Gå til innhold

nonsense87

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nonsense87

  1. Noen som har erfaring med å jobbe mot remote desktop på en windows maskin fra mac? Vurderer imac, men er litt usikker på hvordan opplevelsen vil være å remote inn mot windows og bruke et mac tastaturmot dette.

    Regner med at det er umulig å koble en laptop til imac'en, og kun bruke den som skjerm?

     

    jeg gjør det på jobb. det funker helt fint selv om jeg må gå på google å kopiere alfakrøll og skråstrek for å lime inn her og der noen ganger.

  2. Hva er det som er nytt med QLED kontra forrige generasjons LCD eller quantum dot blablabla? Det høres ut som akkurat samme greia. Fortsatt ræva innsynsvinkel, fortsatt dårlig sortnivå. To meget viktig kriterier for meg personlig.

     

    At det er markedets beste sortnivå sammenlingnet med LCD sier meg ingenting, eller det forteller meg vel egentlig at sortnivået er for dårlig. Hvordan er sortnivået sammenlignet med OLED? Det står det ingenting om. Hvordan er det sammenlignet med de gamle plasmamodellene? Det står det heller ingenting om.

     

    For meg er sortnivå og et helt jevnt baklys alfa og omega. Det er ingenting som irriterer meg mer enn å se grått når alt skal være sort, eller at baklyset er ujevnt med masse graderinger ala light bleed/IPS glow etc på en TV.

     

    Har TVen noen av disse problemene?

     

    Mer nits og bedre farger og skarpere bilde er det som er grovt-sett nytt, samt design og fjernkontroll osv. Men vent nu heller til toppmodellen 9500 kommer frem før du begynner å slenge random dritt.

     

    Viss du tar en titt på forum/thrustedreviews osv, Så kan du se test av de to tidligere 9500 modellen og dem scorer full pott og har så godt svartnivå i forhold til OLED at det ikke har så veldig mye å si.

    Eneste negative med min TV (ue9500) er halo effekt eller hva enn det heter. Er nu noen negative småting uansett om det er OLED eller lvd

×
×
  • Opprett ny...