Gå til innhold

OMG7Jensen

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OMG7Jensen

  1. Enig med hekomo.

     

    Utover dette så vil jeg anbefale deg å heller fokusere mer på å komme deg ut og finne på ting med venner, og med det så vil din kontakt med damer også ta seg opp.

    Enig. Sånne ting skjer jo naturlig. Men prøv også å finne på nye ting, nye hobbyer for eksempel. 

     

    I tillegg må jeg si at mange som sier at de er "nice guy"-typen er ganske sjenerte faktisk. 

  2. Det fins en del regler, som f.eks. ord som ender i -het er hankjønn, -ing er for hunkjønn og -eri er for intetkjønn...

     

    Fins sikkert flere sånne, men han må bare kjøpe en grammatikbok da, "Norsk grammatikk for utlendinger" er god.

     

    Men med mesteparten av substantivene har man ikke sånne "snarveier", man må huske hvilket kjønn de er.

  3. Skjønner ikke hvorfor folk er overrasket, de beste meningsmålene ga ham sånn ca.. 30%. Han trenger 51% eller noe for å bli statsminister. Han har jo gjort en viss fremskritt, men ting kommer ikke til å forandre seg i Nederland.

    Valget i Frankrike er jo mye mer interessant.

  4. Spent på å se hva svensken får til. Regner ikke med samba fotball, men tror nok han er noen hakk hvassere og klarere enn den klovnen Høgmo som satt sist.

    Samme her. Jeg er ikke optimistisk eller noe, men med en ny trener får vi en del muligheter. 0-0, 1-0 eller 0-1, Nord-Irland er jo enda kjedeligere enn oss, men er sikker på at vi gjør det bedre uten Høgmo.

  5.  

    Vi ser dette på de fleste meningsmålinger og hvilke partier de stemmer på. Kvinner er mer positive til innvandring enn menn. Klart det er forskjeller mellom folk, men dette er en statistisk tendens.

     

    Har selv tenkt at menn gjerne taper mer på innvandring. Pga mangel på arbeid og mulige partnere.

     

    Hva tror dere er årsaken?

     

    Årsaken er at mange kvinner styres av "følelser" Mange tenker ikke konsekvens, og hva som faktisk kan bli følgene av stor innvandring, de er alvorlige, men ikke lett å se gjennom dette når det står så mange å banker på døren og vil hit.

    At mange gjør dette fordi de vil han en ung viril muslim som mann tviler jeg sterkt på, ofte vill ikke disse mennene ha norske kvinner som koner uansett, de henter sine egne koner fra hjemlandet og fra egne miljøer.

     

     

     

    Dette er sant. For mange av dem er sympati og solidaritet det viktigste. De elsker å lese rørende historier... tenk på alle damer som liker kjærlighetsromaner.

    • Liker 1
  6. Det er ikke lenge før valget i Nederland og Edrogan, statsministeren i Tyrkia, rasler med sablene. Han kunne ikke valgt et bedre tidspunkt å gjøre det han gjorde, for nå gir han Gert Wilders drahjelp, slik at han kanskje gjør et større brakvalg enn forventet.

     

    Tror dere dette er med vilje?

     

    Nei.

    Erdogan oppfører seg på denne måten med mange, bl.a. Tyskland.

  7. Om noe trenger vi heller borgerlønn for å forberede oss på fremtiden, heller en motsatt ved å ta bort velferdsstaten.

     

    Ellers vil stort sett alle bli fattige, selv om vi produserer rekordmmye, fordi ingen har penger, fordi ingen har jobb. Bare kapitalistene vil unngå å være fattige da og de vil være få og eie hele samfunnet. Med mindre vi tar tak i fremtiden idag. Og en del av slike tiltak må være en innfasing av borgerlønn og beskatning av produksjon heller enn arbeid, slik at vi kan refordele verdiene av produksjon til hele samfunnet.

    Ludditter påsto det samme i slutten av 1700-tallet.

     

    Borgerlønn kommer til å resultere i en sosialistisk katastrofe. Det er jo nok å se på valgkampen i Frankrike - kandidaten som er tilhenger til borgerlønn er venstreradikalen Benoit Hamon.

     

    Innføring av borgerlønn kommer til å resultere i skatteøkning, økt innvandring fra den tredje verden (siden både innvandring fra den tredje verden og borgerlønn er en del av sosialistene sin agenda) og rett og slett økonomisk katastrofe.

  8.  

    Arbeidsinnvandring er ok, men bare når det gjelder folk med veldig god utdanning (leger, ingeniører osv.).

    Jupp, for nordmenn med slike utdanninger forsvinner fra Norge fortere enn katta, dog om man klarer å overbevise mange nok utlendinger med slike utdanninger til å komme til Norge for å bli beskattet ihjel er noe ussikkert.

     

    Det er jo ikke så deilig å bli beskattet ihjel i Norge, men er jo enda verre å være lege og å sulte ihjel i et fattig land. :)

  9. Den må du utdype. Du anbefaler ikke antivirus. Veldig fint hvis du "tilfeldigvis" blir sprederen av virus til folk du sender mail til...

    Enig med deg, men er også mulig at jeg har en eller annen erfaring. Men skal prøve å utdype mer, ja.

     

    100% sikkerhet fins det ikke noe sted. Det fins en del artikler som anbefaler at man ikke bruker antivirus fordi "your brain is the best antivirus" eller noe sånt.. man kan sikkert finne dem ved hjelp av et enkelt Google-søk.

    I utgangspunktet er dette sant, men problemet er at det fins mange forskjellige virus som kan lure deg på en eller annen måte og angripe Windows-datamaskinen din (sånn ca. 90% av brukerne bruker Windows, som er hovedgrunnen til at de som skriver virusprogrammer skriver stort sett Windows-viruser..).

    En annen grunn er at Apple sin holdning til kundene er litt sånn "Big Brother" - du trenger ikke å gjøre noe, Apple skal gjøre det for deg. Beskyttelsen som er innebygd i Apple sine produkter oppdateres hele tiden. En sånn beskyttelse finner man i Windows også, men sånn historisk sett har den vært ganske dårlig. Windows Defender ble et fullstendig antivirusprogram i Windows 8, men var fortsatt ganske dårlig, fikk negative tilbakemeldinger og folk pleide å bruke forskjellige antivirusprogrammer. Jeg har hørt at Windows Defender funker bedre i Windows 10, men vet ikke om dette er sant eller ikke... jeg har veldig lite erfaring med Windows 10.

     

    Men OS X sin beskyttelse funker bra. Det som antivirusprogrammer gjør er rett og slett å erstatte den. Har ikke hørt altfor positive tilbakemeldinger om Mac-versjonene til disse programmene. Ellers anbefaler jeg Malwarebytes for Windows på det sterkeste. :)

     

    Veldig mange programmer av denne typen (Disc Cleanup, Clean your PC, Clean your Mac osv osv.) er rett og slett PUP (potensielt uønskede programmer, man kan bare søke for "pup program" på Google og lese mer). Det er jo ikke umulig at det fins sånne programmer som faktisk funker bra, men jeg har aldri hørt om et sånt program.

  10. Legg ned velferdsstaten.

    Kanskje ikke legge den ned helt, men man trenger å fjerne mye av det som vi har som velferdsordninger i Europa (ikke bare i Norge) i dag.

     

    I tillegg trenger vi å begrense innvandring fra muslimske land. Jeg snakker ikke om forbud, men om strengere lov. Arbeidsinnvandring er ok, men bare når det gjelder folk med veldig god utdanning (leger, ingeniører osv.).

  11. Praha og Krakow er kanskje de vakreste byene i Øst-Europa. :) Budapest er fantastisk den også, Warszawa er ganske interessant.

     

    Bratislava og Ljubljana kan jeg også anbefale, koselige byer, men ikke like spennende som de som jeg nevnte ovenfor.

     

    Kroatia og Hellas kan jeg anbefale for strandopplevelser.

     

    Bulgaria er det billigste man kan finne innenfor EU, fins en god del koselige strender, ikke bare partysteder som Sunny Beach. Plovdiv og Veliko Tarnovo er fine byer for kulturopplevelser.

     

    Sofia og Bucuresti (Bulgaria og Romania sine hovedsteder) er ikke noe spesielt.

     

    Det er også viktig å nevne at å reise med tog i Øst-Europa er ikke verdens deiligste opplevelse. Selvsagt kommer det litt an på hvilket land man reiser i, men det kan være lurere at dere reiser rundt med tog i Sentral-Europa (Polen, Tsjekkia, Ungarn osv... togene der er relativ OK) og tar en fly til Balkan. For eksempel har Wizz Air en flott og billig flyrute mellom Bratislava (i Slovakia) og Skopje (i Makedonia). Så kan man ta bussen til Thessaloniki eller Sofia..

  12. UiO har 2 bachelorgradsprogrammer i informatikk uten krav om matte. Det ene har med design å gjøre, det andre med språk.

     

    Man kan godt gjøre det veldig bra uten noe matematikkunnskaper i det hele tatt, men kommer litt an på hva man skal drive med.

     

    Det fins også programmerere/utviklere som ikke har noen særlige mattekunnskaper. Men jeg vil anbefale at du lærer deg litt matte, en del algebra i hvert fall (skolebøker, Khan Academy eller andre nettressurser.. mange muligheter!).

×
×
  • Opprett ny...