Gå til innhold

Unbeaten

Medlemmer
  • Innlegg

    184
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Unbeaten

  1. Hei! Jeg håper dette ikke er brudd på forumregler, men det jeg ønsker er å komme i kontakt med noen som har en Nokia E7 liggende. Har du en selv, eller kjenner noen som har: ta kontakt på pm. Jeg hadde en selv som jeg drev litt testing med, men min døde litt ubeleilig. Jeg trenger isåfall bare tlf, ikke lader og alt annet stash.

     

    På forhånd takk!

     

    Edit: Jeg trenger da nødvendigvis en fungerende mobil, men det er vel innlysende.

  2. Hei!

     

    Jeg lurer på om noen der ute (med bedre oversikt over mobilmarkedet) vet om en mobil som kan erstatte en Nokia E52?

     

    Jeg har allerede en S3 og en Lumia 800, så det jeg jakter på nå er en gammel type telefon, med ny innmat. Har testet enkelte telefoner med taster (feks Asha 300) men disse mangler i mine øyne for mange funksjoner.

     

    Har forsøkt å lete rundt, men ikke funnet noe så langt. Kanskje noen har tips?

     

    Altså en telefon med "vanlige" taster (eller kanskje mer uvanlige nå for tiden) men som samtidig har proff-funksjoner.

  3. 808 på vei i posten nå. Noen av dere som har den som kan si noe om touch-tastaturet? Funker det fint i portrait, altså er det greit å treffe rett taster og slikt? Skriver endel mailer og slikt iblant, så det er litt viktig at tastaturet er ok. Man kan vel også hente frem t9 slik som på eldre modeller?

    • Liker 1
  4. Hei! Har natt min Note i noen mnd nå, og er som de fleste andre strålende fornøyd med denne :) Har derimot ett noe spesielt problem som jeg tenkte å spørre om andre har opplevd. Det har seg nemlig slik at jeg mister mobildataconnection hver gang jeg mottar/sender en mms. Da må jeg slå av/på nett. Problemet er at det fortsatt "ser ut som" jeg har data, og jeg oppdager det ikke før jeg evt prøver å sjekke mail eller lignende. Kan jo være ett issue med operatør (telenor), men har hentet nye innstillinger og slikt. Alt fungerer smertefritt helt til jeg altså får/sender mms. Anyone?

  5. Spørs hva du mener med å trene? om du tenker på å lære nye skills på charactern din er det hipp som happ hvor du trener. Du vil få di samme skillsene fra din class-trainer der du er. Om du med å trene tenker på å få opp lvl er det som Christeven sier bare å gjøre alle quester du får der du er, også følge instrukser videre når du blir sendt til neste sted. Have fun!

×
×
  • Opprett ny...