Gå til innhold

mutamata

Medlemmer
  • Innlegg

    874
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mutamata

  1. I mitt gamle sameie hadde vi ei dame som lot hunden gå på terassen sin. Dette var i 2. etg, men blir samme følgene av det. 

    Det renner og lukter. Og må bli gjort noe med. Og dermed plager andre/utgifter for styret/sameiet da det blir merarbeid.

     

    Som andre her skriver, så blir dette en vond uvane å snu når den blir eldre. 

    Skal du ha hund så må du ta ansvar og gå ut med den på vanlig vis. Du bor i 1. etg. Hvor vanskelig kan det være å gå ut døra for å lufte den? Hvorfor skal du da ha hund hvis du ikke klarer å gå ut med den? 

    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 1
  2. GimleSag skrev (På 22.9.2021 den 22.12):

    The Squid Game

    Koreansk Mario Party. Overraskende bra. Mye mer dybde enn jeg hadde forestilt meg, og Koreanerene leverer som vanlig solid skuespill. Et flust med likbare karakterer som man heier på hele veien. Det blir en del plot-hull etter de to første episodene, men det overlever jeg. Var såpass positivt overrasket fra før at det tok jeg på strak arm. Litt lik historiefortelling som i Lost, og her løser de det bra. Gode og balanserte «leker» og troverdige avgjørelser blant karakterene. De gode kan være like egoistiske som de onde når livet står på spill (bokstavelig talt).

    8/10 

     

    Enig her. Var en fornøyelse å se på denne.

  3. Jeg likte veldig godt Hoi An når jeg var i Vietnam. Gamlebyen der var utrolig fin. Man kan leie sykkel og sykle til stranda og rundt ellers.

    Fint og rolig på dagtid. På kveldstid så kan man ta en fest hvis man vil.

     

    http://wikitravel.org/en/Hoi_An

     

    Ellers så er jo Ho Chi Minh City og Hanoi å anbefale. Samt Ha Long Bay.

    Er man interessert i vietnamkrigen, så kan man besøke skyttergraver utenfor Ho Chi Minh og Krigsmusem og Hanoi Hilton i Hanoi.

×
×
  • Opprett ny...