Gå til innhold

8IVI71MS

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 8IVI71MS

  1. Heldigvis så fungerer Apple- /Google Pay allerede utmerket, og er langt enklere å bruke også.

     

    Eneste fordelen jeg kan komme på med noe sånt, er at man kanskje slipper bank-terminaler der hvor man skal betale, f.eks vending machines, etc. Mulig det kan være kostnadsbesparende på enkelte områder. Ellers ser jeg ikke den store fordelen over nevnte internasjonale aktører allerede.

     

    Og on topic: "Det kan bli enklere å betale i Europa". Tja, jeg var i Frankrike for en stund siden, og betalte absolutt alt med mobilen, selv drivstoff rett på pumpene. Kan ikke bli stort enklere enn det, så vet ikke helt hva Vipps skal hjelpe med..

     

    Edit2: "Europa" var vel å ta litt hard i, dersom vi ser på listen av land artikkelen nevner. Utenom Skandinavia var det ikke mange landene å snakke om..

    Det er mange steder som ikke har betalingsterminal med NFC, eller ikke engang terminal. Hvis man er på mindre butikker, museer, parkering, overnatting, osv. Det har mang en gang vært kjekt å kunne betale med Svisj eller MobilePay.

  2.  

    Jeg tror man skal lete lenge etter et annet land der Apple har 6 av 10 telefoner på topplisten. Det forteller jo litt om mentaliten til nordmenn, 

     

    Ja. Det er akkurat som Gro Harlem Brundtland sa det en gang. "Det er typisk norsk å være god". Så får jo heller de som står for de resterende 40% være tapere uten at vi på liv og død skal mobbe de.

    Hehe, de som faktisk tror på dette utsagnet bør kanskje våkne opp og innse at det betyr at det er typisk dem å være selvgod. Det er nok en større indikasjon på å være "taper" enn hvilken telefon man har...

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...