Gå til innhold

Likbleik

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Likbleik

  1.  

    Jeg skal spille det på PC, kommer nok til å kjøpe i dag. Det er et FPS, så det er naturlig å velge mus og tastatur. Men likevel vurderer jeg faktisk kontroller for dette spillet. Hva synes dere, er det teit å koble til Elite-kontrolleren min og slappe helt av eller bør jeg dundre på med presisjonen fra m/kb?

     

     

    Det er jo det som er konge med PC. Du kan bytte på. Er du i slappe av modus så tar du kontrolleren. Og når du vil lene deg litt mer inn i skjermen og ha den presisjonen så kan du det.  :thumbs:

    Sant nok, kanskje jeg skal kjøre en kombo. Er egentlig nazi på mus og tastatur i FPS, men akkurat her føler jeg at vi dealer med et spill som er laget for konsoller, og med vanskelighetsgrad deretter.

  2.  

    Spillet får kjempe bra anmeldelser over nesten hele linja. 84 på Opencritic ifra 52 anmeldere :) Som stor Far Cry fan så ser det ut som dette kan bli det beste i serien ifølge mange anmeldere. Skal bli interessant å se hva Gamer ender opp med for karakter.

     

    Helt enig. Aldri skjønt hvorfor noen spill blir hyllet for å gjøre det samme om og om og om igjen (GTA, Mario, Call of Duty...), mens andre blir kritisert for å gjøre det (Ubisoft...). Dette er og blir Far Cry. Rimelig sprøtt hvis noen seriøst forventet noe annet. Jeg likte Far Cry 3, 4 og Primal veldig godt, så gleder meg til Far Cry 5. :D Men gamer.no har jo en tendens til å legge seg langt utenfor det "alle andre" mener om spill, så bryr meg ikke spesielt mye hva de mener. Jeg mener, hvis 30 folk sier et spill ligger på rundt 8/10 og én sier det er 3/10, hvem skal man høre på? :)

    Det er helt åpenbart hvorfor Ubisoft gang på gang kritiseres for dette. De siste ti årene har de gitt ut spill med mekanikker som i det store og hele bare kan kalles en reskin av de andre spillene deres. Da særlig Assassins Creed-serien, Far Cry-serien og Watch_dogs. De gjør det i mye større grad enn de andre spillene du nevner. Stadig vekk går jeg i fella og kjøper spillene, men oppnår en enorm metningsfølelse etter omtrent ti timer. Når du har åpnet en tiendedel av kartet og innser at det gjenstår 119 baser, tårn og sideoppdrag helt identiske med de du allerede har gjort. Da føles de enorme åpne områdene som mer jobb enn moro. Og det er bare trist at det må gjøres slik hver fordømte gang. GTAs enkeltspillerdel har for eksempel en helt annen, mer dynamisk og variert stil når det kommer til progresjon og fortellerstil.

     

    Når det er sagt, jeg kommer nok til å kjøpe dette også...

    • Liker 4
  3. Den dagen det kommer en storproduksjon/tv serie av enten dark souls eller aller helst bloodborne skal jeg kaste meg på hypen. :)

     

    Mine absolutte favorittspill, men ikke det jeg kunne tenke meg som serie. TV-formatet krever en god del dialog og dramaturgi, stikk i strid med hvordan historien formidles i Dark Souls og Bloodborne. En serie ville ikke klart å levere den samme mystikken som spillmediet gjør. Trur eg.

    • Liker 3
  4. Så folk spiller fortsatt The Division? Jeg hadde det relativt ålreit med spillet ei ukes tid før jeg ble dønn lei.

     

    Kjøper gjerne konseptet loot shooter, faktisk har blanding av FPS og RPG blitt en av mine absolutte favorittsjangre gjennom for eksempel Destiny og Borderlands-spillene. Men skal man kjøpe ideen om at noen kan være kulesvamper og måtte beskytes i et kvarter før vedkommende går ned, må de faktisk være noe annet enn helt vanlige folk. Det var hovedproblemet mitt med The Division. Finnes ikke snev av logikk i at helt vanlige gjengmedlemmer skal tåle så mye bare fordi det er en loot shooter. Dessuten var det like repetitivt som alle andre Ubisoft-titler...

    • Liker 3
  5. Tja. Det er vel litt urettferdig å sammenligne dette med Battlefront. I Destiny 2 er det da virkelig ikke XP man jobber for. Det eneste du får for å fylle XP-søyla er Bright Engrams, som stort sett bare er shadere, sparrows og annet kosmetisk ræl. Det kommer altså i ny og ne okke som, og er langt fra interessant sammenlignet med all den spennende looten man får av å spille spillet. Og det vil aldri Bungie la oss kjøpe for penger.

    • Liker 1
  6. Etter 1,5 måned med Destiny 2 på PS4 gikk jeg forleden over til PC-versjonen. Og Gud bedre for en forskjell! Kan ikke forstå at jeg vasa rundt i den smørja så lenge. Men det sier litt om spillets kvaliteter, mekanikker og gameplay er så gjennomført at jeg ikke kunne vente på PC-versjonen. Og når den kommer går jeg gladelig gjennom levling av alle tre karakterer en gang til. For dette er kvalitet tvers igjennom.

     

    Til deg som mistenker lite content: Etter et tresifra antall frydefulle timer har man stort sett Nightfall, raidet og kanskje litt pvp igjen å gjøre akkurat nå. Helst på tre karakterer. Det er altså mulig å leve med Destiny 2 i endgame samtidig som at man har et liv. Og det er positivt. Maskineriet er så velsmurt, særlig raidet gir en fantastisk følelse av mestring (til slutt). Heller kvalitet enn kvantitet. Dessuten er det stadig ting som skjer, universet er dynamisk og i stadig endring.

     

    Jeg spår at Destiny 2 vil leve i årevis, kanskje særlig på PC.

  7. Lootcrates er helt i orden for min del, hvis det gjøres som i Destiny 2. Kun små, kosmetiske endringer i lootcrates som man får i ny og ne eller kan betale for hvis man absolutt vil. Det looten vi ellers får for god innsats i selve spillet er mange ganger så attraktiv, og er det avhengighetsskapende elementet.

     

    Dersom det legges oppgraderinger eller forbedringer til figuren din i lootcrates får det full boikott herfra. Trist.

  8. Har lest gamer.no siden oppstart, og jeg jeg vil jo si at dette er en langt på vei bedre investering enn utallige strømmetjenester jeg aldri bruker. Så jeg støtter.

     

    Med det håper jeg på økt innflytelse. Setter pris på at dere fremhever redaksjonelt innhold her. Esport hopper jeg glatt over, og det er noe deprimerende at min favorittside gjennom flerfoldige år til tider ser ut som en sportsside.

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...