden en andre gang, får jeg prisen fra prisguide.

     

    Så kanskje todelt dette problemet, har opplevd liknende flere ganger, fått prisvarsel, ser lavere pris på prisguide med høyere pris på nettbutikk. Nummer 2 er at staypro her ikke viser riktig pris ved første besøk.

     

    Har også sett at prishistorikk på varer har en topp en dag og så pris vanlig pris igjen.

     

     

    Hei igjen

     

    Det ser ut til at Staypro har en bug på sine sider. Jeg har sendt de en mail hvor jeg forklarer problemet, så de vil forhåpentligvis ordne opp innen ikke alt for lang tid. Og da bør informasjonen du finner hos oss og hos Staypro stemme overens.

     

    Når det gjelder de to Hitachi drillene fra Verkter.no, tenker jeg at det har vært et tilbehør som har blitt samlet sammen med drillene. Det må vi i hvert fall bare beklage, og skal oppdatere prishistorikken, slik at den skal stemme.

     

    Takk for at du sier i fra når du ser en feil.

     

    Mvh Robert

  11. Hei

     

    Vi har foretatt en endring av tilbudssiden, hvor vi har fått frem blant annet "Rekordbillig"-knappen på en bedre måte.

    Vi jobber med en bedre løsning for å vise prosenter, men det er ikke en del av denne oppdateringen.

    Sjekk det ut og kom gjerne med tilbakemeldinger :)

     

    Mvh Robert

  12. Hei

     

    Har du et eksempel på prisvarsler du har fått hvor prisen er feil eller har gått opp igjen veldig raskt?

    Vi sjekker manuelt pris og lagerstatus i butikk før vi sender ut prisvarsel, men vi har dessverre sjelden noen mulighet til å vite når prisen går opp igjen. Det er av og til ganske gode tilbud som kjøres i begrensede tidsperioder (dagstilbud, timestilbud o.l.). Hvis du kan gi meg et eksempel kan jeg undersøke når prisvarsel er sendt mot når prisen har økt, for å forsøke å gi deg et bedre svar.

     

    Mvh

    Robert

  13. Tok ikke lang tid før jeg var på ny nisjejakt

     

    https://www.prisguide.no/kategorier/mobilladere?f[382]=t

     

    Her var utvalget dårlig vs. det jeg finner på komplett.

     

    Gikk delvis til PG for å se om jeg fant PGA-ladere. Mulig disse ikke er på markedet i norge, finner ingenting. Hvis de finnes, mangler isåfall filter for dem :)

     

    Hei igjen :)

     

    Jeg legger alt med i vår tasklist, så skal vi se om vi ikke får lagt det inn i tjenesten ASAP.

     

    Takker igjen for tipsene, de er super verdifulle for oss.

     

    Mvh

    Robert

  14. Jeg er stort sett i mobil/nettbrett og -tilbehør, men stikker hodet innom mange steder. I går prøvde jeg f.eks å finne en sykkel der som ga 0 treff.

     

     

    Det er vanskelig å huske alle tilfeller, spesielt de som er enkeltprodukter og ikke hele kategorier som er mangelfulle. Husker jeg for noen dager siden var inne for å se på minnepinner med Lightning for så raskt å forlate siden da kun to modeller er listet med det filteret. Gjorde noen ekstra søk nå og ser f.eks at både Lexar sin c201 og m20i mangler produktside, det samme gjelder Verbatim sine iStore'n'go - så da kan du heller ikke finne dem via filtre. 

     

    Da jeg skulle kjøpe minnekort nylig måtte jeg også gi opp prisguide. UHS-III er ikke lagt til i UHS-filtrering, og mange produktet mangler - f.eks minnekortet jeg hadde fått tips om, Toshiba Exceria (jeg skulle ha microsd, men ser ikke ut som noen av dem er lagt til). Endte opp med å sjekke nettbutikker manuelt for å se hva som faktisk finnes. 

     

     

    Dette med manglende filtre er et problem jeg også har hatt andre ganger. Nettbrett-kategorien har f.eks veldig få filtre, mangler ting som mulighet til å filtrere etter  USB C, eller etter RAM, batteri i mAh....

     

    Skjermer har såvidt jeg ser ikke filter for USB skjermer. Virker som om "tilkoblinger" blander USB som inngang (video) og utgang (hub-funksjon), og det er mange mangler i lista. Velger du f.eks USB C får du én enkelt skjerm. Komplett alene har 4 med USB C. Tar du f.eks Asus MB169c+, en USB C portabel skjerm, er den listet i guiden men uten tilkoblinger, så du finner dem ikke via filtre. 

     

    EDIT: Og nå som jeg begynte å se på USB C skjermer igjen fant jeg ASUS ZenScreen, som mangler. 

     

    Hei igjen

     

    Takker masse for at du tar deg tid til å gi oss tilbakemelding:)

     

    Vi skal absolutt gjøre en innsats for å få lagt til PC-Skjermer med USB-C og minnekort med Lightning. Her handler det mer om at vi ikke har lagt inn produktet enn at funskjonaliteten må endres, så her må rett og slett vi gjøre en innsats (så lenge noen av butikkene vi har avtaler med fører produktet selvsagt).

     

    Når det gjelder UHS-hastighetsklassifiseringen av minnekort hadde vi en løsning, men som fungerte litt dårlig, så der har vi endret litt på hvordan vi viser filtreringen. Vi må også gå gjennom produkter vi allerede har lagt inn for å oppdatere disse. Når det gjelder UHS-Grensesnittet har vi foreløpig ikke noen minnekort med det nye grensesnittet UHS-III. Ellers må vi også gjøre en jobb med å få lagt inn alle minnekortene.

     

    I nettbrettkategorien har vi tweaket litt på hva som er mulig å filtrere på, så den kategorien skal forhåpentligvis være litt mer brukervennlig nå.

     

    Det kommer fort til å ta litt tid før vi har fått kvalitetssikret innholdet og lagt til nye produkter, men slike tilbakemeldinger gjør det enklere for oss å bestemme oss for hva som skal være øverst på prioriteringslista.

     

    Takker igjen masse for tilbakemeldingen og, uten å høres alt for grådig ut, vi vil gjerne ha mer:)

     

    Ha en super helg

     

    Mvh

    Robert

  15. Søkte opp Moto Z2 Play nå uten resultater. Kommende mobil, men som har vært mye i media i det siste og hvor tester nå dukker opp.

     

    Jeg vet hvor vanskelig det er å få inn alle produkter i guiden, og dere er helt fantastiske på å kjapt fikse ting dere blir tipset om, både her og via Tips-funksjonen på siden.

     

    Samtidig stusser jeg til tider over hvor mye som faktisk mangler i prisguiden. Er bare en brøkdel av alt jeg finner av manglende produkter og andre ting jeg faktisk tar meg tid til å rapportere, vanligvis de jeg vil sette opp varsling på. Some oftest gjør jeg heller et google-søk med "site:.no" på slutten istedet. Gjort det flere ganger i dag allerede, faktisk.

     

    Det er mulig jeg har veldig rare interesser, men hvis jeg finner så mange manglende produkter ved vanlig bruk, synes jeg det er rart de ikke oppdages ellers. Jeg aner ikke hva slags organisasjonsstruktur Prisguide har mtp. ressurser til å overvåke markedet, men er det noen hos dere som jobber aktivt med dette? Har dere noen automatiserte systemer som overvåker søk med ingen treff og varsler om disse?

     

    Jeg vet for lite om prosessen og omfanget til å vite om jeg forventer for mye, men merker jeg i økende grad forventer at Prisguide skal være bortkasta tid når jeg går dit for å søke etter noe.

     

    Hei

     

    Først og fremst takker vi for tipset, og vi har selvfølgelig opprettet produktet:)

     

    Når det gjelder produkter som mangler lurer jeg på om du kunne gitt noen eksempler på kategorier som det gang på gang mangler produkter i? Eksempelvis om det er datakomponenter, mobiltelefoner, stavmiksere etc. For da kan vi enklere se om vi kan sette opp søk som gjør at vi finner nyheter og populære produkter raskere.

     

    Ellers takker vi som alltid for feedback, og vi prøver hele tiden å være effektive med å legge inn produkter. Slik feedback er derfor ekstremt nyttig for oss, for å utvikle tjenesten videre.

     

    Ha en strålende dag:)

     

    Mvh

    Robert.

×
×
  • Opprett ny...