Gå til innhold

Cliff Hilmar

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cliff Hilmar

  1. Noen som kan svare på dette? Jeg har lagt en CAT 6 kabel i tak/vegg på ca 12 meter.Hastigheten jeg får der på pc er ca 85 mbps men når jeg kobler pc i en kort vanlig kabel rett fra modemet får jeg ca 160mbps. Mister jeg virkelig så mye hastighet på 12 meter?

  2. Her igjen reageres det på prisen til 21000 kr, men en iPhone 11 pro max med 265 gb lagring og 4 gb ram til 15000 kr da er alt greit.

    Så klart med en brett mobil vil det finnes feil men man får 7.3 tommer skjerm nå tlfen er brettet ut, man får 512 gb lagring og 12 gb ram og ikke minst galaxy buds inkludert.

    Hva får man egentlig med en iPhone 11 pro max for prisen bare 64 gb versjonen koster 13000 kr noe som er latterlig.Du får noe som funker ca 7-8 år. Hvorfor er det så klart at det skal være feil med en brettbar mobil? Men når det er sagt så liker jeg ideen.

     

  3. Du mener sånne mobiler med 5G, 120Hz, og som kan brettes, og har penn, eller et snev av frihetsaspekter?

    Du det har jeg tenkt litt på...hvilken frihet er det dere snakker om? Og alle vet at brettbar mobil ikke er vits i å kjøpe før apple er kommet på banen. Joda vet at div produsenter kommer med nye ting,men det er apple som utvikler dem til brukbar stand.
    • Liker 1
  4. Selvsagt er det revolusjonerende når Apple kommer med det, selv om det har eksistert på andre enheter som Kinect og Surface Pro i årevis. http://makezine.com/projects/using-a-kinect-as-an-infrared-camera/

     

    Selvsagt er det revolusjonerende! Som du selv sier har det eksistert lenge...som stort sett alt Apple kommer med.Meeeeeen...når Apple videreutvikler det som er eksisterende å får det til å funke så bra som de gjør ja så blir det revolusjonerende.

×
×
  • Opprett ny...