Gå til innhold

Yamahatzr50cc

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Yamahatzr50cc

  1. Hei! Jeg ble ringt av en mann som mente at jeg hadde spruta Stein på panseret hans når jeg hadde kjørt ut av en grusparkering der han sto parkert. Han krever nå at jeg betaler for steinspruten han fikk på panseret. Hab sier også at jeg hadde «driftet» noe jeg ikke hadde gjort. Men kan godt hende bakhjulene sklei litt når jeg hadde kjørt ut. Hva er det jeg kan gjøre i dette tilfelle. Om han kan bevise at en Stein hopp fra bilen min og på panseret hans så kan jeg godt betale for det, men det kan han ikke. Noen som har peiling?

  2. Greia er at den går fint på tomgang, Men i gir er det dårlig. Men jeg tror jeg nærmer meg problemet, det er noe med luft. Noen ganger får den ikke luft, vet ikke hvorfor. Da bare hakker den og dør ut av før mye bensin, rensa luftfilter og det ble ikke bedre, bytta til powerfilter og det samme fortsetter. La merke til at luftfiltere hadde mye bensin i seg. Kan dette komme av at flotøren er ødelagt eller reed'en?

  3. hei,

    fikk ikke muligheten til og filme da den bare gikk dårlig når jeg kjørte. 

    jeg måtte dyse ned til orginal dyse for at den skulle slutte og hakke. men greia er at den ikke vil ha høyt turtall på høyere gir. turtallet bare synker i 3-5 gir.

    la merke til at det er et lite hull i svanen, der det er fri eksos, som sagt er dette et veldig lite. skjønner ikke hvordan dette er mulig. er som om den ikke har futt. er veldig rart at jeg måtte dyse ned så mye. har jå gått på 120 dyse veldig fint, måtte bytte til 86

×
×
  • Opprett ny...