Gå til innhold

aPinkToTheLast

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aPinkToTheLast

  1. Mennesker lærer ved å herme etter hverandre(forledre) siden man er født. Når man er i skolealder har man bøker med bilder, lærere osv. Man tror på alt de sier. Det samme gjelder her, man tror dette er reelt, fordi atte,..jeg har utdannelse(blitt lært opp, tyngdekraften osv. hehe :-) Utrolig morsom verden.

     

    Bare av ren nysgjerrighet: hvordan vil du forklare tyngdekraften? Tror du at jorda er flat eller rund? Hvorfor tror du ikke på utdannelse?

    • Liker 4
  2. Hvem er det som går rundt og sjekker alle transaksjonene sine, og hvem i all verden er det som merker om det mangler noen hundrelapper på kontoen?

     

    Ikke at jeg sjekker kontoen hver dag, men vil tro at en del folk merker at det mangler noen hundrelapper på konto. Tror uansett ikke at det vil bli et stort problem med folk som går rundt med betalingsterminaler og "tæpper" folks lommer i håp om at det ligger et kort innenfor rekkevidde. Da ville jeg heller bekymret meg for helt ordinære lommetyver. 

  3. Usikker på om jeg liker denne NFC teknologien.. Om noen går med en trådløs bankterminal med nfc og ved "uhell" dunker borti meg og kortet.. plutselig 400 spenn vekk x)?

    Terminalen er knyttet til en bedrift, en konto eller lignende, så det vil ikke være vanskelig for bankene å spore dette opp. I tillegg kan man reklamere på korttransaksjoner man ikke vedkjenner seg, så jeg ser ikke noen grunn til denne skepsisen.

    • Liker 3
  4. Ønsker man seg en sparkesykkel som faktisk trekker deg opp bakker må man opp noen hakk på både watt på motor og volt på batteri. Dette er det heldigvis ikke noen regel mot. derimot er det regel på at man ikke kan montere sitteanordning (som jeg ser mangler i artikkelen). Er man en voksen person og vil ha en sparkesykkel som er lovlig fysisk sperret til 20 km/t som også gir deg 20 km/t i oppoverbakker bør man ta en titt på Scooty.no, Er i såfall veldig fornøyd med min :-) hvorfor er ikke disse med i testen?

     

    Hvorfor har scooty adresse i en enebolig?

  5. Noen andre som har fått med seg denne artige lille saken?

    Jeg har allerede backet den, men ser egentlig ikke så stor nytteverdi i den utover gadget-faktoren.

     

    Den ser forøvrig litt knotete ut å bruke med rar keyboard-layout og dum plassering av "mus". Dog er dette en formfaktor jeg har ventet på helt siden Sony Vaio P var en greie.

     

    Link til indiegogokampanje:

     

    https://www.indiegogo.com/projects/gpd-pocket-7-0-umpc-laptop-ubuntu-or-win-10-os-laptop--2#/

     

     

    Link til video av prototype:

     

    https://youtu.be/49o4yco9cyY

  6.  

     

    Jeg har heller ikke hørt noe fra Elkjøp. Fikk bekreftet fra Chat at de sendte før for 2 dager siden 3.3...

    Fikk samme beskjed. Tok kontakt igjen for noen minutter siden og fikk beskjed om at den var klargjort for sending.

    Forsøkte å avbestille for to dager siden, men det gikk ikke fordi den allerede var sendt :p

     

    Litt av et rot

     

    Klassisk

    Endte med at jeg gikk ned på min lokale expert og betalte for en switch som jeg henter i morgen.

    Så får man heller benytte seg av angreretten hos Elkjøp ;)

  7. Gir opp hele releasen. Fremstår som et kaos alla en såpeopera. Dette er amatørmessig håndtert av Bergsala og samtidig ikke veldig bra håndtert av nettbutikkene. De burde vært strengere overfor Bergsala om hvordan konsekvenser dette får for kundene. Skulle tro at man har en skjult agenda fra Bergsala om å fremme salg over disk.

    Det er også sleipt av nettbutikkene å ikke informere om at konsollene ikke vil bli sendt ut før torsdag 2/3. 

    Man kan jo tenke seg at årsaken er at ingen av nettbutikkene ønsker å miste kunder, men det blir fort dårlige kundeopplevelser av å love levering til release for så å legge skylden på Bergsala når det begynner å bli knapt med tid til å avbestille. 

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...