Gå til innhold

Gisle

Medlemmer
  • Innlegg

    247
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gisle

  1. Noen som vet om det finnes viftestyringsprogrammer til HDX'ene våre?

     

    Og om det finnes en litt mer "åpen" BIOS-versjon enn den som ligger på fra HP?

    Den versjonen i BIOS som ligger på min, er slik jeg ser det ingen vits. Det finnes praktisk talt absolutt ingen alternativer, som for eks. å tvangsskjøre maskinen på halv ytelse, kutte ut for enkelte HW-kompnenter.

    Eller velge alternativer med hensyn til RAID. Om man faktisk vil ha det eller ikke?

  2. dessverre er det ikke bare Netshop av butikker som sier dette :hmm:

     

     

    ... he he he, ja jeg må vente 1 til 4 måneder på ett nytt tastatur til min HDX.

    Raske 750,- etter at minstegutten rev av tastene : a, h, 4, 5, og 6 ... jepp, slik er livet.

    Takk forresten for alle tips Snekker'n!

  3. Hadde samme problem som deg i begynnelsen, men du slipper å restarte. nå sitter jeg på en xp maskin ( heldigvis ) og husker ikke rikgtige navnet men tror det var network and sharing center. der høyre cliker du på streken mellom ruter og kloden :) da kan du ta "diagnose and repair" altså en release and renew. jeg har flyttet en shortcut til network and conection center på desktopen :) Men problemet har forsvunnet, sikkert en vista oppdatering.

    ja foresten så virker lyden igjen. det var en detection swith i jack ingangen som hadde hengt seg opp. Dette er mulig min feil da jeg har til vane å sovne med headsett på hode. Ja jeg bruker maskinen min til radio når jeg legger meg :)

     

    Har prøvd det rett på Nettverksikonet på systemlinja, og det hjalp det ikke. Windows found a problem wich can not be repaired ... bla bla bla. Men jeg skal prøve å gjøre det der du sa.

    Ellers har jeg jo ikke på Windows Update ... :) ... kanskje jeg skulle prøve det også ? :)

     

    Men, det blir nok noen uker til ... nettopp komt meg på jobb igjen offshore ... !

  4. Jeg har problemer med at Vista "kutter-ut" forbindelsen til gateway slik at ikke internett funker. Selve nettverket funker hele tiden ... d.v.s at jeg kan bruke hele nettverket hjemme med filserver, nettverkspriter, barnas PC-er osv osv fra HDX'en.

    Det rare er at hvis du går ned på barnas PC, ja så funker internett der som vanlig.

     

    Jeg må da restarte HDX'en og så funker forbindelsen til gateway like godt igjen. Dette kan skje opptil 5 - 6 ganger daglig. Hmmmmm?

  5. Va har du för mus kopplad till datorn? trådlös?

    Stöder drivrutinerna Vista?

     

    Problemet är annars noterat på notebook forum under HP, men då har de alltid löst sig med att touchpaden varit påslagen och man snudat vid den.

    9595805[/snapback]

     

    Bruker en Razer copperhead med kabel

    9596066[/snapback]

     

     

    Jeg har hatt problemet med en annen bærbar. Da hadde COM-porten og USB samme adresser. Prøv å deaktiver en av COM til musen slutter å hoppe.

  6. Jepp, da fikk minstegutten tak i min HDX9050 ... og rev av tastene A, H , 4, 5, 6 .... !

    Ringte til HP for å få kjøpt nytt tastatur, men etter en lang stund i kø henviste etter mye om og men en kundebehandler meg videre til InfoCare.

    Ringte til InforCare og gikk igjennom en laaang telefontastesekvens der før jeg fikk prate med en kundebehandler som sa at de ikke solgte deler lengre til HP. Han henviste til MK Electronics.

    Ringte til MK Electronics og etter en laaang stund der og forklaring til kundebehandleren sa han at han ikke kunne skaffe ett tastatur før om 2 til 5 måneder??

     

    :hmm:

     

    Noen synspunkter?

  7. Så er spørsmålet:

     

    - Når jeg nå er ganske lei Vista på min HDX ... hvordan installerer jeg XP?

     

    - Hvordan få SATA-drivere inn til Windows-installer?

     

    :(

    9550868[/snapback]

     

     

    Så etter det jeg forstår er det bare Windows-versjoner med SP2 som går an å installere på HDX'en? :hmm:

  8. Rein ironi  :yes: ... Men heller redusere mengden til tider.

     

    Jeg tror faktisk det er flere i denne tråden som burde ha LEST det du skriver her, for jeg er helt enig. Det er liksom ikke alt vi spiser, men HVOR MYE vi STAPPER i oss. Jeg for min del, greier sikkert å stappe i meg 7000kalorier på ÈN julemiddag bestående av pinnekjøtt, kålrabistappe og poteter samt smeltet margarin. Jeg ETER til jeg nesten sprekker. Hadde jeg hatt ernæringsvett, hadde jeg reid meg med 1/4 av den samme middagen ... men det gjør jeg ikke altså. :innocent:

  9. Jeg synes faktisk IKKE det er dyrt. Det finnes så vidt jeg vet ingen over og ingen ved siden av Ultimate på OS-siden her i verden. Dette er et produkt du gjerne tar med deg fra PC til PC etterhvert som man oppgraderer/kjøper nye ... i motsetning til enkelte komponenter i PC'ene deres ... som koster 3999,- som blir skrotet etter ett par år!

     

    :D

  10. Bah! Tåpelig diskusjon. Dette er Satans verk. Alle ser jo det. Gubben er lei av at alle drar til himmels og tok spaden i egen hånd. Og mes vi venter på filmen basert på denne fantastiske happeningen, husk og gjøre klar fallskjermen før du går og legger deg i kveld.

    8012522[/snapback]

     

    He he he he ... den var god faktisk. Det minner meg om den syrlig sarkastiske undertonen som OJ har i Rikets Røst. Herlig!

  11. Spennende. Å finne ut av det er en oppgave for forskere og myndigheter. Og det er sikkert en statistikk for alt, både for og mot på nettet. Problemet er jo hvilken kilder som er til å stole på. :)

    8026868[/snapback]

     

    Ja, en som sitter såååååå lenge opp om natta når han skal på jobb dagen etterpå, kan man IKKE stole på !

    :devil:

    Er det rart man spiser usunt og mye da? :whistle:

×
×
  • Opprett ny...