Gå til innhold

GC165MIC

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GC165MIC

  1. Altibox har startet å uoppfordret legge pakker til i kundenes abonnement og krever betaling for disse om en ikke selv passer på å melde seg av etterhvert som altibox legger dem til.

     

    https://www.nrk.no/rogaland/klagestorm-mot-altibox-etter-ny-tv-pakke-1.13452664

     

    Pass derfor på å melde deg av denne om du ikke ønsker pakken og pass godt på i fremtiden slik at du ikke plutselig finner ut at du betaler for evt. andre pakker Altibox måtte finne på å forsøke å snik-innføre på samme måten.

     

    Ufattelig at vi her snakker om samme selskap som årlig figurerer høyest på målingene over kundetilfredshet...

    Det har vel da kommet inn i organisasjonen noen blåruss,-- som tenker temmelig kortsiktig

  2.  

    Det har i det siste dukket opp annonser på flere nettsteder om et produkt som heter TVSurf. De sier blant annet:

     

    Utviklet av en NASA-ingeniør ved hjelp av militær teknologi, bruker TVSurf-antennen en diskret skvettlapper-basert moderne design ...
     
    Hemmeligheten er at det finnes en lov som ingen kabelfirma i verden ønsker at du får vite om. Det står at alle kabelbedrifter må sende et over-luft-signal i tillegg til det normale signalet. For ikke å bryte loven fordeler kabelfirmaene dette signalet, men i lav frekvens, så nesten ingen antenne kunne motta den. Inntil nå - TVSurf-antennen forandrer dette.
     
    Du kan stille inn nesten hver kanal 24/7 gratis. Alt er selvsagt Ultra HD. En ting du må merke er at det optimale området finnes i 48 kilometer unna et TV-sendingspunkt.
     
    Dette bare svada. Ikke bit på, det er garantert bortkastede penger.

     

    Hvis en har den aller minste innsyn i radioteknikk skjønner en straks at SURF-systemet er en ren bløff, stakkars de som biter på

×
×
  • Opprett ny...