Gå til innhold

SenorFajitas

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SenorFajitas

  1. Hva med uvanlige privatpersoner, kan vi kjøpe fra andre enn Microsoft eller Elkjøp?

     

    FSTA, lading til USB C er også en aldri så liten detalj her. Kommer i neste versjon med 256 NVMe og LTE, sies det.

     

    Test ASAP, please.

     

    Når det gjelder viftestøy fra de større modellene så skal du ha en god dose psykiske småproblemer før den legges merke til (eller, muligens sitte å teste hw hver dag). Det var like før kjøleskapet reiste ut vinduet her en dag, men Surfacen er trygg. Vaffel/strykejern derimot..

     

    Har du kombinert vaffel- og strykejern? Får du skikkelig rette og rynkefrie vafler, eller hjertemønstrede skjorter?

  2. Vi spiller akkurat de samme spillene overalt ellers i verden, og USA er det eneste landet hvor dette er et problem. Så da tenker jeg at hvis det faktisk er sånn at videospill påvirker yngre amerikanere og gjør dem voldelige, så må det jo være noe spesifikt med den amerikanske kulturen som gjør dem spesielt utsatt for å trigges på denne måten.

     

    Igjen vil jo da i grunn problemet være USA, og ikke videospill.

    • Liker 5
  3. Og hva er greia med achivements liksom. Det er å klare SPILLET som er morsomt. Ikke unlocke en eller annet teit virtuell pokal. Det at achivements spretter opp over skjermen når man er midt inne i et spennende eventyrspill ødelegger også litt av stemingen....

     

    Hva blir det neste. Achivements for å se på TV og Netflix? Hooray! "Master of Crime"-achivements for å se på krimserie på Netflix? Hadde blitt jævelig slitsomt.

     

    Hvis man ser Netflix på Xbox One så unlocker man faktisk Achievements.. De kommer dog ikke med noen gamerscore.

  4. En ting som nevnes er lange hundehår.

     

    Men hva med lange menneskehår? Problemet her hjemme med langhåret kone og to langhårete jenter, er da at det blir liggende en del hår "overalt". Merker at med den vanlige støvsugeren, fester disse seg ofte i munnstykket, hvor lo/støv igjen fester seg til håret. Da reduseres etter hvert sugeegenskapene. Enhver støvsuging må avsluttes med å løsne hør etc. fra munnstykket.

     

    Vil lange hår snurre seg opp i børstene på robotstøvsugerne? Vanskelig å fjerne?

     

    Har en LG Hom-Bot hjemme, og har erfart at håret til samboeren min snurrer seg rundt den horisontale børsta på midten. Jeg har bare renset den èn gang på de par månedene vi har hatt den, og det var ikke noe problem å gjøre det med hendene. det fulgte også med en "kam"-aktig ting som var ment for å brukes til formålet, men den fant jeg ikke i farta, så vet ikke hvor effektiv den er.

×
×
  • Opprett ny...