Gå til innhold

TT1988

Medlemmer
  • Innlegg

    154
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TT1988

  1. Ang lav bom for jenter så var det i fjor mange som strøk på den. Jeg tror det rett og slett var fordi de ikke hadde øvet i det hele tatt. Det virket i hvert fall sånn. Dårlige teknikker og ingen mulighet for å komme opp. Jeg synes også den så veldig enkel ut, men når jeg prøvde første gang, klarte jeg ikke en og hadde ti uker frem til testen. Men når jeg først begynte, og også øvde med TRX fikk jeg fort styrke og teknikk for å klare det. Samme med benkpress var det mange som strøk - igjen, så ikke ut som det var trent på med verken teknikk eller styrke. Halve pulja mi strøk på styrkeøvelsene og kondis, kun 1 i vannet. 

     

    Løpetesten var den verste, selv om jeg testet meg flere ganger før opptak. Hadde ikke mange sekundene å gå på. Jeg bestemte meg for å løpe ut og ta sekundanten som så strengest ut, og han pushet meg igjennom og sa at nå måtte jeg øke tempoet. Så du får tilbakemeldinger for nesten hver runde du løper om hvilken margin du har. 

  2. Hei,

     

    Har noen spørsmål ang opptak i år. Er seg sånn at jeg for tiden går til psykolog og i terapi for diverse traumer og andre problemer. Jeg selv føler meg svært egnet for politihøyskolen, men psykologen mener jeg bør vente et år før jeg søker. Hun er bekymret for intervjuet og at dersom det kommer frem at jeg går til terapi vil jeg miste sjansen min for å komme inn både i år, men også de neste årene fremover. Noen som vet hvordan dette foregår, er det eventuelt noe de kan se? Jeg fungerer fint i hverdagen og har minimalt med sykefravær(sykefravær av fysiske årsaker og ikke psykiske). Hvordan ser det eventuelt ut om jeg søker og består de fysiske testene, men velger å droppe intervjuet og heller tar det året etter? 

     

    Intervjuet er jo et standardoppsett, slik at det er ikke nødvendigvis sånn at de får med seg det der. Derimot vil pc testene, og helseerklæringen være noe annet. Da må du svare på en rekke spørsmål, samt din lege. Dette skjema ligger tilgjengelig på PHS sine sider, så du kan jo se på det. Anbefaler også å ringe opptakskontoret å høre med de. Det er viktigere å si det slik det er, enn at det kommer opp i ettertid. Hvis du ikke gjennomfører hele opptaket, må du ta alt på nytt igjen året etter. 

  3. Noen tidligere studenter som har noen bøker de vil selge?

     

    Jeg trenger:

     

    - Politirett (2016 3. utg. Auglend, R.L, Mæland, J. & Røsandhaug, K.)

    - Etik for politifolk (2011 Diderichsen, A.)

    - Innføring i informasjonsteknologi (2009 6. utgave Kjos, B.)

    - Ordenstjeneste (2016 3 utg. Edvindsen, K.)

    - Introduksjon til samfunnsvitenskapelig metode (2016 5. utg. Johannessen, A., Tufte, P.A & Kristoffersen, L.)

    - Førstehjelp (2015) Norsk førstehjelpsråd

    - Vegtrafikkrett (2015 14. utg. Olsen, L. N) Oslo: Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

    - Arrestasjonsteknikk (2011 2. utg. Lie, A. L. & Lagestad, P.)

    - I forkant: Kriminalitetesforebyggende politiarbeid (2015, 2 utg. Lie, E. M)

    - Grunnleggende juridisk metode: - En introduksjon til rett og rettstenkning (2012, 3 utg. Boe, E.)

    - Politirapport (2015 4. utg. Bjerknes, O. T & Williksen, E.)

     

    Send meg PM :)

  4. Er det noen som begynner i Bodø til høsten som har funnet et sted å bo, hvor det er flere ledige rom? Synes det ligger mye dårlig ute til alt for høy pris.

    Det er ganske dyrt i Bodø. Bodde der ett semester i 2012. 7000 kr for en 30 kvm leilighet i sentrum. Måtte i tillegg ha parkeringsplass, og med strøm ble kostnadene opp til 8500kr i mnd. Man kan leie en sjøbod osv for en billigere penge, men det er ofte et stykke unna. Ellers får man mye som er dårlig for en litt billigere penge. Var heller ikke lett å finne noe.

  5. Finnes det noen tidligere B1 studenter i Kongsvinger eller forhåpentligvis kommende B1 studenter her som har pendlet Oslo/Lillestrøm-Kongsvinger og kan si noe om det? For min del blir nok dette aktuelt om jeg skulle komme inn, og hadde da vært fint med noe erfaringer eller tips... Tenker da på togmulighetene, kostnader ved evt. bilkjøring, tidsforbruk og om dette er noe som er levelig i noen måneder til B1 er ferdig. Vil tro at det ikke bare er meg som evt. kommer til å pendle, så samkjøring med noen hadde vel vært det beste?

    Jeg bor i Oslo, og med 49,4 kommer jeg mest sannsynlig inn i Kongsvinger og ikke Oslo. Har sjekket tog og buss og det tar meg 2,5 time. Dermed blir det bil tur-retur :)

×
×
  • Opprett ny...