Gå til innhold

Joe DiMaggio

Medlemmer
  • Innlegg

    1 056
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Joe DiMaggio

  1. Husker tilbake at det har vært en del reklame der forhandlere tilbyr en ganske grei pris for innbytte bil mot at du kjøper ny bil av dem igjen. Eneste krav så vidt jeg husker var at den var EU godkjent.

     

    Var dette kampanjer som ble kjørt og som var substituert av staten eller er det noe som forhandlere gjør på eget initiativ? Det er lenge siden jeg har sett dette nå. 

     

  2. Folk liker rust da?

    Det er jo salg av nye biler vi snakker om her. Det tar jo litt tid før de begynner å ruste.

     

    For min del (noe jeg tror gjelder de fleste), så selges bilen igjen i god tid før den begynner å ruste. Problemet legges da til eier nummer to og tre.

     

    Så jeg tror ikke de som kjøper nye biler hos VW tenker på om bilen begynner å ruste tidlig eller ikke.

  3. Hei.

     

    Fikk en Dell Precision T3600 til gi-bort pris. Det eneste som manglet var skjermkort. Jeg bruker maskinen kun til spill (vet at den ikke er designet for det). Kjøpte meg et 1080 kort og er relativt fornøyd med oppsettet. Ønsker dog mere FPS.

     

    Kan jeg bytte ut min 3 GHz Xeon prosessor med en i5 for å få mere FPS?

     

    Jeg trenger eventuelt hjelp til å finne ut hvilken som vil passe/gi meg mest boost.

  4. Hei har en Precision 3610 som originalt ble levert med ATI firepro v7900. Jeg spilte en del med dette, men det var selvsagt ikke optimalt. Det var derimot stabilt.

     

    Kjøpte meg et GTX 1050 TI. Da begynte jeg å oppleve at skjermen gikk i svart i ca 10 sekunder før maskinen rebootet. Dette skjer støtt når jeg spiller.

     

    Fikk deretter lånt meg GTX 780 og opplever samme problem med dette.

     

    Jeg har lurt på om strøm kan være problemet. Jeg tror strømforsyningen min er på 425 w, burde ikke den klare GTX 1050 ti ?

×
×
  • Opprett ny...