Gå til innhold

drowningfish

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av drowningfish

  1. "Alt fungerer som det skal, og som vanlig regner jeg med at det å finne motstandere blir enklere så snart spillet offisielt er ute."

     

    Multiplayer i Mass Effect er bølgebasert coop. Man spiller ikke mot andre spillere, men med andre spillere. Men jeg forstår at det kanskje ikke var mulig med en tidlig versjon uten andre spillere så man kunne finne det ut.

     

    Kan også legge til at det samme gjelder som i Mass Effect 3, at din fremgang i multiplayer kan påvirke singleplayer, men ikke like mye, der det gav den såkalte "best ending" i ME3.

     

    Man kan heller ikke vite om alt funker som det skal med mindre man spiller med andre og finner ut om det faktisk finnes bugs, feil, dårlige modes osv.

     

    ME3 sin multiplayer var kanskje kjedelig noen ganger, men ikke ubrukelig. Der kunne man finne ut hvordan forskjellige abilities fungerte, og hvor effektive de var uten å måtte starte ett nytt game i single player. Det var faktisk sinnsykt morro når noen er Krogan og utløser sin ability.

     

    Det var det eneste forsvaret jeg har av et spill jeg ikke har prøvd enda, men gledet meg lenge til. Mye grøss og gru å lese på nett nå. Skal se noen omtaler til før jeg overbeviser meg selv at jeg skal åpne lommeboka.

×
×
  • Opprett ny...