Gå til innhold

Mr. Nasty

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr. Nasty

  1. har selv hatt lignende problemer, men det har kun skjedd når jeg har spilt et par timer, jeg har såkalt pro jeg da, men mistenker at de fleste ecs er ganske like. Hardisken min tok forresten kvelden i forbindelse med dette problemet, men det kan jo også være et enkelt tilfelle da..... Høres riktignok litt rart ut at det skal ha noe med c: og ikke komponentene, men hver sin teori.......
  2. Synd ikke alle nerder liker damer, da hadde den vært tilgjengelig allerede :D Jeg hadde gjerne kjøpt den musa, er jo litt show off og da ;) kult å ha noe å "skryte" med blant gutta, siden vi er jo som kjent grisete og alt som har noe med sex å gjøre er jo kult enten på en god eller dårlig måte!!! :cool:

  3. Graulerer med din 3. skjerm og disko pc, med slike guider kan alle få fem nerden i seg selv uten å måtte lære all mulig drit fra scratch. Flott guide uten at jeg gadd å lese alt. Er også imponert hvor ryddig pulten er i forhold til hva leiligheten er ellers :thumbs: bare synd (pul)ten ikke har plass til 4 skjermer :hmm: , men det blir vel snart nye prosjekter og pappesker istedet? :hmm:

  4. har en slik en ja, men drivere (nye) er ikke så lett å oppdrive kan man si, hvor i huleste finner man de, ville ikke tro at man må innom elitegroup sin uk side for å finne de.................... siden det liksom skal være norsk

  5. Hey! Min ikke fullt så bra bærbare pc Fujitsu-Siemens lifebook C1020 er inne på reparasjon for andre gang på veldig kort tid, :cry: og jeg regner med at det blir fort en tredje gang = ny bærbar :thumbs: . Jeg lurer da på hvordan Elitegroup ECS sine bærbare stiller seg i forhold til andre kjente merker som IBM, HP, Compaq etc.
    Er det noen som har erfaring med disse? Gjerne GREEN7363200 som jeg syns ser ganske fet ut. :love:
×
×
  • Opprett ny...