Gå til innhold

fairemuff

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fairemuff

  1. Asus eee 900 koster 2500kr sånn ca. Det er ikke unaturlig å tro at 901 kommer til å koste minst 1000kr mer. Hvis 901 og Wind koster like mye og forskjellen er størelsen på skjerm og tastatur, og HD mot SSD. Så blir Wind en klar vinner hos meg.

     

    Nei, jeg tror det vil funke på samme vis som Apple sine lanseringer, dvs at en nyere modell tar over til samme pris. Slik funker eee priser i f.eks Storbritannia. Der kostet 900en £329 ved lansering, mens 901en kommer til å koste £319. Prisene tar jeg fra el reg

     

    Derfor kan vi som venter på 910en glede oss til like lave priser :D

  2. Ja... men bare 11b ikke g... lurer på hvordan man kan oppgradere.... tror jeg har hørt at antennaen er seperat fra resten av mini-kortet, at antennaen ligger bak skjermen eller noe sant, . Hvis man oppgradere må man bruke antennaen som ligger i maskinen fra før da? :hmm:

  3. FRAPS

     

    Litt om FRAPS:

    Enkelt og genialt lite program som lar deg ta opp det som skjer på skjermen, som en video opptaker, bare i digitalt format. Det har også funksjoner som screenshot capture (ta skjermbilde) og visning av FPS når du spiller diverse spill.

     

     

    fant dette på denne siden...

     

    trenger ikke svar alikavell:-) :thumbs:

     

    Hvis det er noen admin her kan de jo slette den hvis de orker..

    Hei

    ser ut som fraps var freeware før, men nå må man enten betale, bruke en begrenset demo versjon (2.1demo), eller bruke den gamle freeeware versjonen (1.9).... Hvilken snakker du om?

  4. Jeg har tenkte å bytte fra IE til mozilla, opera eller noe... Jeg har et raskt system og kjør XP med alle oppdateringer, har virussoftware, brannmur. IE funker veldig stabil, men jeg lurer på om noe av disse andre browserer er raskere eller har bedre sikkerhet... er det verdt å bytte og til hvilken (jeg gjør ganske mye surfing)

  5. Det lurer jeg også på.... synes det er litt rart at det går ikke ann å kjøp mini-PCI kort siden det er en av de få delene som man har lett tilgang til på bærbare.... Det ser ut som mini PCI wan korter bare selges sammen med nye bærbarer.... men jeg lurer på hvorfor????? :hmm:

  6. aha... ok da må jeg ha alternativ 1.....

     

    Som jeg forstår må jeg skru av DCHP serveren i MSI gatewayen og bruke gatewayen som svitsj, dvs. plugge kabelen fra Netopiaen til en LAN port på MSIen.

     

    Jeg hadde tenkt å bruke hardware brannmur istedenfor software brannnmurer for å skjule LAN netverket- men funker gatewayen sine brannmur hvis gatewayen brukes bare som en svitsj?

  7. Jeg har kjøpt meg en MSI trådløs gateway og har lyst til å bruke den som hardware brannmur foran 2 datamaskiner. Jeg har en netopia 3351 ruter fra NGT og jeg lurer på hvilken standard oppsett er best....

     

    1. Én IP-adresse, med filtersett (standard)

    Legger inn standard ruterkonfigurasjon med aktivert filtersett. Filtersettet består av et pakkefilter og funksjonalitet for å oppdage og sperre de mest vanlige angrepstyper.

     

    2. Én IP-adresse, uten filtersett

    Legger inn standard ruterkonfigurasjon uten aktivert filtersett.

    Advarsel!

    Ved å deaktivere filtersettet, kan hvem som helst på internett koble seg til ruteren din og forsøke å endre din konfigurasjon. Det anbefales sterkt at du ikke deaktiverer filtersettet!

     

    3. Subnett

    Legger inn standard subnettkonfigurasjon i ruteren. Fjerner blant annet NAT- og DHCP-funksjonen som ligger i standard ruteroppsett. Ruteren blir "transparent", og all trafikk rutes inn til maskinene lokalt med IP adresser f.o.m. den tredje adressen i det tildelte subnettet. 

     

    Kan jeg bruke alternativ 3 (subnett) hvis jeg skru på NAT DCHP og brannmuren på den trådløs ruteren? Jeg har ikke så mye peiling på nettverk....

  8. Dette her ser lite rart ut.... bare "request timed out" hele veien. Noen som kan fortell meg hvorfor?

     

    Tracing route to 213.230.204.64 over a maximum of 30 hops

     

    1 2 ms 2 ms 192.168.1.254

    2 * * Request timed out.

    3 * * Request timed out.

    4 * * Request timed out.

    5 * * Request timed out.

    6 * * Request timed out.

    7 * * Request timed out.

    8 * * Request timed out.

    9 * * Request timed out.

    10 * * Request timed out.

    11 * * Request timed out.

    12 * * Request timed out.

    13 * * Request timed out.

    14 * * Request timed out.

    15 * * Request timed out.

    16 * * Request timed out.

    17 * * Request timed out.

    18 * * Request timed out.

    19 * * Request timed out.

    20 * * Request timed out.

    21 134 ms 137 ms 134 ms 213.230.204.64

     

    Trace complete.

  9. Jeg håper noen av dere kan hjelpe meg!

     

    Jeg har kjøpt meg en MSI trådløs gateway og har lyst til å bruke den som hardware brannmur foran 2 datamaskiner- 1 laptop med trådløst kort og XP, 1 stasjonær PC med wired nettverk kort og XP- som skal brukes til nettsurfing og p2p (med noe port forwarding)

     

    Jeg har en NGT netopia 3351 ruter og jeg har lest at det ikke går an å bridge netopia ruteren. Derfor lurer jeg på om jeg skal enten:

    A) Skru av DCHP serveren i netopia ruteren og bruke MSIen som DCHP server

    Eller:

    B) Skru av DCHP serveren i MSI ruteren og bruke gatewayen som svitsj, dvs. plugge kabelen fra Netopiaen til en LAN port på MSIen

     

    Som jeg forstår må NAT være skrudd på i begge av disse ruterne, men er et av alternativene bedre for port forwarding til p2p programmer? fungerer brannmuren like bra i begge tilfeller? (jeg hadde tenkt å bruke hardware brannmur istedenfor software brannnmurer for å skjule LAN netverket- er dette en bra ide?)

     

    Håper noen har noen tips til meg.....

×
×
  • Opprett ny...