Gå til innhold

usdhgiushghf

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av usdhgiushghf

  1. Er dette en anmeldelse eller en sammenligning? Anmelder snakker jo knapt om spillet. Virker som at anmelder har hatt alt for store forhåpninger.

     

    Forøvrig lavmål å trekke frem at Anouma påpeker at man kan bevege kameravinkelen når man rir uten å nevne at hester følger stier automatisk - som nettopp er grunnen til at han påpeker det. Siden du slipper å følge med på hvor hesten din beveger seg, kan du fritt bevege kameraet slik at du får med deg det som er rundt deg, som også var poenget. Akkurat dette får det til å virke som at anmelder har skrevet anmeldelsen med den intensjon om å gi den en lav karakter. Det er virkelig en triviell ting å klage over.

     

    "At man er glad for at Zelda har tatt steget ut i et større, mer tilgjengelig univers skjønner jeg veldig godt, men å lovprise dette – og andre velkjente mekanikker fra industrien – som banebrytende, mener jeg er helt bak mål." Hvorfor er dette del av anmeldelsen? Hva andre sier og mener skal ikke tas høyde for i en anmeldelse.

     

    Dette var virkelig en dårlig anmeldelse. Det er helt klart at anmelder har hatt før høye forhåpninger og prøver nå å finne grunner for å kunne drite så mye som mulig på spillet.

    • Liker 7
×
×
  • Opprett ny...