Gå til innhold

PT mek å rep.

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PT mek å rep.

  1. Jeg vet ikke om dette innlegget ennå funker men prøver uansett.

    Jeg har samme problemet med min h1. Har du noe godt svar på hvor mye diesel som skal komme ut retur slangen fra dysene. Jeg har prøvd å ta av å ruse litt men det er bare såvidt det kommer noe diesel. Kan dette være et problem? Har også prøvd å ettermontert egen matepumpe men til ingen nytte. Har sjekket at pumpa står riktig på registerreim. Har skrudd av et å et diesel rør inn på dysene å motoren dabber av likt på alle 4. Det som er litt spesielt er at vis jeg stopper å starter bilen ca 10 ganger på rad mens jeg gir bånn gass så klarer jeg 4000 rpm. Men så vis jeg kjører 2 min så vil den ikke lenger opp enn 1500-2000 rpm. Noen innspill? Har du funnet feilen på din?

  2. Jeg er ikke sikker på om jeg finner dette dekselet du snakker om. Men gasswaieren går inn på pumpa, på en liten arm som det sitter en spiralfjær på som drar gassen i retur. På toppen av denne så er det en slags mekanisk sensor som det går 3 ledninger inn på. Når jeg gir gass så føler den dette. Jeg har tatt ut stikket på denne men bilen oppfører seg nøyaktig likt. Jeg har også tatt av returslangen som går mellom alle 4 dysene å inn på pumpa men når jeg gir bånn gass så er det såvidt det kommer ut noe diesel. Selv på tomgang å akkurat når jeg slipper gassen så kommer det ikke diesel ut, bare en liten dråpe. Hvor mye skal det egentli komme ut der? Hva skal sensoren jeg forklarte gjøre? Har du peiling?

  3. Stopper den samme plassen hver gang? Hadde samme problemet på en Volvo en gang, da tok jeg av stikket på viskermotoren å blåste det litt reint å fint så funket det etterpå. På den typen så sitter det en sensor i viskermotoren som skal sende et signal til rele et. Si vis den lille sensoren er ute av posisjon så sender den signal til relet på feil tidspunkt. Ta en prøvelampe å mål litt å se om et av ledningene plutselig mister strøm eller får strøm.

  4. Har en hyundai h1 4x4 med 99 hk D4bh motor. Jeg sliter med motorkraft når jeg passerer 2000 rpm. Men vis jeg stopper å starter bilen igjen så kan det plutselig være godt igjen. Men ikke alltid. Jeg har sjekket turbo, intercooler å alt som hører til. Har lade trykk på 0,7 bar normalt. Jeg har sjekket luftfilter, diesel filter, å at jeg har diesel på bilen. Har sjekket vakumslanger i alle vinkler og retninger, prøvd å kryssbyttet på disse men blir ikke klokere lenger. Har tatt ned tanken å rengjort. Har tatt av slangene på dieselfilteret å koblet disse sammen. Men.... På dieselpumpe Mi så går det en vakumslanger inn på toppen. Hva gjør normalt denne? Det skjer ingen verdens ting når jeg tar den av eller på. Noen som har et godt svar?

×
×
  • Opprett ny...