Gå til innhold

Ninjahamster

Medlemmer
  • Innlegg

    3 861
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ninjahamster

  1. Ja, går sykt tregt fra Kina for tida. Jeg får igjen pengene på det meste av ordrene jeg la inn for 30-40 dager siden nå. Det samme gjelder bekjente av meg som jeg har snakket med. Vet ikke hva de sliter med.

     

    Edit: Det jeg har mottatt i det siste har tatt litt lengre tid enn normalt og er svært små/tynne pakker/brev. Alt annet venter jeg enda på. Ifølge en selger på eBay som jeg fikk svar hos sier han/hun at de sliter med å få alt ut fra flyplassen og at det bare samler seg opp der. Og det blir vel neppe noe bedre siden det nærmer seg jul.

  2. Nei jeg vil ikke ha det i Norge siden ingen i Norge kan arrangere det logistikkmessig bra. Det var katastrofalt dårlig i 2011 mtp logistikk (jeg var der) da det var 23000 der. I april 2012 (jeg hadde kjøpt billett, flybillett og hotell) blei det avlyst grunnet udugelig norsk/dansk arrangør. I september 2012 (nei, jeg gav dem (heldigvis) ikke en tredje sjangs) gadd ikke flere enn 8000 å komme akkurat på grunn av for mange feiltrinn i 2011 og tidlig i 2012. Nå er det heldigvis avgjort at det ikke kommer tilbake til Telenor Arena og de brukte selvfølgelig narkotika som hovedgrunn. Nei, la oss reise til utlandet hvor dem får det til på skikkelig vis. Da spesielt Amsterdam.

  3. Og der mottok jeg spillet fra Elkjøp. Skjønner ikke at Naughty Dog lar de sende ut spillet så tidlig i forhold til lanseringsdato. (Gjør ingenting for min del)

     

    Fikk mitt også idag. De sendte ut på torsdag. Onlinedelen funker ikke enda.

  4. Trenger en FM docking som er laget for iPhone 4 uten kabler som henger og slenger som er lik denne: http://www.ebay.com/itm/Car-FM-Transmitter-Charger-Docking-Station-iPhone-4-iPod-Nano-4th-Touch-4G-/320782208177?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab01c0cb1

     

    Må være lik den på bildet ved at den står på en "arm/fot" som igjen fører til sigarettuttaket.

     

    Noen som kan hjelpe? Bør ikke koste skjorta og jeg handler gjerne fra Kina.

  5. Noen bra tilbud var det men jeg synes utvalget var dårlig. I den timen kamera skulle på tilbud var det ETT kompaktkamera på tilbud og det til rundt samme pris som konkurrentene tar! I tillegg var det et litt "sært" kamera. Hadde faktisk forventa et normalt kompaktkamera, men neida. Nei, blei ikke noe på meg denne gangen.

     

    Dette var ikke stort bedre en weekendtilbudene Komplett kjører hver helg og slettes ikke noe å lage så mye oppstyr for (som vanlig).

  6. Personlig er min favoritt Pizzabakeren. Lav pris (i forhold til alle andre store kjeder) og minst like god som Peppes og Dollys. Er ganske imponert over hvor store de har blitt på kort tid. I alle fall her hvor jeg bor. Folkene bak må være dyktige.

     

    Edit: De bruker norsk kjøtt og ekte ost fra Tine. Mener at Peppes og/eller Dollys bruker "falsk" ost eller har de sluttet med det nå?

  7. Er imot all form for juks i onlinespill og fryder med hver gang jeg får noen som har brukt mange år på en character bannet. Problemet vil aldri forsvinne helt som flere nevner så det beste er bare å rapportere de som jukser og så ikke bry seg mere med det.

     

    Hvis man må betale andre for å spille for seg eller "må" jukse for at man skal ha det gøy i spillet er det på tide å finne noe annet å spille. Det er min mening.

  8. Savegames kan kopieres fritt til/fra hvilken som helst PS3. Spill du har lastet ned derimot og slike ting kan kun kopieres tilbake fra/til samme PS3.

     

    Edit: Litt presisering. Hvis du tar en fullstendig backup av en PS3 og så prøver å restore en annen PS3 med denne kopien vil du få opp en melding om at alt innhold ikke kan kopieres og om du vil fortsette. Trykker du ja vil kun ting som kan kopieres på tvers av ulike PS3er kopieres. Det vil si savegames og sikkert noe annet småtteri. Så den fullstendige backupen er nyttig selv på andre PS3er.

×
×
  • Opprett ny...