Gå til innhold

waffen

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av waffen

  1. Jeg har en LG GSA 4081B DVD brenner..... Når jeg så tar backup av mine DVD filmer med DVDShrink 3,2 så fryser hele pcen når den er ferdig med brenningen. Når jeg så trykker på restart knappen på pcen starter den på nytt men kommer til "Detecting IDE device..." og stopper helt opp. Jeg må skru den helt av før jeg kan starte maskinen opp i det hele tatt.

     

    Hva er gale her? Kan det være noe med brenneren eller programmet?

     

    Dette er også veldig plagsomt fordi jeg har mistet flere DVD+R 8x plater som ikke var særlig billige....

  2. Har prøvd å overklokke min XP 2600+ Barton som ligger på 1917mhz til ca 2200mhz. Har stillt opp fsb til 200 x 11,5 men då starter den ikke windows. Har også prøvd meg på 195 x 11,5 og volten på 1,775 men nå starter den av og til og i windows får jeg bare feilmeldinger.

     

    Hva er gale?

     

    Har et Abit NF7-S v.2 og kjører XP pro

  3. Jeg har en AMD XP 2600+ Barton som jeg har klokket litt.... Nå har jeg FSB'en på 191 og multiplieren på 11,5 (som er standars). Når jeg nå prøver å klokke den enda mer, for eks 200x11.5 så klikker bare maskinen under oppstarten av windows og restarter seg. Jeg har prøvd å stille opp volten til 1,775 men det hjelper ikke. Alt som er over 191x11.5 liker den ikke :cry:

     

    Hva er det som er i veien? :hrm:

    Jeg har et Abit NF7- S v.2.0.....

  4. Javel.... men jeg tror ikke det er noe med temperaturen på rommet mitt fordi den er som regel konstant på 17 grader.... Harddisken kan godt vær, men tror egentlig ikke det heller.... får forske litt på det, fordi en forskjell på 10 grader mer selv om rommet har blitt 5 grader kaldere er ikke normalt... :nei:

  5. Jeg har en AMD XP 2600+ (Barton) som jeg for tiden kjører orginalt. Når den har vært på en time sier "winbond" at temperaturen på cpu'en er 42 grader når den bare står der i ro. Men noen ganger skjer det at temperaturen er 30 grader.... :hmm:

     

    Hva kan være gale? Jeg har renset viften og os'en er også ganske ferskt... Kan det være noe med måleren på hovedkortet som tøyser litt?

     

    Håper noen har et svar på dette fenomenet....

     

    Forresten jeg har et Abit NF7 - S v2

  6. Har klokket min AMD Athlon XP 2600+ Barton (låst) til 2200mhz. 11,5x191....men hvis jeg nå skal stille den høyere så blir den ikke med på det. Den stiller FSB'en bare automatisk tilbake og gjør at jeg bare har 1115 mhz. Jeg har stillt opp volten men ingenting hjelper...enten stiller den FSB'en bare tilbake eller så får jeg bluescreen i oppstart. Kan noen hjelpe meg? :ermm:

     

    HK : Abit NF7-S v.2.0

    CPU : AMD Athlon XP 2600+ Barton (låst)

     

    Har nylig flashet biosen....

  7. Bluescreenen forsvinner så fort, men jeg tror ikke det er noe med minnet, fordi det fungerte helt fint før jeg instalerte den nye OS'en.

     

    Har fått noen meldinger opp nå....tror det er et virus, leste på internett noe om Worm_Sasser.b, min pc får de samme meldingene opp. Tror jeg har et virus som fører til bluescreenen....

  8. Har nettopp instalert Win XP Prof. Norsk på pcen, og noen drivere og slikt. Men nå får jeg ca. 10 min etter at jeg skrudde den på bluescreen, og den skrur seg av. Jeg trodde først det var et problem med Deamon, fordi den klikket hver gang jeg brukte programmet, men nå tror jeg det må være noe annet. Jeg har prøvd Start->Kjør->cmd->chkdsk og der sier den at filer er skrivebeskyttet og at det er feil......hjelp har noen kanskje noen tips på hva som kan være galt... :(

     

    Det er rett før jeg griner og kaster hele pcen ut vinduet :cry:

  9. Jeg har en AMD Athlon XP 2600+ Barton, men den er Låst :cry:

    Jeg lurte på om noen hadde erfaringer om å klokke en LÅST CPU. Har ikke tenkt å klokke den ekstremt mye, men litt. Lurte derfor på hvor høyt jeg kunne stille FSB'en på den?

     

    Har kun luftkjøling :blush: , og bruker et Abit NF7-S v.2.0 HK.

     

    Håper noen kan si meg hvor høyt jeg kan gå......

×
×
  • Opprett ny...