Gå til innhold

krølla50lapp

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av krølla50lapp

  1. Nope. For det første så er det ikke akkurat adresser der og de ligger bokstavelig talt i granskauen eller på øde steder. Jeg har brukt noen år på å finne steder og man deler ikke "hemmelige" steder med randoms på nett.

     

    Det jeg har gjort er å dra til et vanlig sted, standard badeplass, og begynt å gå eller kjørt rundt og stoppa på alle mulige merksnodige plasser for å titte meg rundt.

    Øhh. jeg tror alle steder i norge har et navn. Du kan jo bare gi meg kordinatene fra google maps ellerno. men serr du gidder ikke å dele plassene med meg? aight aight. kjipern as :(

  2. Et fint alternativ er å surre rundt nærme kysten med båt.

     

    Jeg vet om et par greie steder, men det er steder jeg har funnet ved å lete selv. Kan ikke ta fra deg gleden ved å dra på jakt ;)

     

    Edit; Nevnte dybden siden det faktisk ikke er alle som tenker på det og skader seg skikkelig. Regner ikke med at folk er så dumme generellt :p

    hakke båt as men gidder du å gi meg de stedene?

  3. Hvaler :w00t:

     

    Dra litt rundt selv så får du en bedre opplevelse enn å få et tips til et spesifikt sted. Pass på å sjekke dybde hvis det er en plass dere er usikkre på om er trygt.

    takk for svar. hvaler har jo ikke noen nice hoppe steder tror jeg. plus det nytter ikke å dra rundt å lete. vet bare om 1 sted men vil ha flere as. har lyst på veldig spesifike steder. du. sjekke dybden? no shit da :)

  4. halla øy er det noen som vet om noen nice bade steder med fjell jeg kan hoppe ifra. med høyder fra 10 til 20 m ? Noen som vet om steder som det i østfold?  trenger ikke å nevne damtjern !! . Har søkt sykt mye, spørt folk men finner ikke en dritt. plus jeg har tenkt å hoppe 25m er det fucka ?

×
×
  • Opprett ny...