Gå til innhold

IkkeTenk

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av IkkeTenk

  1.  

     

     

     

    da vil antagelisvis karaktersnittet være lik som i år regner jeg med?

    Blir nok en økning i og med at 19 åringene søker også... men hvor stor er ikke godt å spå!

    Enig.

    Samtidig så søker ofte 19-åringene med lavere snitt enn dem i midten av 20-årene, på grunn av tilleggspoeng. Så dette kan gå begge veier!

     

    Husk at disse 19 åringene dere prater om vil det være veldig få av. Kravet er sånn at man må ha generell studiekompetanse i det man søker (15.mars), og det har ikke de som blir 19 år det året.. Så i praksis vil det stort sett bli det samme. Man kan fortsatt ikke søke seg inn rett etter videregående

  2.  

    Jeg kjenner jeg er skikkelig kvalm og uvel. I morgen er det jobb, og da er det vel fare for å sjekke både kvinneguiden og diskusjon.no for å se om folk har fått noe svar fra SO (hvis det ikke kommer i dag). Det skal noe til å klare å holde fatningen på jobb hvis det blir et gigaslag i trynet. Da tror jeg at jeg låser meg inn på do for å logge meg inn på SO.

    Det er vel uansett usannsynlig at det kommer før kl 16 i dag eller i morgen hvis det kommer?

    Typisk min flaks, så er det sikkert ikke noe å hente før den 18. eller 19.juli! :p

    Samme her. Men vet du noen om vi får SMS fra Samordna Opptak om at opptakene er ute? Eller må vi logge inn å sjekke selv? :)

     

    Man får sms, men av erfaring kan den sms komme et døgn etter at det faktisk ligger klart

  3. Fikk avslagsbrev nå 22:35..... Skulle visst sende ut mange fler sa de!

     

     

    ......Neida bare tuller ;D Synes det er gøy å lese denne tiden og mimrer tilbake til i fjor da jeg gikk gjennom det samme!

    Vet at ventetiden er fryktelig, men desto bedre da tilbudet om studieplass dukker opp! Gratulerer til alle som ble funnet egnet, og lykke til rundt den 20.!

     

    Hilsen Stavernstudent =)

     

     

    Fyyfyaen

  4.  

     

     

     

    Er det noen som har fått eller kjenner noen som har fått avslag i dag? Noen som eventuelt har turt å spørre kontoret om de er ferdige?

    Er bare å sende mail å spørre det. Er på ferie i utlandet, så får ikke sjekket mail annet enn innimellom.

    Har allerede blitt skjelt ut én gang her for å plage opptakskontoret, denne gangen får noen andre gjøre det ;)
    Fikk du ikke til svar at de var ferdig i slutten av uken å sende mail, eller var det en annen masete kar?
    Det var meg. Det var også jeg som spurte og fikk svar om avslagene gikk alfabetisk, etter som det var mange som teoriserte om det. Ja, jeg er nok masete, men håper det går an å se det litt fra mitt (eller vårt, kanskje noen som er i samme båt) synspunkt ettersom vi har måtte vente hele uken, til forskjell fra fjoråret, der de var ferdige på onsdag. Med det sagt så hjelper dette forumet veldig på stresset, mange hyggelige og hjelpsomme mennesker her. :)

     

    Helt enig bror

    • Liker 2
  5.  

    Det sto at saksbehandlingstiden på politiattest var 2 uker, så det var jo ikke så ille. Er enig at det rart de ikke sjekker vandelen da det går under de formelle kravene. Det må jo være kjipt å få igjennom fysiske tester og egnethetsvurdering som man består, og så får man avslag pga vandel som kanskje ligger tilbake i tid. :huh: Håper noen slipper den beskjeden!

    Synes det er litt merkelig fordi som du sier, det er et av de formelle kravene og i følge phs sine nettsider skal de formelle kravene være i boks før innkallelse til opptaksprøver. De må jo nesten ha sjekket vandel, for det er jo meldeplikt om man kommer i kontakt med politiet f.o.m i går og frem til studiestart. Nei, nå ble det mye spekulasjoner. Får ta en telefon til opptakskontoret og høre med de.

     

    Har du hørt med de?

×
×
  • Opprett ny...