Gå til innhold

hazzie

Medlemmer
  • Innlegg

    1 040
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hazzie

  1. Hvilke problemer har du med oxygen?

    Eneste problemet jeg har er random reboots, men det er 95% sikkert pga hardware, da jeg har opplevd samme symtomer i alle rom jeg har prøvd, og virker som at de fleste andre ikke er plaget med dette.

     

    Sliter også med random reebots med MIUI, blir også noen ganger veldig tregt og må ta manual reboot.

  2. Her er hva jeg bruker nå ;)

     

    ROM: MIUI 1.7.15 MIUI 1.7.15 for u8800.zip

     

    Kernel: Franco.kernel v2 for MIUI Franco.kernel v2 for MIUI 1.7.15.zip

     

    RAM optimalisering for raskere, smoothere, mindre lagg og nok minne. Optimalisert RAM script.zip

     

    SetCPU: max: 806 MHz - min: 122 MHz. Scaling: SavagendZen

     

    Alt installeres via CWM. Husk å wipe hvis du kommer fra annen ROM :)

     

    Alt er hentet fra xda.

     

    Testet nettopp ut denne komboen, og det så lenge lovende ut, men i det jeg begynte å installere appsene mine fra Titanium kom problemene. Feilmeldingen "android.process.acrore har sluttet å virke" viste seg hver gang jeg berørte skjermen - tok en soft reset og da telefonen startet opp igjen var menyspråket satt til kinesisk :p

     

    Liker det logiske grensesnittet i menyene though. Hurtigheten er det heller ingenting å si på - etter 5 målinger i quadrant (med klokkefrekvens på 1500 mhz) lå gjennomsnittsverdien på ca 2300 :)

     

    Tror denne ROMen kan bli en vinner for min del, men venter noen uker til den er "modnet" litt :p

     

    Btw - dere som eksperimenterer mye med ROMs: har dere noen gode triks for å installere apps fort og greit? Jeg laget en update.zip fil i Titanium i håp om å kunne installere applikasjoner og data i recovery, men dette ser foreløpig ikke ut til å fungere.

     

    Jeg hadde samme problem som deg når jeg tok full restore fra titanium backup: kinesisk språk og process.acore. Wipet og installerte en gang til men nå hentet jeg kun 1 og 1 apps om gangen fra titanium. Fungerer glimrende nå, eneste er at den ikke støtter norsk, men pyttpytt :)

     

    Hva gir Oxygen som MIUI ikke har?

  3. Jeg får ofte forced closed når jeg skrur på mobilen mens jeg bruker gmaps-navigasjon. Det skjer når jeg låser opp mobilen igjen etter den har gått i lås. Noen som har opplevd det samme?

     

    Ellers så har batteritiden blitt endelig blitt mye bedre med 160 rom, har brukt battery calibration etter punkt og prikket. Ligger på 1%/time i standby så det er godt nok for meg.

     

     

    Edit:

    Noen måte å innstallere b137 uten å måte manuelt legge innpå alle apps etc? (bruker appbrain men likevel, synes det er litt stress) :)

  4. Ser at mobilen koster 3450kr på cdon.no nå, er veldig interessert i å kjøpe den men er litt skeptisk etter å ha lest i tråden. Vet at en misfornøyd kunde lager mye mer av seg enn en fornøyd kunde, så må bare spør: hvis dere skulle valgt en ny mobil igjen (helst under 4k kr) ville dere igjen valgt LG optimus 2x?

  5. Holder meg langt vekke fra Samsung pga av tidligere erfaring er oppdateringsverktøyet forferdelig. Hadde 2 samsung mobiler i fjor og for å få Kies(oppdateringsverktøy) til å fungere måtte jeg dra frem en gammel XP-maskin, den ene ble i det hele tatt ikke oppdatert.

    Mulig dette har blitt bedre nå, men dette gikk smertefritt for HTC sine som OTA-oppdateringer.

  6. Har alle sett et behov for å endre launcher? Det jeg likte med Sense var at alt fungerte rimelig bra rett ut av esken. Er ikke keen på å nerde meg fram til et bra oppsett lenger slik jeg gjorde før. :) Er bare usikker om jeg går for Arc eller Neo, henger mest på sistnevnte.

×
×
  • Opprett ny...