Gå til innhold

matsvederhus

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av matsvederhus

  1. Remedy fikk ordnet seg rettighetene til Alan Wake serien for ikke lenge siden. Var Microsoft som tidligere var eier av den ip'n. Hadde vært utrolig digg om Remedy hadde fådd kjøpt tilbake Max Payne også. Ønsker absolutt ikke en Max Payne 4 fra Rockstar om det igjen blir ett covershooter lik GTA5 bare uten bilkjøring.

     

    Om Remedy kunne kommet med nytt Max Payne og nytt Alan Wake spill til PC og neste generasjons konsoller hadde det vært helt magisk.

     

    Enig! :D

  2. Fullt spillbart den dag i dag.

    3eren totalt ødla stemmingen og feelen.

    En av de mest slitsomme spillene jeg vet om.

    Men 1 og 2 var veldig gode spill. 1eren er i en klasse for seg.

     

    Jeg er faktisk ikke helt enig med alle i at 3eren var så forferdelig mislykket. Ja, det føltes veldig annerledes, men det var et bra spill om man spilte det på spillets premisser.

  3.  

    Hovedproblemet til spillet er likevel at gåtene man må løse er vanskelige

    Haha, ærlig talt altså. Et av tidenes letteste eventyrspill, og det får kritikk fordi det er..... vanskelig? Ankepunktene mot dette spillet er jo at det er for kort og for lett. I tillegg til de unødvendige actionsekvensene såklart.

     

    Jeg fatter virkelig ikke hva som er poenget med å anmelde sjangere som ingen av anmelderne her liker. Rollespill, strategispill og eventyrspill får ikke den behandlingen de fortjener på Gamer, Heldigvis blir de beste spillene stort sett ikke anmeldt fordi anmelderne aldri har hørt om dem.

     

    Hvem er anmeldelsene myntet på? Ikke de som liker sjangerne i alle fall. Er det mest for å bekrefte for AAA-konsollspillere at disse sjangerne er dritt?

     

    Anmeldelser av ordentlige spill burde i alle fall begynt med å nevne et spill i samme sjanger som de mener er 10/10, så man har noe å sammenligne med når 6-7eren kommer, og som en slags bekreftelse på at anmelderen ikke hater sjangeren like mye som man alltid får inntrykk av når man leser teksten.

     

     

    Jeg likte innlegget ditt ved en feil.

    Aaaanyway, hvis du ser på anmeldelsen til IGN vil du se at spillet også der får kritikk for å være for vanskelig. Så logikken din henger ikke helt på greip her.

×
×
  • Opprett ny...