Gå til innhold

Burud

Medlemmer
  • Innlegg

    147
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Burud

  1. Tenkte jeg skulle nevne at Colin Dirt 2 koster nå £17,50 = 166.57 NOK etter å ha brukt paypal kontoen. http://www.direct2drive.co.uk/8769/product/Buy-DiRT-2-Download . For de som er intresert i dette.

     

    Men helt enig med amnge av dere andre her. Vi som bor i Norge, skulle fått velge valutta, om vi vil betela moms på det vi kjøper. I tilegg så er jeg usmakelig irritert på dem som ikke slipper spilla likt over heler verden, eller kun har tilbud i visse områder.

  2. Da velger jeg å si takk for meg her på forumet.

    Da jeg innser at folk kan komme med usmakelig kommentarer, fare med løgn, komme med regel rett feil info. Å flere stiller seg enige til feil informeringen.

     

     

    Det at dere ikke vil inse at loddeland, loddepads eller hva dere ønsker å kalle det er revet av. Som tilsier at det ikke er produksjons feil, men bruker feil, får være greit.

     

    Så Poe, program, JohndoeMAKT. Takk for at jeg fikk ledd så mye de siste dagen ;)

     

    JohndoeMAKT. Det at du ikke aner forskjelle på en avrevent loddeland å løsnet usb kontakt, er så si det samme som å si, at man ikke skjønner forskjelle på 5+5 og 5*5.

  3. Vel jeg har ikke tenkt å blande meg inn så mye i diskusjonen her, men må bare si litt mere.

     

    Jeg har undersøkt litt, siden jeg kanskje har tenkt å kjøpe en slik etterhvert.

     

    Det er velding mange som har problemer med usb-porten på n900, og at Nokia tidligere har nektet å reparere det. I mobilforum rundt omkring er det veldig mange som sier de har problemer med den.

     

    Noen eksempler:

     

    http://www.engadget.com/2010/02/10/nokia-n...one-to-failure/

     

    http://talk.maemo.org/showthread.php?t=37107

     

    Ut i fra det så er det veldig sannsynlig at usb-porten på n900 ikke tåler normalt bruk. Selv om Nokia kanskje har loven på sin side, så er det noe med at en mobil til 5000 bør være så høy kvalitet at den tåler normal bruk.

     

    Jeg er ikke noen ekspert på elektronikk, men når loddeland er revet av uten noen andre skader på telefonen, så er det vel bare Nokia som kan klare å påstå at det er brukerfeil.

     

    Heldigvis for de som har kjøpt n900, ser det ut som om Nokia endelig har begynt å gi etter i denne saken, noe de burde gjort for lenge siden.

     

     

    Kjøp deg en N900 du, har det selv, å er helt fornøyd med den. Siste sw løste mange små kjedelig problemer. + At jeg var en av de uheldige som opplevde at usb kontakten løsnet delvis fra kretskorte. Levert inn app til service. Garanti å full pupp! Ventet i 2 uker på å få bytte enhet inn på lager. Å nå er den tilbake, med all den glede det medfører.

    Tror nok du skal være rimelig uforsiktig med den, før usb kontakten løsner på den måten derr.

     

     

    Det er en konklusjon som er tatt utifra de opplysningene vi har fått ifra TS kombinert med erfaringer fra lignende saker.

     

    Å jo Poe jeg kaller deg en løgner fordi du kommer med usanne påstander om meg. Er det noe jeg virkelig hater så er det folk som beskylder meg for noe jeg IKKE har gjort. Du kan gjerne korrigere, betvile eller diskutere vedr mine poster, men faen ikke kom her å påstå at jeg har gjort noe jeg absolutt ikke har gjort. Det bør du holde deg for god til.

     

    Du fantaserer deg altså frem til en konklusjon. Jeg forholder meg til fakta.

     

    Kan du gi meg et eksempel der jeg har kommet med usanne påstander om deg. Eller er dette kun et desperat forsøk på å spore debatten over på min person, istedet for sak?

     

    Jeg er ikke noen ekspert på elektronikk, men når loddeland er revet av uten noen andre skader på telefonen, så er det vel bare Nokia som kan klare å påstå at det er brukerfeil.

     

    Neida, her er to forumbrukere som også klarer å påstå at dette er brukerfeil...

     

    Jeg klarer ikke. Jeg påstår det bastant! Å du har enda ikke klart å motbevise meg på at jeg tar feil i denne saken her!

  4. ...snip(en masse svada)

     

    Ekstremt mye BS.

     

    Huff , Poe. Jeg gir opp deg. Det å prate til deg er som å prate til en lett vegg. Mye letere å rive ned, eller å få til å skjønne at den skal stå rett opp å ned.

    Om utviklerer følger med på forum, så er jo det bra. Er dette et forum som er spess laget for utviklerer ? Nei..

    Vi vet jo ikke om dette er en produksjons feil. Men iom at NCC avslo den. Så betyr det at du har feil, å jeg har rett ?

     

    Hva er Nokia avdelingen som ligger i Oslo ?? Er det NCC ?

     

    Nokia Norge, ligger i Oslo. Du kunne lett funnet det ut med å lime inn adressen i søkefeltet på gulesider.no, men jeg hadde vel for høye forventinger.

     

    Du, og en viss annen her, kan slutte å kalle meg for løgner etc..., og heller være litt mer ydmyk i omtalen om TS sin telefon. Det er nå gått ut informasjon fra Nokia om at det på enkelte N900 er en produksjonsfeil vedrørende usb-kontakten, og slik TS beskriver behandlingen av telefonen, så kan det ikke dreie seg om noe annet i dette tilfellet. Jeg skjønner at du/dere har tungt for å akseptere harde fakta, og heller tyr til ufine metoder med å kalle med debattanter for løgnere og annet tull.

     

    Huff, når skal dere innse at den usb kontakten, kan bli ødelagt på andre måter en med dårlig lodding ?

    Enkelte N900 ja, å da ser det helt anderledes ut, en når den er avrevet. Har den løsnet, skal det være mulig å lodde den på igjenn. Men da må man bytte kretskort i app, da det ikke er lov å lodde på N900. Dette er noe service verkstedet har fått info om for flere uker siden.

    Hvordan TS beskriver at han behandler app, er fortsatt likegyldig, da loddeland har blitt revet av. Kan du snart skjønne det?

    Jeg aksepterer harde fakta, er derfor jeg er så imot det du sier, for det er feil. Hele veien. Å det at du til stadighet kommer med at Nokia å Nokia Norge ikke har bra nok kommunikasjon er for meg uforstående. Da du her igjenn har nada peil på hva du utaler deg om !

  5. ...snip(en masse svada)

     

    Ekstremt mye BS.

     

    Huff , Poe. Jeg gir opp deg. Det å prate til deg er som å prate til en lett vegg. Mye letere å rive ned, eller å få til å skjønne at den skal stå rett opp å ned.

    Om utviklerer følger med på forum, så er jo det bra. Er dette et forum som er spess laget for utviklerer ? Nei..

    Vi vet jo ikke om dette er en produksjons feil. Men iom at NCC avslo den. Så betyr det at du har feil, å jeg har rett ?

     

    Hva er Nokia avdelingen som ligger i Oslo ?? Er det NCC ?

  6. Dæven, har du begynt å gjette nå, fremfor å være bombastisk - fantastisk!

     

    Jeg vet ikke om du deltar i andre forum, men det gjør jeg. Jeg har utallige eksempler på at det som blir opplyst av produsenten i ett land, ikke alltid samsvarer med det produsenten sier i et annet land. Derfor gjetter jeg på at Nokia og Nokia Norge ikke har hatt den beste kommunikasjonen i denne saken. Men jeg tipper den blir forbedret når kunder med avrevet usb-kontakt henviser til forum rundt om kring på nettet...

     

    Men jeg noterer meg at både du og en viss annen her, nå prøver å ro dette i land. Men dere er parkert ute på glattisen, og der ser det ut til at dere blir værende. Iallefall til vårsola smelter isen...

     

    Poe, vær så vennelig å les første post en gang til. Takk. Så skal du få lov til å komme tilbake å si unnskyld.

    Fortsatt så sitter du å dra ting i løse luft.

    Tror du et særiøst service verksted bryr seg om hva en gjeng med unger skriver på et forum ? Fasit svaret her er da nei. Tror også dem som sitter på service, ler rimelig rått.

    Når enkelte forhandlere legger ved linker til dette forumet her. Hadde i hvertfall jeg gjort.

    Hvor får du Nokia Norge fra ? Hvem er Nokia norge, å hva gjør de ? Hvor befinner de seg ?

    "ER det et vesen på samme måte som vegvesenet? (Vær så snill å drit i å quote denne teksten med vegvesnet, hvorpå du spør om hvor jeg fikk dem fra!)

     

    Du kan få lov til å notere deg hva du vil. Jeg har selv parkert sykkern min utpå glattisen, men da med pigg dekk på. Men nå står den i garagen.

    Det som er saken er. Hadde ikke loddeland hvert revet av. Så hadde app blitt sendt til Deltaservice for bytte av kretskort. Derfor kan jeg trekke den konklusjonen at jeg har rett i at dette ikke er en garanti sak. Det at NCC avslår den som ikke garanti, ei heller tar den på goodwill, så Noterer jeg meg enda en konklusjon. Da så vel loddeland såpass jævlig avrevent ut.

    Men på meg, så virker det som om du ikke veit hva loddeland / loddepads på et kretskort er. Stemmer det ?

     

    Jeg deltar også på en del andre forum ja. Men der er det ikke så mye pølsevev fra synsere som her. Å jeg må innrømme det. At når jeg ser folk slenger med regelrett løgn å bedrag, så ser jeg det på som min rett, å påpeke at dette er feil informasjon fra ende til annen. Derfor jeg har giddi å kommentert her. Hadde ikke du giddi å skrevet at Nokia var et drittfirma, service verkstedet var et dritt firma. Så hadde ikke jeg giddi å klaga. Ei heller hadde du hvert enig på at dette ikke var en Garanti, NCC reklamasjons sak, så hadde jeg hvert enig. Det enste jeg er enig med deg på Poe. Er at forbruker rådet er neste, men hva er vitsen med det? Mye tid å penger tapt der med en gang. Og at de i tilegg sikkert har en del saker der folk har tapt flere hundre tusen å ta seg av. Hva forbruker kjøpsloven sier er jo fortatt verdt nada, da app har blitt ødelagt av forbruker.

  7. Trenger ikke være dette problemet det dreier seg om Kenbjo. Det er forskjell på en løs lodding og en løs loddepad. Så vi vet absolutt ikke noe enda. Den var litt teit skrevet den posten fra Nokiarepresentanten. Men regner med at det tikker inn en mail til verkstedet fra Nokia snart vedr dette, så da får jeg kanskje sett hva det er de innrømmer.

     

    Jeg har jo prøvd å mate det inn med teskje på deg, at dette helt klart er en produksjonsfeil, men du har holdt på ditt, og påstått at forbrukeren har revet av usb-kontakten, nærmest med vilje. Jeg vet ikke om det var du, eller den andre fyren her, som dro sammenligninger med knuste kjøleskap og bulkete biler, men jeg har prøvd å forklare at en slik sammenligning er helt absurd, uten hell. Nå har Nokia erkjent problemet, og skal, som seg hør og bør, rette opp i feilen, men du fortsetter å spy ut svada om at serviceverkstedet har rett i sine antakelser. Nå har vi enda ett bevis på at jeg har rett, og du tar feil, men som den kverulanten du er, så nekter du å gi deg.

     

    Så til dere som prøvde å skyve dette over på forbruker, så kan dere nå sitte der med skjegget i postkassen. Jeg gleder meg på TS vegne, for nå får han fikset telefonen, som han skulle hatt for flere uker siden. Håper Nokia gir ham en form for kompensasjon, for tort og svie...

     

    Nå kan jeg jo gjette at kommunikasjonen mellom Nokia og Nokia Norge ikke har vært til stedet i denne saken. Men det er dessverre ikke enestående for Nokia...

     

    Har du kanskje eksempler å komme med, når det gjelder kommunikasjon mellom Nokai og Nokia Norge?

    Hvem kommer da eventuelt skrivene fra, og hvem motar dem ? Jeg begynner å tro du kun sitter å speukulerer i fakta du henter frem fra egen fortroende her.

     

    Og det at du nevner at jeg spyr ut? Jeg skriver det pent ned. Et du som kommer med svada. Da du ikke makter å innse at service verkstedene kan si akkurat hva dem vil, innenfor hvisse rammer som er satt av, her denne gang Nokia, iom at det er et Nokia apparat! Så blir det da opp til NCC i dette tilfellet. Å si om service verkstedet har rett eller feil. Å i dette tilfellet har de gått med på å si at loddeland er revet av. Vi erstatter ikke nytt app.

    Det at du enda ikke er med på at loddeland er revet av, for bli opp til deg.

    For å si det på en helt annen måte Poe. Jeg har alltid rett. Så får det bli opp til andre å mot bevise det. Å i dette tilfellet, klarer du det rett å slett ikke, med å bruke store ord, å gjemme deg bak både FK, FR.

    Vi startet med å diskutere en Garanti sak, som da ikke var garanti. Jeg hadde igjenn rett. ( Hadde loddeland ikke hvert revet bort fra kretskortet, så hadde garantie gjeldt. Se på Nokia N86 feks). Og som i tilegg NCC avslo. Som da tilsier at det ikke er mange veiene å gå.

    Utenom da å kjøre en forbruker sak av det, eller som du så fint sikkert hadde sakt det: "saksøke".

    Hvorfor du fortsatt blander deg nuh, når denne diskusjonen har tatt en litt mer teknisk vridning, er for meg uforstånde. For her kommer det fremm gang, på gang. At du ikke har peiling på hva vi snakker om. Men du nevner jo flittig artige store ord.

     

    Det eneste jeg lurer litt på, som vi kanskje aldri får svar på: Hva sa forbruker ombudet ?

     

    Prøv å tenk på det som TS sier som fakta. Om vi på forumet skulle diskutert etter hva vi tror skjedde hadde det blitt kaos. Derfor bør enkelte slutte å være barnslige og sta.

     

    We are aware of reports that under certain conditions, the micro-USB port of a very limited amount of Nokia N900 devices can be detached. Product quality is of utmost importance to Nokia and we are investigating this issue further. Consumers who experience this issue should contact their local Nokia customer care. The same warranty applies to the Nokia N900 as with any other Nokia device. We apologize for any inconvenience this may cause.

     

    Fra linken Kenbjo ga oss. Det er det liten tvil om at dette har skjedd med TS og håper enkelte klarer å forstå dette.

     

    Håper og som poe at det snart kommer en sak som ender med at bransjen får svi på pungen

     

    zaqqoZeq

     

    Hva dere ser på som tvil, eller ikke. Usb kontakten, kan løsne ved dårlig lodding. Altså , enten da formye varme, for lite varme, for lite tinn, osv osv.

    Det som er saken, er at Loddeland var revet bort.

    Så da gjelder ikke dette skrivet lengere.

  8. Har du prøvd å resette telefonen og legge inn oppdatert software?

     

    Hvis dette ikke virker og så lenge du leverer telefonen inn innen 7 dager etter kjøpsdato, og feilen ikke skyldes uheldig ytre påvirkning (din feil), så er dette en såkalt DOA sak (Dead on arrival). Da har du rett på ny telefon.

     

    Forhandleren kan imidlertid kreve å først få sende telefonen inn til et verksted for å få konstatert at det ikke er din feil at telefonen er blitt sånn, men ofte kan du få en ny telefon på stedet også (forutsatt at den er kjøpt i en fysisk butikk, er den kjøpt på nett må du uansett vente en stund på ny telefon).

    Jeg får ikke resetta telefonen igjenom menyene, og skall jeg bruke pc suite må jeg ha en for mac, finnes det?

     

    Ta med deg papp esken, all den indre embalasjen + alt som fulgte med da du kjøpte den. Også tar du med kjøpskviteringen. Åsså stikker ditt du kjøpte den ! Lever den, å si du skal ha ny som DOA. Men dette må da helst gjøres innen 7 dager, fra datoen på kjøpskviteringen

  9. Jeg har ikke lest hele tråden, så jeg vet ikke om det er sagt tidligere. Men det ser ut som det er en produksjonsfeil med noen n900-telefoner som gjør at usb-kontakten kan løsne, i følge Nokia selv. Les her:

     

    http://discussions.europe.nokia.com/t5/Mae...ing/td-p/629019

     

    Bare å ta kontakt med forhandler på nytt, så vil det nok ordnes seg, siden Nokia nå er klar over at det er produksjonfeil.

     

    Hva den produksjons feilen angår, så gjelder det. Bare se på N86.

    Å det har jeg påpekt tidligere i diskusjonen.

    Men for at det skal gjelde, så kan ikke loddeland være revet av..

     

    Å det er det som er litt for vanskelig for enkelte å skjønne. Så det er vel derfor dette har tatt litt av her! Å blitt en haug med sider opp å sider ned i mente. Hvorpå enkelte synsere. Helst hadde sett at gud å hvermann, hadde kasta seg rundt å delt ut nye app i hytt å vær.

  10. Poenget er at dere kun har de fakta som jeg presanterer å forholde dere til, dermed så er det jeg sier rett og alt annet blir kun antagelser og skal ikke kunne tas med i en vurdering. Det er DET som er poenget. At TS sier han ikke har misshandlet telefonen sin betyr ikke at han faktisk ikke har gjort det. Det betyr kun at han trur han har behandlet den bra. Kan hende at det har vært et uhell ute som han faktisk ikke er klar over. Det betyr ikke at vi sier han er en løgner. Det betyr faktisk bare at det KAN ha skjedd noe som han faktisk ikke er klar over.

     

    Nå fantaserer du igjen. Hvorfor slutter du ikke med det? TS, har beskrevet hvordan han har behandlet sin telefon, og alt annet du måtte dikte deg frem til, er og blir fantasi. Er det så vanskelig å forstå?

     

    Om Folk snart kan få med seg det faktum, at loddeland / loddepads, har blitt revet av her. Å usb kontakten ligger å skrangler inne i mobilen. Så er det ikke lengere en garanti sak. Man kan kontakte NCC for da å opprette en reklamasjons sak <- Se her, reklamasjons sak. Her får man da reparert de merkligste skader. Tror til å med det sikkert er noen av dem, som la fra seg mobilen på nattbordet. Å når de våknet var skjermen ødelagt..

    Avslag der å, så er det å rusle til forbruker rådet .

    Oppdager forbruker rådet at eier har hvert lettere retardert å ødelagt mobilen ? avslag der au.

    Så da er siste mulighet, kontakte advokat, å saksøk svina.

    Fungerer ikke det, lag en forumbruker her på forumet. Whine over at man ikke fikk det som man ville. Å la 4-5 stk være enige med alle da andre teitingene, som sa at du hadde ødelagt den nye mobilen din.

  11. Poenget mitt er ikke hentet fra posten jeg qoutet, men en slutning jeg har trukket etter hva jeg har lest av dine utallige innlegg i tråden. For meg virker det som du mener at produsent skal erstatte alt alltid.

     

    Jeg har prøvd å diskutere en usb-kontakt som løsnet fra en ukes gammel telefon, etter at eieren har beskrevet at han har behandlet sin telefon særdeles fint. Du har prøvd å fremstille det som om han har ødelagt telefonen med overlegg, og sammenligner en løs usb med et kjøleskap som er knust med en slegge og dekk som er punktert på en spikermatte.

     

    Poe. Dette hjelper fint lite. Det at enkelte påstår dem begandler kona si "fint". Hjelper fint lite når dem får en dom på seg pga kone vold.

  12. Karta er free. Men skal du navigere med dem, så koster det.

     

    Feil.

    Nokia har gjort navigasjon gratis. http://maps.nokia.com/ - men foreløpig kun til utvalgte modeller.

     

    5800 er blant disse, så det skulle ha fungert helt utmerket ved å bare laste ned fra linken over. Du kan jo forsøke å avinstallere og installere den versjonen du får på linken over :)

     

    Faen å uretferdig, mot oss som var dumme nok til å betal for shaiten i sin tid.

  13. Har dette på noen Nokiatelefoner (6720, E52, E55, E72), og det fungerer meget bra. På E72 har Nokia lagt 1 mic der du prater (selvsagt) og en ved kameraet. På denne måten kan micen ved kameraet høre hva som er støy, og parre dette mot lyden som kommer i den andre. På den måten skjønner telefonen hva som er stemmen min og hva som er passerende biler :)

     

    Dette er en trend jeg LIKER :)

     

    På E72 er det i tillegg 2 micker til støy demping..

  14. Ettersom diskusjonen står like stille nå som den gjorde for 61 innlegg siden, velger jeg å konkludere med at mine utsagn har vært basert på det mine erfaringer tilsier at teksten trådstarter betyr. Altså at det ikke dekkes av garanti pga brutt loddebane, men som jeg har sagt - dersom trådstarter ikke er enig stille jeg meg bak det andre har sagt om at det er lurt å ta det videre. Utfallet av dette er en annen diskusjon som sannsynligvis hadde gitt like mange bombastiske utsagt og meninger.

     

    Kan så godt hende Nokia har sine egne regler vedrørende garanti, men det fritar dem ikke fra forbrukerkjøpsloven. Denne kontakten er ment til å vare minst i 2 år, så da er den dekket av forbrukerkjøpsloven. Og er den konstruert på en slik måte at normal bruk vil få den til å løsne fra loddebanen, så vil ikke det være noe gyldig argument mot reklamasjon. Hvis den er konstruert på en slik måte, at den må behandles med største forsiktighet når man plugger ut/inn lade kontakten, må dette stå klart og tydelig på produktet, men egentlig tror jeg ikke de slipper unna erstatning av den grunn. Dette er en tapt sak for Nokia. Rart de bruker energi på en slik fillesak.

     

    Nokia bruker nok ikke tid på en slik fille sak. Men du å jeg gjør! Å gud å morro det er !

    Men, er usmakelig rart at 95 % klarer å behandle app slik at usb kontakten ikke blir revet av. Å de må jo du også være enig i ?

    Og nei, er jo ikke noe som er konstruert på en slik måte, at det skal vare i kun 2 år.

  15. Får vel bare legge til her. til Christian86

     

    Hva som kreves av forhandlere, verksted, Nokia, NCC, osv osv. Er likegyldig i dette tilfellet. Da app har blitt utsattt for en ytre påvirkning. Å jeg snakker om app som eier har sendt inn i denne saken. Som da har avrevent loddeland. Er en haug med N900 som usb kontakten har løsnet på, som har blitt swapa. Men der har ikke loddeland Løsnet. Kan og nevne at dette er samme praksis på en haug med andre micro usb mobiler. Igjenn, N86, 8800 Arte serien.

     

    Det at du, er fantastiske til å briljere med fine ord å meninger, hjelper mot meg fint lite. Jeg får ikke noe mer forståelse. Men det får så være.

    Men dere klarer helt sikkert å skremme livskiten ut av forhandlere med det!

     

    Å nei Chrisitian . Jeg hater forbrukerkjøps loven. Men det har sikkert noe med, at jeg klarer meg fint uten den, da jeg stort sett kun har hatt bruk for garanti reprasjoner. Men igjenn, nå er jo jeg litt forsiktig med deg jeg eier.

  16. Det at forhandler/ verksted ikke forholder seg til forbrukerkjøpsloven er da ikke noe nytt.. Vil man hevde sin rett i slike tilfeller så må man som du påpeker ta denne saken videre.

    Hvorfor skal verkstedet forholde seg til forbrukerkjøpsloven? Verkstedet har ikke solgt produktet. Det er forhandlere som må forholde seg til forbrukerkjøpsloven. Verkstedene i Norge tjener ikke penger hver gang en forhandler selger en telefon. Verkstedene tjener penger hver gang de kan selge en tjeneste til de som betaler. Dekkes arbeidet av garanti så betaler produsent penger til verkstedet. Dekkes ikke arbeidet av garanti så må forhandler eller kunde av forhandleren betale for å få jobben gjort. Forhandler må ikke glemme at det er de som sitter med ansvaret ovenfor sine kunder. Verkstedet gir egentlig en god F i hvem som betaler så lenge noen betaler. Om forhandleren ønsker å krangle med produsent eller importør i ettertid for eventuelt å få tilbakebetalt sine kostnader med en reparasjon, så må de for all del gjøre det. Bare ikke bland inn verkstedet i krangelen om forbrukerkjøpsloven. For de har ingenting med den loven å gjøre.

     

    For å ikke glemme håndværker loven, der verkstedet er pålagt 3 måneders garanti på utført arbeid.

    For hvor lenge holder et væskeskadet kretskort ?

  17. Christian86.

    1. Nja, til en viss grad. i hvertfall i dette tilfellet om hakket er på samme side som usb kontakten er borte.

    + For å ikke glemme den fantastiske fine strofen, bøyd kretskort, og væskeskade. Så bortfaller all garanti.

     

    2. Ikke akkurat den lille saken her jeg tenkte på der gitt.

     

    3. Garantien dekker someregel mindre, en den over oppblåste forbruker kjøpsloven vi har.

    - Hvor får du det fra at jeg har fag kunskap ? Jeg skreiv at jeg har jobbet med mobiler tidligere, skreiv ikke hva jeg har gjort med dem da..

    Det kan jo være at jeg hang opp mobil plakater på elkjøp feks.

     

    4.Om usb kontakt punktene er revet av, som de antagelig er i dette tilfellet, så er vi fortsatt på det stadiet at Nokia ikke kommer til å fikse den.

    Men nei, reklamasjon, er ikke fasiten på hva garanti gjelder. Å omvendt. For all del, er jo dem som har fått fikset seg ytre påvirkning skadet display på reklamasjon.

     

    Men, siden det virker som om Christian 86 og Poe ikke vil skjønne det. Så vil ikke dette bli tatt på garanti, eller reklamasjon. Da loddeland mankerer i denne saken vi snakker om nå. Om ikke loddeland mankerer, kan det tenkes at app blir byttet på reklamasjon. (Men det er jo da en sak som er opp til de som har med reklamasjon å avgjøre. I dette tilfellet NCC, eller Nokia Costumer Care som det så fint heter.)

    Om ikke Poe tryller opp Staff som et trumf kort fra ærmet, å saksøker de rette personene tilbake til steinaldern. Slik at det ender med at retten sier at dere har retten til å leike rundt med mobiler som dere allerede gjør.

     

    Det jeg også blir litt irritert på i denne, nå alt for lange, og alt formye off topick av emnet, er at: Alt formange er opphengt i forbruker kjøpsloven. Om den hadde hvert så intenst sinsvakt bra som alle skal ha det til, så trenger vi jo ikke forsikring lengere. For hey, da er det jo bare å reklamere på produkter, eller stikke til forbruker kjøpsrådet. Som da sikkert ender med at de får en ny mobil. For 5 timer med advokater, er jo en N900.

     

    I tilegg til at folk som ikke helt skjønner hvordan kretskort er bygd opp utaler seg, om at loddeland som er borte, bør bli reparert på en eller annen finurlig måte. Ikke aner jeg hvordan dere skal klare det.

  18. Poe.

    Flott for deg at du fikk fikset noe som ikke gikk på garanti da! Virkelig bra for deg! IOM at sliden er vanlig slite skade, å dekkes ikke av garantien.

    Åsså håper jeg, å krysser fingerne, for at du er såpass "uheldig" at usb kontakten løsner, og at det er et minmalt hakk i coveret ditt, når du skal ha den fiksa. :love:

     

    Haha... Telefonen var ikke min, men den var veldig pent behandlet. Den var kun 14 dager gammel. Gadd ikke sende den inn igjen, men etter ca 8 mnd sprakk den akkurat der slarken var, så helt klart en produksjonsfeil.

     

    Og hakk eller ikke hakk, skal jeg garantere deg at den vil bli fikset på garantien, eller på reklamasjonsretten. Man har da advokat til å ta seg av slike bagateller... ;)

     

    Neimen så bra at du har advokat til det da. Men Poe. Siden du tydligvis har littfomye penger, å friti. Kan ikke du kjøpe en N900 til trådstarter. Så får du trådstarter til å sende deg hans N900. Så sender du den inn i navnet ditt. Så får vi se ann hvordan det går!

    Men er ille at lille fisle Norge, skal bli som USA. "Huh gjør dere ikke som jeg vil. da saksøker vi!!"

     

     

    Edit: ble så mange skrivefeil, at det blei flaut

     

    Du som fagmann burde da vite at jeg ikke kan sende inn en brukt telefon i mitt navn. Den må sendes inn i navnet til vedkommende som kjøpte den. Og hvorfor skulle jeg bruke penger på noe som helt klart er Nokias ansvar? Og Nokia har mye penger, jeg har ikke mye penger...

     

    Jeg er da ikke FAG mann for F! Hvor har du det fra? Det at jeg bruker sunn fornuft rundt hva som er garanti og ikke når det gjelder slike saker, tilsier virkelig ikke at jeg er fagman! Jobber ikke en gang med mobil telefoner lengere. Igjenn Poe. nå er du litt ute på viddene her :)

    Men du kan da fint sende inn den mobilen i ditt navn. Om du har kjøpt/ fått den av tidligere eier, å den ikke er meldt stjålet, så er da ikke det noe problem!

  19. Poe.

    Flott for deg at du fikk fikset noe som ikke gikk på garanti da! Virkelig bra for deg! IOM at sliden er vanlig slite skade, å dekkes ikke av garantien.

    Åsså håper jeg, å krysser fingerne, for at du er såpass "uheldig" at usb kontakten løsner, og at det er et minmalt hakk i coveret ditt, når du skal ha den fiksa. :love:

     

    Haha... Telefonen var ikke min, men den var veldig pent behandlet. Den var kun 14 dager gammel. Gadd ikke sende den inn igjen, men etter ca 8 mnd sprakk den akkurat der slarken var, så helt klart en produksjonsfeil.

     

    Og hakk eller ikke hakk, skal jeg garantere deg at den vil bli fikset på garantien, eller på reklamasjonsretten. Man har da advokat til å ta seg av slike bagateller... ;)

     

    Neimen så bra at du har advokat til det da. Men Poe. Siden du tydligvis har littfomye penger, å friti. Kan ikke du kjøpe en N900 til trådstarter. Så får du trådstarter til å sende deg hans N900. Så sender du den inn i navnet ditt. Så får vi se ann hvordan det går!

    Men er ille at lille fisle Norge, skal bli som USA. "Huh gjør dere ikke som jeg vil. da saksøker vi!!"

     

     

    Edit: ble så mange skrivefeil, at det blei flaut

  20. Anbefaler; 1) taktisk ambush.

     

    Vent til jenta er uoppmerksom og sårbar, helst i en større forsamling ala klasserommet. Gå bak, dra ned buska, ta frem granbar-kjeppen med snø på og slå så hardt du makter. Rop gjerne høyt, who is youre daddy now. TAKE IT BITCH!

     

    Verdt det.

     

    2) Den bitre hevn

     

    Gjem deg utenfor huset hennes før skolestart. Mens hun intettannene går til skolen, kommer du bakfra med et balltre/pinne og feier jentea i kneskåla. Mens hun ligger nede slår du hardt mot leggene, noe som ikke er farlig. Da kryper hun sammen i en ball og skriker. Da drar du ut kølla og pisser.

     

    Husk å ta bilder/vid med mobilen.

     

    Ikke noen kjære mor.

     

     

    Hvorfor har vi ikke rating på HW. no forumet ?? Rett å slett epic!

  21. Det at forhandler/ verksted ikke forholder seg til forbrukerkjøpsloven er da ikke noe nytt.. Vil man hevde sin rett i slike tilfeller så må man som du påpeker ta denne saken videre.

     

    Iflg feks Nokia sine regler, som man da aksepterer ved å kjøpe et produkt. Står det sort på hvitt, eller lyse blått, eller lyse grått. Litt ettersom hvilken mobil man har kjøpt. At all garanti bortfaller ved væskeskade.

    Hjelper lite å ta dette videre, da 99 % av mobil telefonene ikke skal tåle væske !

    Bare så det er sagt, det hjelper null og niks hva som står i avtalen. Norsk forbrukerkjøpslov kan ikke under noen omstendighet avtales bort.

    Neida, men vær så snill å ta det vidre med forbruker rådet! :) Så får vi se hvordan det går!

  22. Det at forhandler/ verksted ikke forholder seg til forbrukerkjøpsloven er da ikke noe nytt.. Vil man hevde sin rett i slike tilfeller så må man som du påpeker ta denne saken videre.

     

    Iflg feks Nokia sine regler, som man da aksepterer ved å kjøpe et produkt. Står det sort på hvitt, eller lyse blått, eller lyse grått. Litt ettersom hvilken mobil man har kjøpt. At all garanti bortfaller ved væskeskade.

    Hjelper lite å ta dette videre, da 99 % av mobil telefonene ikke skal tåle væske !

  23. Poe.

    Flott for deg at du fikk fikset noe som ikke gikk på garanti da! Virkelig bra for deg! IOM at sliden er vanlig slite skade, å dekkes ikke av garantien.

    Åsså håper jeg, å krysser fingerne, for at du er såpass "uheldig" at usb kontakten løsner, og at det er et minmalt hakk i coveret ditt, når du skal ha den fiksa. :love:

×
×
  • Opprett ny...