Gå til innhold

Sammeh

Medlemmer
  • Innlegg

    138
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sammeh

  1. Heisann godtfolk,

    For et par uker siden fikk jeg det for meg at jeg skulle begynne å lage digital kunst i Photoshop. Helst skulle det være bilder jeg laget fra hodet. Det begynte med at jeg laget et par illustrasjoner til noen av favoritthistoriene fra Stephen King.

     

    Ettersom Deviant Art er så enormt stort er det vanskelig å få folk til å kommentere på det jeg har laget. Ønsket mitt er altså at dere som gidder gir meg litt tilbakemeldinger på hva dere synes :)

     

    Alt jeg har laget og kommer til å lage ligger på min DA-profil

  2. Videre har vi ALDRI hatt en ordentlig krangel- og jeg må bære si at jeg har hatt det fantastisk

     

    Hun sier at "jeg er verdens snilleste gutt" og er glad for tiden vi fikk sammen.

     

    Der har du problemet - verdens snilleste gutt. Du har sannsynligvis gitt henne viljen i alle situasjoner der det var uenighet. Du skal være mann, og da innebærer det å ikke godta alt hun kommer med. Gjør du det så vil hun føle at hun har overtaket - og da kjeder hun seg.

     

    Damer i forhold trenger en mann som setter de på plass en gang i blant.

  3. The Game har jeg lest, og jeg fant veldig mye underholdning i den, i tillegg til at jeg lærte en del også.

     

    Jeg kan jo forresten tipse dere om boka som satt i gang interessen min for human relations/social interactions; How to win friends and Influence People av Dale Carnegie.

    Boka er ekstremt lærerik og viste meg nye sider av det å håndtere konflikter, arbeide med folk o.l. Anbefales på det aller varmeste!

  4. Hei,

    Jeg er sulten på å lære noe nytt via boklesing, regner med det er flere belærte personer som kan tipse meg på hva jeg burde lese. Bøkene burde ikke være rene fagbøker, men interessante bøker som er fengende og lærerike. For tiden har jeg fått sansen for menneskelige interaksjoner og jeg vil gjerne lære mer om temaet, gjerne litt om sosiale interaksjoner og menneskelig psykologi.

     

    Utenom det jeg spesifiserte så er jeg åpen for det meste, bare kom med tips!

     

    Takk,

  5. I TF2 har du Territory Control, Control Point og Capture the Flag moduser, de to førstnevnte er ganske like da de går ut på å ta over kontrollpunkter på banene. Capture the Flag går ut på å stjele flagget til det andre laget og levere det i sin egen base, på samme tid som laget ditt må passe på sitt eget flagg.

     

    Spillet har 9 forskjellige classer; Scout, Soldier, Medic, Spy, Pyro, Heavy Weapons, Engineer, Demolitions Man og Sniper. Alle disse classene har forskjellige områder der de utmerker seg. De varierer på HP, fart, våpenskade osv. Alle classene er veldig varierte og tilbyr forskjellige spillestiler.

     

    Hvis du er i tvil om å kjøpe spillet, så kan jeg si deg en ting, det har du ingen grunn til. Dette må spilles :)

    9521390[/snapback]

     

    Jeg har kjøpt det! :p

    9522030[/snapback]

    Flott! Da er vi enda en nordmann :)

×
×
  • Opprett ny...