Gå til innhold

DaWeed

Medlemmer
  • Innlegg

    505
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DaWeed

  1. Campaign er bare bittelitt mindre buggy og lite intuitivt på X3-spillene enn det er på X:R, men så er det et ekstremt komplekst, intelligent, stemningsskapende og ikke minst fritt spill utenom missions.

     

    I X:R tok de X3, fjernet alt som var unikt og velfungerende, som detaljnivået, kontrollen og oversikten ned til det minste, de nesten ubegrensede mulighetene, det kjappe og detaljerte UIet (dog litt tungt å komme inn i)og mye mer, og fokuserte på ting som ikke fungerte så bra, som NPCer og missions.

     

    Etter noen ekstremt frustrerende timer med to nedlastede saver for å komme forbi bugs fant jeg ut at det rett og slett ikke gjemmer seg noe X-spill bak dette makkverket. Kjørte opp X3:AP og storkoste meg igjen. Kontrasten er helt ekstrem. Jeg kan ikke tro at de samme menneskene lagde disse spillene.

  2. Avansert styring av hjem er i dag delt i tre, slik eg ser det.

    1. Du har ferdigproduktene som selges på elektrobutikker og som appellerer til hvermansen(med lav WAF-faktor). Disse må være enkle å sette opp og rimelige i innkjøp.

    2. Du har komplette systemer som er dyre, men som helhetlig blir både skjult og veldig lett å betjene. Man er her ofte låst til dinosaurer av noen leverandører/produsenter.

    3. Selvmekkere som ønsker å mikse etter eget behov, basert på åpne løsninger og mulighet for tilpasning etter eget behov og ønske.

     

    Artikkelen virket for meg til å vinkle mot nr 3, mens produktet er mer rettet mot nr 1 med ett påskudd for å være rettet mot nr 3(Rasberry Pi)..

     

    Jeg er så enig. Hvis du blir tvunget til å gå gjennom en bloata app på en mobilenhet selv om du sitter på en PC med direkte nettverksforbindelse til denne Pien, så er det akkurat det samme som finnes fra før.

     

    Jeg liker heller ikke at det snakkes om at utenforstående kan detaljstyre og skru av enkeltkontakter. (Bare hvis de får "lov", selvsagt.) Høres ut som et sikkerhetsmareritt.

  3. For meg virker dette som akkurat det samme spillet med påslengt always-online-DRM for LAN, oppjusert oppløsning og farge-bugfix. De to sistnevnte er vel fikset av fanpatches for det gamle spillet. Sikkert greit for de som planlegger å spille det online mot randoms, men ser ikke helt vitsen i å punge ut $17 for oss som spiller det på LAN eller vil spille campaign.

     

    Kilde: http://forums.ageofempiresonline.com/forums/thread/350618.aspx

  4. Du har rett i at det ikke er optimalt med PvP-gear, men jeg hadde 800 SP da jeg dinget, og det har ihvertfall gått litt oppover siden da. Begynte å spille WoW rett før Wotlk kom, så har ikke så my erfaring i å skaffe meg gear i endgame. :p

     

    Den socketen jeg har i beltet er for en blå gem foresten, og det virker som det ikke gir annet enn spirit og stamina for mage.

     

    Har vel mest å hente på bedre våpen, men de ligger ikke akkurat slengt rundt i instancene.

  5. kjøp eternal beltbuckle og sett det på waisten din. sett inn 2x 19spellpower gems. få enchantet gearet ditt i tillegg så går du fort opp over 120spellpower. få craftet noen epix, så skal det vel gå fint? spellpower på gloves wrist og wep, og icewalker på feet så er du vel kommet ett stykke

     

    Takker for svar, men hva mente du med 2 x 19 spellpower gems? Får vel bare plass til én gem i en slik beltbuckle?

  6. Hei!

     

    Etter at jeg dinget 80 har jeg slitt med å få tak i gear. Får ikke være med i heroics, og det endte med at jeg måtte farme BG og WG for å få tak i noe som er bedre enn det jeg har.

     

    Nå har jeg begynt å få endel Hateful, og fortsatt får jeg ikke være med i HC, og ihvertfall ikke raide.

     

    Dette er det jeg har nå

     

    Hva gjør jeg videre nå? Hvordan skal man få tak i noe som er bedre uten å gå heroics?

     

    Jeg er specced som frost btw, vil jeg ha utnytte dps-wise av å respecce FFB f.eks.?

     

    Takker for svar :)

  7. Dette lukter skjermkort lang vei for meg. Er greit å få utelukket minnet ditt først likevel. Sett memtest på over natta, og prøv å oppdater bios på skjermkortet ditt. Hvis du har tilgang på et annet skjermkort, så prøv dette også.

     

    Kan nevne at jeg hadde et lignende problem for noen år siden, pga av hovedkortet mitt ikke likte minnet mitt, men jeg fikk da BSOD i spill, ikke bare svart skjerm.

  8. Kan nok ikke få noe annet enn det som er, det kommer ann på hva som er programmert inn på den borgen du skal innta.

     

    Hvis du tar borgen for deg selv, vil du bryte ut i en egen fraksjon, med kun dine egne eiendommer. Du blir da fritt villt for ALLE, så tenk deg godt om før du gjør noe sånt.

     

    Det du kan gjøre er å alliere deg med en person som mener han/hun har rett på tronen en viss plass. Når du inntar eiendommer i dennes område, kan du selv velge hvem som skal få eiendommen.

  9. Flere enn meg som sliter med disk 4 ser jeg ja. Godt å ha mer å slå i bordet med når jeg skal bytte i morgen.

     

    Det er jo opplagt snakk om en feilproduksjon her, vil ikke da et bytte i butikk gjøre at jeg kun får nok en defekt disk? Tror ikke Lefdal selger så ufattelig mye av dette spillet at de har fått inn en ny sending på den måneden det er siden jeg kjøpte det.

     

    Jeg nekter selvfølgelig å betale noe som helst for en reklamasjon, så da er bytte i butikk eneste utvei?

  10. Jeg vet dette er en elgammel tråd, men håpte noen av dere som har brukt dette før kunne hjelpe meg med mitt problem.

     

    Har flashet en WRT54GL til DD-WRTv24 Standard Generic. Den ENESTE grunnen til at jeg flashet, var at jeg ville ha mulighet til å reservere faste ip'er til mine maskiner etter MAC. Når jeg nå legger inn MAC og ip på "Static Leases" så forsvinner alt hver gang jeg trykker add. Har prøvd alt mulig, men det ser ikke ut til å fungere.

     

    Noen som vet hva som er feil/jeg gjør feil?

     

    Takker for svar!

     

    Edit: Dette gjelder Applications også, dermed kan jeg ikke åpne for bla torrents med denne. Prøvde mini også, med samme resultat. Har nå flashet tilbake til orginal, og det fungerer som bare juling.

     

    Vil Linksys komme med muligheten for statisk ip i en senere firmware, eller holder de det utenfor for at folk skal kjøpe en dyrere router? Tilogmed far sin 10 år gamle SMC-router hadde denne funksjonaliteten.

  11. Det høres ut som en god løsning for slike som meg. Jeg tror jeg har spilt Zerg i maks et par timer sammenlagt, et par hundre ganger mindre enn Terran og Protoss vet jeg :)

     

    Hehe, samma her. Greier ikke helt å identifisere eller føle med dem, og jeg får vondt i hodet av lydene enhetene og bygningene lager når man trykker på dem :p

     

    Likevel tror jeg jeg må ha alle tre for å få med meg hele historien.

  12. Oppdaget en del faktafeil på min egen mobil når jeg sammenlignet med andre. Dette gjør at jeg tar fakta om de andre mobilene med en klype salt, ubevisst eller ikke.

     

    6110 HAR 2,5mm lydutgang og blir levert med Route66-kart som standard, ikke Nokia Maps.

     

    Dette er kanskje bagatellmessig, men kan kanskje få folk til å kjøpe/ikke kjøpe telefoner på feil grunnlag? :)

     

    Tar forbehold om misforståelser/feil fra min side.

  13. Hadde selv bestemt meg for å gi EA en siste sjanse til å gjenskape gammel Westwood-magi med RA3, men jeg blir deppa når jeg leser denne tråden.

     

    Jeg spilte ihjel min barndom på Ra, Counterstrike, Afthermath, Tiberian Sun og Ra2. Husker jeg gadd kun spille et par timer av Generals, og slik har det fortsatt. Alt etter RA2 har for min del vært rent søppel i C&C-serien. Jeg registrer at EA har tiltrukket seg en ny type spillere som ofte ikke har noe forhold til det C&C sto for før oppkjøpet.

     

    Hvis det er disse EA sikter mot nå, og RA3 kun er en C&C3-mod, så har jeg bare et eneste håp igjen: SC2...

×
×
  • Opprett ny...