Gå til innhold

SumSar

Medlemmer
  • Innlegg

    1 985
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SumSar

  1. Dette er ingen Iphone

    MÅ dere skrive det i hver eneste test av mobiltelefon med trykk-/berøringsfølsom skjerm!!! Iphone er ikke den eneste telefonen her i verden! Iphone var ikke den første telefonen med trykk-/berøringsfølsom skjerm heller. Dere kunne vel like godt skrevet: "Dett er er ikke en Samsung Omnia" eller "Dette er ikke en LG KF750". Ingen bryr seg vel! Vi veit det, det er ikke en Iphone, det vil aldri bli en Iphone. Hvis du vil ha en Iphone, så kjøp nå en Iphone da!

     

    I "folkets" øyne er Iphone malen på en trykkfølsom telefon. Skjønner godt de bruker Iphone som sammenligningsgrunnlag, da det er den telefonen med trykkfølsom skjerm som folk flest kjenner til.

  2. Zatuu: Skal ærlig innrømme at jeg ikke leste så mye av tråden før jeg svarte.

     

    Når du sier at noen KREVER at du skal legge ned ringen så skjønner jeg problemet. Jeg har aldri vært plaget med at noen har krevd det av meg. Jeg har bare gjort det egentlig, av vane.

     

    Men nå må jeg jo spørre. Hvem er det som KREVER at du skal legge ned doringen? Og hva er din definisjon av å kreve? For alt jeg vet kan det jo hende at din kjæresten/mor/søster/whatever spurte deg en gang om ikke du kunne være så snill å begynne å legge ned doringen når du var ferdig.

  3. Hei! Er WeSC et kult merke egentli?

     

    På skolen min og omegn er det ingen som går i WeSC-klær men jeg ser at mange andre i andre deler av Norge bruker det ofte.

     

    De har noe stilig, og noe litt mindre stilig. Men det virker som i alle fall gensrene deres er litt #kule" for tiden.

  4. Lag en wok, en salat, en kålrabibiff med tilbehør(faktisk utrolig godt), vegetarlasagne. Vegetartaco. Masse enkle og gode eksempler.

     

    Et konkret et:

     

    -Kok pasta.

     

    -Stek grønnsaker(f.ek: squash, aubergine, paprika, løk, sopp... Brokkoli er rikt på C-vit) Bønner eller erter er gode kilder til protein i en vegetarrett. Bruk f.eks tomatbønner her.

     

    -Ha tomatpure/tomatjuice over grønnsakene. Kok inn litt. Salt, pepper og litt basillikum.

     

    -Ha pastaen i porsjonsskåler, fordel så grønnsaksblandingen over pastaen.

     

     

    Server med stekt baguette/brød og plantemargarin.

     

    :)

  5. hahaha, jeg digger deg!! :D tilbake til saken, som alle andre her i verden så lider du nok av "redd for å bli avvist" syndromet.. er ganske typisk å gi deg rådet "bare hopp i det med trynet først og håp på det beste".. og vet du hva? det er faktisk det eneste du kan gjøre her..  ;)

     

    og ikke glem at du ikke er den eneste som kanskje blir nervøs når du snakker med en av disse jentene du liker, jenta vil nok også gi ett bra inntrykk på deg så hun vil være ganske opptatt med å ikke si noe "dumt", istedet for å fokusere på at du sier noe "dumt"..  om du skjønner hva jeg mener  :)  og er det noe vi jenter liker, så er det en gutt som liker seg selv og er fornøyd med hvem han er.. det er turn on  :love:

    9488131[/snapback]

    Tusen takk :D

     

    Hoppe i hva da? Flørtingen? Men jeg har aldri flørtet. Jeg vet ikke en gang hvordan jeg skal flørte?

     

    Og forresten: Jeg ser faktisk utrolig stilig ut! :D

    9488274[/snapback]

     

    Jeg føler egentlig ikke at flørting er noe man gjør... Det bare skjer, om du skjønner? Jeg går aldri inn for å flørte, men om jeg ser en intressant jente, så kommer den flørtete tonen, det flørtete blikket og det flørtete kroppsspråket av deg selv.

     

    Kan selvfølgelig ikke snakke for andre, men slik er det hos meg. Det kommer bare naturlig.

     

    Og ang. det å prate med dem. Si "hei" en gang. Sett målet ditt der. Mål 1. er å hilse. Om det ikke blir mer prat av det den gangen, so what? Har du sagt hei har du tatt første steg. Da blir det lettere å prate mer neste gang, for den første "presentasjonen" har allerde blitt gjort. :)

     

    Rasmus. :)

×
×
  • Opprett ny...