Gå til innhold

jiggsaw

Medlemmer
  • Innlegg

    167
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jiggsaw

  1. Virker igrunn åpenbart at om det er inkludert i champion 349, så er det også inkludert i de dyrere champion abbonementene.....men, ja websida til Tele2 er mildt sagt litt tvetydige hva priser angår, så jeg sendte over en mail til supporten deres for å høre. Kommer tilbake med mer når jeg hører fra Tele2.

     

    poster du svaret her ? har kjøpt netcom M til 449 mnd. men avbestiller hvis det er slik at champion 389 inkluderer fri surf !!

  2. oiii, håper du ser noe jeg ikke ser på sidene til tele 2, for på informasjonssiden gjelder dette kun champion 349...!"Kampanje: Champion 0 inkluderer Mobilsurf Small i 6 mnd. Champion 239 inkluderer Mobilsurf medium i 12 mnd. Champion 349 inkluderer Mobilsurf Large i 12 mnd." fra https://shop.tele2.no/index.php/Portal/action/getSubsComp/compbase/17956
    Listen går ikke høyere enn 349,- men det samme gjelder for 389,- også.
    @ loadingleveloneKlarer ikke å finne iPhone 4S med Championabo med mobilsurfpakke. Mulig at du bestilte før de oppdaterte tilbudet?
    Ligger her:https://shop.tele2.no/index.php/Portal/gid/302/pid/708809. Mobilsurf er inkludert i alle championabbonement, om du ser i fotnoten på prislisten. Listen går ikke høyere enn 349,- men det samme gjelder for 389,- også.

     

    Er du sikker på det? jeg var nemlig på vei å bestille champion 389 og trudde det inngikk mobilsurf large, før jeg så at det gjaldt champion 349.

     

    har du forsikret deg om dette med netcom per tlf? er litt uklart på nettsidene synes jeg...

  3. Hei!

     

    Det har seg sånn at når jeg skal logge meg på facebook på den stasjonære pcen min får jeg bare denne beskjeden : "Du må logge inn for å se denne siden". prøver på nytt å logge meg inn men det samme skjer...

     

    På min bærbare og andre enheter får jeg logget meg inn.

     

    Noen som vet hva dette skyldes????

  4. når man bruker ovi maps (gps) bruker man da det mobile nettverket/penger ??

    Hvis du tillater at ovi maps kobler seg på nettet bruker du litt data for å finne posisjonen raskere, men det er ikke mange bytes. Så sant du har lastet ned kartene på forhånd bruker du ikke nettverket under navigeringen hvis du skrur av trafikkinfo og ikke sjekker været.

     

    Du kan sjekke datatelleren før og etter bruk av GPS så ser du at det er snakk om små datamengder.

     

    Du kan gå inn på instillinger > Programinstill. > Lokalisering > Lokaliseringsmetoder og skru av Assistert GPS.

     

    Men husk for all del å laste ned kartene når du skal til utlandet før du reiser.

     

    http://www.nokiausers.net/forum/gps-ovi-maps/35688-ovi-maps-data-usage.html

     

    Mange takk! skal til beijing snart og da er det sikkert kjekt å ikke bryke for mye bytes ja! thanks :)

  5. hei! har hatt telefonen i noen dager nå. Stort sett fornøyd men endel irritasjonsmomenter. For det førse sliter jeg med noe så enkelt som å ikke bli tilkloblet det trådløse wlanet hjemme. jeg kobler fra men etter et par sekunder kobler det til igjen. Snakket med nokia support og de kom ikke frem til noe fornuftig.

     

    Ærlig talt er det virkelig inngen enkel måte man kan SLÅ av det trådløse nettet? Noen som vet? Detter er jo helt håpløst.....

  6. Hei! fikk min Nokia N8 i dag. Tilbud På spaceworld på storo senteret. 1 kr for telefonen. Djuice 175 spenn i mnd inkludert mobilsurf. totalpris blir rett over 2000. Ikke en dum pris!

     

    Så over til mitt spørsmål/problem: Det virker som om det medfølgende "headsettet" ikke fungerer, når jeg spiller fra musikkspilleren kommer det ingen lyd før jeg drar ut jacken et par mm og da lyder det svakt. Når jeg ser video funker det derimot. Forøvrig fubnker også mine koss portapro utmerket ved musikkavspilling

     

    Noen som vet hva som er feil? er det ørepluggene eller tlf??

     

    Sikker på at du har satt hodetelefonene skikkelig i. De kan være ganske tunge å få trykket helt inn, hadde det problemet når jeg testa de først, ble grusom lyd, før jeg fikk kneppa dem helt inn. Den skal gå helt inn (dvs kun en syltynn stripe med metall synlig.)

     

    EDIT: Ser nå du sier at det funker med portapro og at det funker i video, besynderlig problem. De funker i hvertfall helt fint hos meg...

     

     

    Takk for det. vet ikke hvorfor men nå funker de i alle fall :)

  7. Fikk forresten blad fra LEFDAL i posten i dag.. Der er prisen 1795kr, med Phone75, som butgjør en totalpris på 2695kr! ;) Står ikke spesifisert hvilke farger det er eller lagerstatus, men kan være verdt et forsøk ;) Vet expert og elkjøp har begynt å få inn litt omkring.. Blå blå kom til meg!!!

     

     

    vet ikke om du har ett innlegget mitt men på spaceworld storo m phone 75 og mobilsurf til 99 i mnd 1 kr for tlf tilsammen 2080

  8. Hei! fikk min Nokia N8 i dag. Tilbud På spaceworld på storo senteret. 1 kr for telefonen. Djuice 175 spenn i mnd inkludert mobilsurf. totalpris blir rett over 2000. Ikke en dum pris!

     

    Så over til mitt spørsmål/problem: Det virker som om det medfølgende "headsettet" ikke fungerer, når jeg spiller fra musikkspilleren kommer det ingen lyd før jeg drar ut jacken et par mm og da lyder det svakt. Når jeg ser video funker det derimot. Forøvrig fubnker også mine koss portapro utmerket ved musikkavspilling

     

    Noen som vet hva som er feil? er det ørepluggene eller tlf??

  9. hei!

     

    Tenke jeg skulle kjøpe denne :http://www.soundgarden.no/shop_item.cfm?path=184,254&id=1693

     

    Men har i det siste tenkt at det kunne vært veldig greit med mulighet til å overføre musikk fra pc til anlegget trådløst. Ser ikke ut som om dette er mulig på denne.

     

    kjenner en som har kjøpt Bose høytaler hvor dette visstnok går ann med mulighet for ipod docking også, betale rundt 2-3000 kr. har prøvd å lete rundt men finner ikke ut hvilken type detter er.... noen som kan hjelpe?

     

    Evt forslag til anlegg med iod dock og mulighet for trådløs overføring fra pc? Maks 4000 kr

  10. hei,

    sannsynligvis har du " Vista " ( de samme med win7 ), den sluker plass med sitt " system restore ".

    går inn på stasjonen C.

    høyreklikk på den og

     

    >egenskaper>diskopprydding>etter den har gjort sitt,klikker du

    " flere alternativer " og rydd opp i systenoppretting og system volumer.

     

    da beholder du det siste system opprettingspunket.

     

    ps. ikke slår av systemoppretting.

     

    lykke til

     

    forresten 30 Gb er litt i det minste laget, prøv å forandre dette til f.e. 50 Gb

     

     

    Hei! takk for hjelp. har forsøkt dette nå men uten særlig godt resultat. fortsatt lite plass igjen altså.

     

    Er det lett å forandre til 50 gb da ?

  11. hallo! kjøpte pc fra netshop for 1 års tid siden. Stasjon c er på 30 gb og stasjon d på 430 ca. problemet nå er at c er nesten helt full (der ligger Windows også) finner ikke ut av hva mer jeg kan slette for å få mer plass

     

    Noen som vet hva jeg kan gjøre? kunne trengt å fått litt av plassen på d over til c :)

  12. heisann! akkurat kjøpt meg ipod touch, men sliter med å orgsnisere biler på den. På pcen har jeg mapper med 07, 08, 09 osv og i disse har jeg nye mapper igjen.

     

    Slik jeg har forstått må jeg enten synce hele "bilder" mappen min til ipoden (blir da ikke mapper) eller så kan jeg bare ta enkle mapper fra enten 07, 08 , eller 09, ikke plukke litt fra alle årene de jeg vil ha.

     

    Synes dette er merkelig, noen som kan hjelpe? må jeg laste ned en app eller lignende?

  13. heisann! akkurat kjøpt meg ipod touch, men sliter med å orgsnisere biler på den. På pcen har jeg mapper med 07, 08, 09 osv og i disse har jeg nye mapper igjen.

     

    Slik jeg har forstått må jeg enten synce hele "bilder" mappen min til ipoden (blir da ikke mapper) eller så kan jeg bare ta enkle mapper fra enten 07, 08 , eller 09, ikke plukke litt fra alle årene de jeg vil ha.

     

    Synes dette er merkelig, noen som kan hjelpe? må jeg laste ned en app eller lignende?

×
×
  • Opprett ny...