Gå til innhold

dyvik

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dyvik

  1. Hei!

     

    Jeg leter etter forslag på navn til en fiksjonell, norsk storby à la Oslo. Forslag til amerikanske byer med norsk historie er også velkomne. Jeg ser også etter navn på bydeler eller områder utenfor denne byen!

     

    Dette er til en idé som finner sted på en flyplass. Navnene bør derfor lyde godt både på norsk og engelsk, og dersom du har forslag til både by og bydelsnavn, bør disse lyde godt sammen på den måte lufthavner gjerne er navngitt (på lik måte som «Oslo Gardermoen» og «Stockholm Arlanda», eller amerikanske flyplasser som «Chicago O’Hare eller Boston Logan, selv om disse er oppkalt etter personer).

     

    På forhånd takk for alle innspill!

  2. Takk for det Balthazar, jeg har noe erfaring med one.com er er fortsatt usikker på om jeg ønsker å registrere domenet mitt hos dem med tanke på bytting av hotell senere. Vi får se!

     

    Takk for tilbakemelding naldy, men one vil ikke la deg bestille hotell uten å registrere eller flytte domenet over til dem. Leter nå etter eventuelle andre alternativer, og proisp sitt Pro Start-hotell virker interessant!

  3. Heisann! Jeg har tittet litt rundt angående leie av domene og hotell for både e-posttjeneste og nettside, men er ute etter tips fra de som har mer erfaring enn meg selv.

     

    Jeg er ute etter et domene og et hotell for personlig bruk. Jeg ønsker et par e-postadresser og skal i første omgang bare sette opp en enkel nettside. Jeg er også ute etter å bruke domene og hotell til ulike prosjekter for å lære. Jeg legger dog merke til at flere anbefaler å separere domeneforhandler og hotell, og fordi det er mye mulig jeg vil bytte hotell ved en senere anledning ser jeg på det som en god ide.

     

    Jeg har selvsagt vært innom domeneshop, spesielt med tanke på registering av domene, og hører og ser at prisene for hotell er høyere enn hos andre norske og skandinaviske alternativer. One.com har jeg noe erfaring med, men det ser ikke ut til at One lar deg bestille webhotell uten å kjøpe domene eller overføre det du allerede har. Synd, fordi de virker som et godt og billig alternativ for sånne som meg.

     

    Hva tenker dere, er domenekjøp gjennom domeneshop/annet selskap og hotell ved siden av en god ifé, og hvilke registrarer og hoteller er å anbefale? Bør man da gå for e-posttjeneste hos domeneregistrar eller webhotell? Mye for pengene, beregnet for ikke-alt-for-mye-trafikk er å foretrekke mtp. hotellforslag.

     

    Eller bør jeg bare gi inn, kjøpe alt hos ett selskap, og isåfall hvem?

     

    Mange takk!

  4. Jeg husker å ha sett enten en film eller en serie på TV for en del år tilbake som handlet om et ran, og hvor man hoppet mye frem og tilbake i tid. Noen som vet hva denne filmen/serien kunne hett?

     

    Det er ikke snakk om verken "Nokas" eller "Ran", jeg tror ikke filmen/serien var norsk. Det kan ha vært noen låser med talegjenkjennelse inne i bilde.

     

    Takk for alle tips.

×
×
  • Opprett ny...