Gå til innhold

Klingon

Medlemmer
  • Innlegg

    151
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Klingon

  1. Ok dette begynner å bli rart. Jeg tenkte jeg skulle prøve det en person sa på tråden her før; å løse inn en live kode som skulle gi deg muligheten til å skru av autofornyelse.

     

    Jeg kjøpte 1 month live via ebay nettopp og fikk tilsendt kode. Logga på xbox.com for å legge inn og fikk denne meldingen i retur.. å vitse bort feil i en betalings løsning er helt på huet spør du meg!

     

    Untitled.png

     

    MEN, da jeg gikk tilbake til konto opplysningene mine så fikk jeg en hyggelig overaskelse, når står nemlig Autofornyelse = AV.

     

    Så gjenstår det og se om det faktisk stemmer da eller om jeg blir trukket igjen den 28. Skal melde tilbake.

  2. Kjenner ikke til noen norske butikker/personer som driver med import av disse, du kan jo sette opp et autosøk på finn så dukker det sikkert opp noe.

     

    Disse bærene har en holdbar hets lengde på 2-3 dager etter plukking så det eneste alternativet for oss her i Norge er pille varianten som varer 10-11 mnd.

     

    Jeg bestiller mine fra Canada via eBay, ligger på rundt 70 NOK for en 10 pak.

     

    http://cgi.ebay.com/mberry-Miracle-Berry-Fruit-Comprimes-/180470743269?pt=LH_DefaultDomain_2

     

    Min erfaring med disse bærene at ting som er søtt blir søtere til det usmakelige, og ting som er surt/beiskt blir søtt du kjenner dog det syrlige godt, litt vanskelig og forklare.

     

    Er morsomt å prøve, men ikke noe som kommer til å revolusjonere det Norske kostholdet.

  3. Bare så synd arcade fremdeles kun kommer med komponent AV kabel :(

     

    Ikke at jeg ser forskjell på bilde kvaliteten men er litt greit og slippe kabel salaten, samt at det ikke er så mange forsterkere som støtte component video til HDMI pass-through.

     

    Personlig fikk jeg tak i en RROD box som min nr.2 som det ikke var garanti på til en slikk og ingenting, lett og fikse :)

     

    Dette innlegget har blitt redigert av Klingon: i dag, 13:37

     

    hehe sjefs, de har visst glemt å stille klokka også ;)

  4. Tillater meg og sitere

     

    I Norge har vi lovfestet "Reklamasjonsrett". Det betyr at produsenten stilles til likt ansvar i Norge uavhengig av hvilke "Garantier" de gir. Om en produsent f.eks. gir 1 års garanti i England, vil de likevel være pliktig til å påta seg det samme "garanti" ansvar i Norge for det samme produktet, men da i minst 2 år. Eller som det heter: "Reklamasjon må senest skje to år etter at forbrukeren overtok tingen. Dersom tingen eller deler av den ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre, er fristen for å reklamere fem år." §27 i forbrukerkjøpsloven.

     

    Hvorvidt MS definerer sitt produkt som noe som skal være vesentlig lengre enn 2 år kan jo diskuteres, men tror det ikke stiller så sterk dersom det skulle oppstå en tvist som blir klaget inn til forbrukerutvalget.

  5. [quote name='Senyor de la guerra' date='26. mars 2010 - 11:10' timestamp='1269598214'

    http://www.gametrailers.com/video/review-mag/61654

    Enough said .... :roll:

    Den videoen virket egentlig mot sin hensikt for min del... har hatt lyst på det, men etter å ha sett den videoen ser jeg at det er som et "hvilket som helst" annet FPS spill for min del.

     

    Vell det skiller seg fra andre MFPS spill da ingen andre har 200+ samtidige spillere, utenom det er det ikke nyskapene på noen som helst måte.

     

    Jeg synes gamereactor.se hadde en god omtale på MAG http://www.gamereactor.se/recensioner/20948/MAG/

  6. Ingen laptopper som jeg kjenner til som har støtte for video inn.

     

    Du kan derimot kjøpe en AV->VGA adapter ledning for å koble en Xbox360 til en vanlig PC skjerm (LCD/CRT). 120kr på gamestop vil jeg tro. 50kr på ebay

  7. Ja kjøper du pre-payed kort har du muliget til å være helt anonym. Personvern reglene i Norge hindrer også MS i og uthente informasjon om IP adressen din, dersom du da ikke har gjort noe som strider med Norsk lov, og selv da er det ikke gjort på en to tre.

     

    Et tips: Kjøpt pre-payed via ebay. opptil 200kr billigere enn i Norge, du får koden tilsendt direkte på mail. Sjekk at den du kjøper av har 95%+ positive feedback og har solgt endel fra før.

  8. Det er uansett raskere enn DVD drevet, og er du på budsjett sia tror jeg farten absolutt er akseptabel. Men pung gjerne ut 800kr hvis du skal ha 2x16gb minnepinner med rask R/W ;)

     

    Ja du har rett, toll og moms er ikke det samme. Men produktverdi + frakt + 25% kan svi litt ihvertfall når du kommer opp i pris på det du bestiller. Et triks er å be avsender oppgi forsendelsen som gift og/eller sette verdi på innholdet i pakken til $30 eller mindre, men det er jo ren gambling da.

×
×
  • Opprett ny...