Gå til innhold

Hanne37

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hanne37

  1. Det virker som det er sjeldent med stav. Er det noen som vet om noen som bruker det?

    Jeg har to venniner som har hatt stang tidligere. Begge opererte de ut igjen veldig fort fordi de opplevde en sinnsykt unaturlig vektoppgang. Hun ene gikk fra 59 til 73 kilo. Hun andre er jeg usikker på, men hun var veldig lei seg etterpå på grunn av alle reaksjonene. Jeg har også hørt at mange ikke reagerer i det hele tatt, men jeg har aldri møtt noen av de personlig! Pluss at mange sliter med arr etterpå! 

  2.  

    Dersom nettstedet har sex, fuck og liknende i nettadressen, så tenker jeg at bilde av kuk og fitte må være innenfor det akseptable. Dersom nettstedet spiller på andre ting som romantikk eller hva det måtte være, så kan det kanskje være noe malplassert med kjønnsorganer.

     

    Et kjønnsorgan er relativt anonyme greier. Hva ville du helst hatt, et bilde av en kuk eller andre anonyme greier som kattebilder og annet tøys? Se på den flotte katten, hunden, kaninen min. Det er jo ikke zoofile man jakter på vel?

     

    Anonymous poster hash: 93a4f...e96

     

    Jeg syns det er lite ukoselig med kuk og fitte på forsiden uansett jeg da:)

  3. Sorry at jeg blir med på denne samtalen litt sent, men jeg lurte på hvordan det har gått med TS? 

     

    Jeg er en dame med høy seksuell apetitt og jeg må innrømme at jeg tror hun enten er veldig usikker på egne evner, eller ikke interessert. Hvis jeg skal være HELT ærlig, så høres det heller ut som hun kan være litt usikker på seg selv. Selv om det ikke kan virke sånn. Jenter liker jo å se mannen sin tilfredsstilt like mye som menn, men penisen kan være et farlig farvann for mange:) Kanskje du skal foreslå å heller dra den helt ut? Si til hun at du ikke er misfornøyd med sexen, men sett på 50 shades of grey og spør om filmen tenner henne eller ikke. Lag nye inspirerte settinger som kanskje åpner mulighetene litt. Selv var jeg nervøs for å suge da jeg var yngre. Jeg latet også som jeg ikke likte det, men sannheten var at jeg sikkert sugde på det ( ;) ) så derfor droppa jeg det heller. 

     

    Dette er noe som kan endres på, og ble endret på for min del. Alt som skulle til var at jeg fikk en sexpartner som utfordret meg litt, deretter ble endringen varig:)

    • Liker 2
  4.  

    Trådstarter her: Takk for svar.

    Jeg vil nok aldri gå så langt som å være utro. Men kjenner at det røyner på her.. Har snakket mye med han om dette og han lover å ta litt tak og prøve å tilfredstille meg oftere men lite forandring skjer på det planet.

    Forstår godt der og da og gjør litt ekstra men så dabber det av etter 1-2 dager..

    Står på stedet hvil nå, orker ikke snakke mer om dette nå....men kjenner jeg begynner å bli irritert og frustrert om dagen og det har ikke forholdet vårt godt av..

     

    Anonymous poster hash: 29cf1...71a

    Wow for en spennende tråd. Ble det noe bedre på denne fronten eller?

     

    Jeg har nemlig en del av det samme problemet, men vi snakker mye om det, og det har bedret seg litt. Jeg er interessert i tips :)

  5. Trådstarter her: Takk for svar.

    Jeg vil nok aldri gå så langt som å være utro. Men kjenner at det røyner på her.. Har snakket mye med han om dette og han lover å ta litt tak og prøve å tilfredstille meg oftere men lite forandring skjer på det planet.

    Forstår godt der og da og gjør litt ekstra men så dabber det av etter 1-2 dager..

    Står på stedet hvil nå, orker ikke snakke mer om dette nå....men kjenner jeg begynner å bli irritert og frustrert om dagen og det har ikke forholdet vårt godt av..

     

    Anonymous poster hash: 29cf1...71a

    Wow for en spennende tråd. Ble det noe bedre på denne fronten eller?

  6.  

    Jeg og kona har vært polyamorøse i over 10 år, teller det? :p

     

    Både hun og jeg har tidvis hatt givende forhold av forskjellig karakter med forskjellige mennesker i tillegg til oss to som jo bor og lever sammen. Noen har vært primært seksuelle, mens andre også har inkludert romantiske følelser av varierende grad.

     

    Det er helt riktig som du sier, at kommunikasjon er helt essensielt. Og det er jo heller ikke slik at vi har vært helt immune mot turbulens; det finnes ingen mellommenneskelige forhold som er det. Men alt i alt finner vi at det livet vi lever er verdt det.

     

    For andre mennesker vil det jo så klart være annerledes. Jeg tror ikke polyamori av natur er hverken bedre eller dårligere enn monogami, men jeg tror nok, som deg, at mange mennesker som lever monogamt egentlig ikke er det - de har bare lært at det skal være slik, så da gjør de det. Helt til de ikke lenger kan kue seg selv, og det ender med stygge brudd eller i verste fall utroskap.

     

    Anonymous poster hash: 4494d...06d

     

    Takk for svar, veldig spennende at du dukket opp her! Ja jeg må si det høres helt riktig ut, og det er klart at det dukker opp turbulente situasjoner underveis, men dette kan nok ikke sammenlignes med de turbulente situasjonene som kan oppstå av å ikke ha samtalen åpen! Jeg er for åpne forhold. Det virker utrolig modent og spennende og det betyr jo heller ikke at man ligger med folk i hytt og gevær eller at man er uforsiktige på noen som helst måte. Har du noen gang opplevd sterk sjalusi i dette forholdet da, eller har det stort sett gått greit med det også? 

  7.  

     

    Et politi som består bare av kvinner, vil pr definisjon være svakere.

    og bedre

     

     

    article-1385131-0BF94B7A00000578-556_964

     

    De på bildet har i det minste fornuft nok til å sette en man som leder  :w00t:

     

    Men spøk til side;

     

    Jeg vil IKKE ha et politi der rå muskelkraft er det viktigste, og derav at problemer stort sett løses via vold eller trusler/frykt for vold.

     

    Jeg vil ha et politi der egenskaper innen diplomati, megling, konfliktløsning, pedagogikk osv. står sterkt.

     

    Haha tenkte på det samme, bildet hadde vært mye mer effektivt hvis de hadde en kvinnelig leder også! Men jeg er enig med deg. Men  jeg ser på andre kommentarer i denne tråden og er bare usikker på om holdningen til en gruppe kvinnelige politi vil ha større risiko for å fremprovosere en form for aggressiv respons i menn bare fordi de er kvinner. Hvis det er tilfelle så har vi jo et annet problem enn hvorvidt kvinner burde være i politiet eller ikke; problemet da ligger jo heller at vi fremproduserer en rekke menn med dårlige holdninger til kvinner. Det er jo veldig trist. Jeg har en bror og jeg har en far. begge har relativt dårlige holdninger til kvinner. De føler jeg er litt trist ovenfor min sønn. Men heldigvis har jeg flotte menn som venner, så de øker gjennomsnittsinntrykket! 

  8.  

     

    Kanskje vi burde sende politimenn til å ta seg av mannlige kriminelle og politikvinner til å ta seg av kvinnelige kriminelle, så kan ihvertfall menn ta seg av sitt eget rot? :)

    Jepp. Og i og med at så og si alle voldskriminelle og utagerende personer er menn, kan vi dermed mer eller mindre gi samtlige kvinnelige politibetjenter - 45% av politietaten - sparken, eller sette dem til saksbehandling.

     

     

    Ikke nødvendigvis, hvis andelen kvinner på utrykning på en eller annen måte kan holdes nede.

    Hvis ikke får man flere slike tilfeller.

     

    Det neste blir vel tvangskvotering på kvinnelige utkastere på diskoteker... Hvem vil ha en kvinnelig utkaster på 1,67 cm som sin eneste vakt på utestedet?

    Må hun jobbe sammen med en mann, blir det doble lønnsutgifter.

     

    Her skal jeg fortelle deg en interessant historie. Jeg var på et utested i sommer hvor en jente ble banket opp av typen utenfor. Det vil si, kraftig slått til i ansiktet 2 eller flere ganger. Jeg ropte til vakta som stod ved siden av meg: Skal du ikke gjøre noe? Han svarte: Hun er utenfor utestedet, ikke innenfor våre grenser. OK: jeg sier ikke at dette er alle menn, eller at alle kvinner er som hun som brøyt inn og fikk stoppet krangelen, men jeg tror vi trenger litt mindre testosteron i døråpninga på utesteder. Jeg har aldri blitt annet enn antastet av mannlige dørvakter! NEI til menn i døra! Men har aldri opplevd det av politimenn så jeg sier ikke det samme gjelder der!

  9.  

    Kanskje vi burde sende politimenn til å ta seg av mannlige kriminelle og politikvinner til å ta seg av kvinnelige kriminelle, så kan ihvertfall menn ta seg av sitt eget rot? :)

    Jepp. Og i og med at så og si alle voldskriminelle og utagerende personer er menn, kan vi dermed mer eller mindre gi samtlige kvinnelige politibetjenter - 45% av politietaten - sparken, eller sette dem til saksbehandling

    Ja det kan man, jeg har ikke noe mot å bruke folk der de er trengt :) Men nå tviler jeg på at dette kommer til å skje så da var jo det en løsning vi aldri fikk utforsket!

  10. Nå har det skjedd igjen...

     

    http://www.dagbladet.no/kultur/video-av-angrep-mot-tre-kvinnelige-svenske-politibetjenter-vekker-oppsikt---skandale/67453883

     

    En flau video av at en rabiat mann bryter seg løs fra tre kvinnelige politier.

     

    Syns jo litt synd på dem, men før eller senere burde de lære at det bør være minst en mann med på utrykningsoppdrag der det er folk som bruker fysisk makt.

    Kanskje vi burde sende politimenn til å ta seg av mannlige kriminelle og politikvinner til å ta seg av kvinnelige kriminelle, så kan ihvertfall menn ta seg av sitt eget rot? :)

  11. Står jo sist i artikkelen at

     

     

    Førstestatsadvokaten er også glad for at kollegaen grep inn.

    – Han har fortalt meg at han ville komme de to tjenestemennene til unnsetning, sier Maurud.

     

    ...Altså tjenestekvinnene. Han ville komme de to tjenestekvinnene til unnsetning. Og hvorfor? Jo, fordi de tydeligvis trengte hjelp og var i noe slags trøbbel. Hvis det hadde vært to tjenestefolk som hadde hatt kontroll på situasjonen, ville det ikke vært nødvendig å komme dem til unnsetning.

    Derfor kunne det kanskje vært en ide å ha tre eller fire politikvinner der det normalt er to politimenn. Men det er naturligvis dyrere, men alt for likestillingen...!

    Er det noe i denne situasjonen som tilsier at to politimenn ville hatt kontroll på saken? I denne situasjonen ville det jo vært bedre å påstå at likestillingen ikke funker fordi mannen som brøyt inn ikke ser på kvinner likt? Så derfor, likestilling fungerer ikke hvis vi bare har noen som er enige i likestilling?! 

  12.  

    jeg tror de aller fleste har denne innstillingen helt til de selv eller partner er utro, hvorpå de finner ut at det ikke var så svart/hvitt likevel, og at det ikke var så lett å bare slå opp med partneren umiddelbart etter man har funnet ut at de har vært utro. Noe til ettertanke..

    Nettopp!

     

    Dette er poenget "alle" nekter å innse.

    Er nok ekstremt få som planlegger slike ting/følelser. Det er ting som bygger seg opp over tid og jeg vil påstå at det kan hende med alle.

     

    Såklart, om man er ufyselig å være med eller å se på så skal det jo mer til. Man er jo avhengig av å faktisk ha alternativer :)

     

    Jeg skjønner ikke hvorfor folk skal ha så snevert syn på seksualitet. Folk fornekter seg til graven på grunn av andres meninger. Sex er digg så nyt det. Er ikke nødvendig å elske noen for å putte pikken i dem, gøy er det lell.

     

    Ja! Jeg tror de fleste ønsker også å være mer åpent seksuelt. Det kan hende jeg tar helt feil her, men mye av det må jo være frykt for andres meninger osv. Jeg merker at hver gang jeg snakker med folk om utroskap eller åpne forhold så kan de ofte reagere med en veldig forehåndsbestemt reaksjon. Etter litt idéutveksling så hender det ofte at alle parter mykner opp litt og kan snakke litt mer åpent. Det er jo ikke det at de som ikke har sex med andre ikke nødvendigvis alltid vil ha det heller, men det kan jo hvertfall ikke skade å ha samtalen åpen!

  13. Ordet "kommunikasjon" kommer som alltid opp som et stikkord. Er man trygg og åpen nok med sin partner til at man kan kommunisere tror jeg absolutt alt er mulig, det blir en preferansesak. Basert på egen erfaring vil ikke jeg anbefale åpent forhold, men igjen skyldtes nok dette at meg og hu ikke var trygg nok på hverandre. 

     

    Når det gjelder utroskap er det selvfølgelig ikke slik at dem som er utro bare ikke klarer å holde fingrene unna fatet. Det fins nok tusenvis av grunner til å være utro. Helt uten å ha profesjonell peiling vil jeg tippe at utroskap flest skyldes at det er noe galt med forholdet, at parten som er utro føler seg ensom i forholdet, h*n blir ikke sett eller elsket på måten denne personen har behov for. Kombiner dette med en mangel på kommunikasjon i forholdet og man oppsøker trøst/kjærlighet/bekreftelse andre steder. 

     

    Når det gjelder at du, TS, føler for å gjøre det tydelig at du ALDRI kunne vært utro eller ikke ville akseptert det, så er det en ærlig sak at du tenker slik. Men jeg tror de aller fleste har denne innstillingen helt til de selv eller partner er utro, hvorpå de finner ut at det ikke var så svart/hvitt likevel, og at det ikke var så lett å bare slå opp med partneren umiddelbart etter man har funnet ut at de har vært utro. Noe til ettertanke.. 

    Jeg er helt enig med deg, og det er nok en holdning jeg har fordi jeg har så dårlige erfaringer med det. Det er nettopp det jeg mener: JEG kunne aldri vært utro. Det har ødelagt flere i min egen familie. Spesielt de som står meg nærmest. Og det er dette jeg mener med at jeg ikke kunne vært utro. Jeg kunne ikke vært det fordi jeg har heller den samtalen og skaper mer kommunikasjon. Jeg ville heller vært ærlig og slått opp med min partner hvis trangen til å ha sex med en annen ble så sterk og min partner ikke hadde godtatt det eller ønsker det samme. Først ville jeg nok bare fortalt om trangen. Deretter hadde vi nok tatt det derfra. Enten blitt enige om en løsning vi kunne vært fornøyd med eller bestemt å avslutte forholdet hvis det var det som var det beste. Hadde han vært utro ville jeg ikke godtatt det nettopp fordi han vet at jeg har denne holdningen og vi har snakket om at det er viktig å snakke om disse tingene. Hadde han da bare vært utro mot meg så hadde det vært for å trosse meg totalt, og da hadde nok det gått på tilliten løs. Utroskap i et åpen forhold er jo i hvert fall dårlig stil spør du meg:) 

  14. Jeg skriver artikler om utroskap, sex, samliv, forhold og alt det innebærer og jeg syns det er et tema som stadig forandrer dybde og retning. Jeg jobber mye med utroskap spesielt og jeg syns det er merkelig hvor mange som velger å være utro istedenfor å være i et åpent forhold?

     

    Selv om mange kanskje griner på nesa av tanken, så må det jo være bedre enn alternativet? Og er man åpen om det fra starten av så finner man garantert mange partnere der ute som er komfortable med tanken. Det finnes jo mange grader av dette også? Jeg mener, enten er man i et åpent forhold der man hele tiden kan velge å ligge med andre uten meldeplikt. Eller så velger man å følge gjensidige regler som kan forhandles underveis. Er det slik at dette er helt uhørt? Jeg finner stadig nye eksempler i egen vennekrets og familie hvor den ene eller begge viste seg å ha vært utro. Ikke alltid utroskap i form av sex, men ofte også mye emosjonell utroskap hvor du forteller en annen du vil ha dem og ønsker heller å være med de. Dette er dessverre noe mange går igjennom. Kan vi ikke heller da se på temaet på en annen måte? Burde ikke dette være noe som diskuteres mye mer jevnlig og åpent?

     

    Jeg er personlig ikke for utroskap, i den form av at jeg hadde IKKE akseptert det i mitt eget forhold eller gjort det selv, men jeg kan ikke skyve under et teppe at mange mennesker er spennende vakre skapninger som kan tenne meg til tider. Det betyr ikke at jeg kysser de, holder hender eller ligger med de. Men jeg håper heller at mannen min snakker om sine lyster åpent enn at han er utro mot meg. Vi er ikke i et åpent forhold, men vi har aldri hatt et problem med å diskutere det. Hvor stiller dere dere her? Har dere et åpent forhold? Vil du ha det? Har du snakket med din partner om det?

  15.  

    Jeg er mann, 19 år. Privat gruppechat med noen kompiser. Bilde er tatt ovenifra så man ser ansikt og liten del av penis ......

    Det beste som kan skje er at ingenting skjer og at alle sletter bildet. Blir jo uansett litt flaut når du treffer disse folkene igjen, men sikkert ikke noe som er umulig å komme over. Sannsynligheten er uansett at de fleste iallefall har sett ett av bildene.

     

    Sannsynligheten tilsier vel at ingenting spesielt skjer, foruten at dere får dere en god latter av det hele og glemmer det rimelig fort.

     

    Hadde nok blitt nervøs ja, men er ikke stort du får gjort med det nå dessverre. Tror det beste er å ta det med en god latter ja og håpe du har gode venner :)

  16. Tenker uansett fetisj.

    Om det er støvler eller trær. Hehe.  :)

    Det her er GARANTERT ikke normalt, men jeg blir veldig tent av lukten på vaskepulver! Men siden herremannen under her definerte fetisj så betyr vel det at dette ikke er en fetisj jeg har. Det vil si, jeg klarer å komme uten vaskepulver, men jeg foretrekker vaskerommet hvis jeg kan velge!

  17.  

    Jeg har siden jeg var i begynnelsen av tenårene hatt en veldig rar fetisj for voksne kvinner i 20-30 års alderen som tisser på seg med vilje, og jeg aner ikke helt hvorfor, men jeg har mine antagelser som at det er noe man ikke skal gjøre. Jeg har også en preferanse om at det helst må være trange jeans. Siden dette er rart og annerledes holder jeg det selvfølgelig for meg selv  :closedeyes:

     

    Anonymous poster hash: 85fdf...233

     

    "ganske" normalt faktisk. Det ble faktisk sett på som en healing rutine før i tiden. Urin for helsa!!!

  18. Hvor går grensa mellom en fetisj å en preferanse? Hvis tilstrekkelig mange foretrekker noe, går det da fra å være en fetisj, til å bli en preferanse?

    Eksempelvis: For 50 år siden ville vi ha sagt at barberte kvinner og menn, er en fetisj. Men er det det idag?

    Jeg har vel personlig alltid tenkt at en fetisj er noe utenom det vanlige som kanskje skiller dine seksuelle preferanser fra det alminnelige? 

    • Liker 1
  19.  

    Jeg har 2 ganger tidligere vært betalende medlem hos nettstedet C-date!

    Første gangen så var det jeg fikk igjen for disse pengene å bli kjent med en ganske så attraktiv jente som bor ca. 100 km unna her hvor jeg bor. 2. gang var helt totalt bortkastet.

     

    Jeg tenker å ville prøve et annet Sex-Dating nettsted denne gangen, da C-date etter min erfaring bare er 99% spam.

     

    Noen som har noen norske nettsteder å anbefale?

     

    Noen kriterier jeg vil bli glad for om er oppfylt er følgende:

     

    - At 99% av alle gutter og jenter ikke har bilde av penis/vagina som profilbilde. Dette er bare ekkelt og kjedelig..

     

    - Høyest mulig antall av jenter og gutter i alderen 16-30!

     

    - Et nettsted hvor svært mange av medlemmene er åpen/glad i rollespill og lignende.

     

    Selv så ser jeg på meg selv som en svært attraktiv mann, som får en del ekstra oppmerksomhet bare jeg drar en liten tur på butikken. Utseende er det altså ikke noe i veien med!

     

    Er det så lett for menn å finne damer som kun vil ha sex på nettet? Det visste jeg ikke. 

    Men de fins nok de og. 

     

    Har hatt profiler på sexdatingkanaler jeg og, men da har jeg bare lekt og fantasert og tullet uten å treffe noen. 

     

    Vet om mange som har møtt folk men kommer jo litt ann på så klart. Jeg bruker tinder og victoria milan for sex. også bruker jeg fetlife for å fantasere litt. men jeg har aldri møtt noen derfra!! Betyr så klart ikke at det ikke er mulig :)

×
×
  • Opprett ny...