Gå til innhold

possa

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av possa

  1.  

    Bilde 1: Viser de sterke feministene i den Svenske regjering gjøre narr av den eneste mannen som kan forsvare de mot Russland. (Trump)

    Trump, forsvare mot Russland? Trump er på Russlands lønningsliste, lille venn.

     

     

    Siden den gjennomsnittlige Nordmann spiser alt VG sier med spiseskje så måtte jeg jo sitere det på den måten.

    Uansett så er jo ikke Europa noenting uten USA. Jeg vet at de fleste her tror at Norge's 400 soldater skal redde oss og hele verden fra uffameien. Men sånn er det nå ikke.

     

    Og siden den gjennomsnittlige Nordmann tror at Norge er sååå spesiell (noe de tror i alle sammenhenger) at Russland vil risikere sin egen økonomi for å ta oss, så måtte jeg jo legge til litt spenning.

     

    Ikke min feil de fleste her er på samme linje som den Svenske regjering med tanke på intelligens og ballemot.  :hm:

  2. Noen andre som har et sommerprosjekt gående?

    Min scooter er klar, gjør ca 75km på strekka nå, mangler noe lakk og sånt, men håper å ha den klar og trygg for veien innen Juni.

     

     

    Gleder meg til sommersynet av mopeder og scootere som suser bortover veiene i 60-80 km/t. 

     

    Gjør meg glad at mer enn 50% av alle som faktisk har en moped/scooter fjerner plomberingen.

     

    Hvem gidder å bry seg om hva staten mener, når regelen om 45km/t faktisk er livsfarlig. Stå på!  :dremel:

    • Liker 1
  3. http://www.newsinenglish.no/2011/07/28/foreigners-just-dont-get-norway/

     

     

    Kommentarene er nokså interessante, utlendinger som har bodd her, besøkt norge eller i en eller annen form har vært involvert i det norske liv har påpekt at Nordmenn generelt:

     

    1. Kan male huset sitt en hel sommer, men er for lat til å jobbe og får heller penger fra NAV.

     

    2. Protesterer, streiker mer enn noe annet land for å få høye lønninger, noe som fjerner konkurranse evnen og gjør norge til et utrolig dårlig land for innovasjon, eksport og teknologi.

     

    3. Eneste Norge tjener penger på er oljen, og de gjør ingenting for å skape innovasjon og konkurranse for å tjene enda mer penger, eller sikre fremtiden, bortsett fra oljefondet.

     

    4. Nordmenn betaler gledelig skatten sin, og aksepterer alle prisøkninger og skatter med et dumt smil i ansiktet. For de skjønner ikke bedre / tør ikke ha egne meninger.

     

    5. Norsk politi og flyplass sikkerhet er det dårligste i Europa. Jeg kom igjennom pass-kontrollen på 1 minutt, ingen spørsmål, ingenting, de så på passet mitt i 1 sekund og jeg kom igjennom, samme gjelder alt og alle fra hele verden.

     

    6. Bomstasjoner er en nasjonal sport som alle Nordmenn er glad i - Brite.

    • Liker 1
  4. Hvis folk ikke liker landet så får de holde seg hjemme eller dra et annet sted. Vi har fantastisk natur og det er ikke meningen at man skal dra rundt i de trauste byene våre. Folk har nok vært i "storbyene" og møtt røkkla hvis de mener vi er lite vennlige og arrogante, dra hvorsomhelst på landet og vi er imøtekommende og snille.

     

    Litt perspektiv er en ting.

     

    Edit; Skal sies at jeg ikke er den som har "normale" interesser. Liker turer i skog og mark og fisking som ikke akkurat er en ting lengre. Norge er fantastisk hvis man liker det Norge er best på ;)

     

    Det er en del Kinesere og Koreanere her hver sommer som spesielt liker parken på Majorstuen i Oslo og fjordene våre.

    Men mitt personlige problem er hvordan Norge, ikke tilpasser seg.

     

    Det er mange land som har samme syn som deg (hvis du ikke liker). Men de har allikevel steder som også tilpasser seg turister på mer enn en måte. Norge har naturen, men det er alt de selger seg på.

     

    Jeg synes nå da stortsett alle Europeiske land er kjedelige. En ting jeg savner i Norge, spesielt om vinteren, er mer inne aktiviteter.

    I oslo vet jeg om en liten sånn paint-ball lignende hall som har stive priser. Vært kjekt med en liste over steder man kan leie snøscootere i en time til en rimelig pris, gjøre naturen litt mer spennende.

     

    Flere steder man kan leie vannscootere på sommeren, vet om ett sted i Trondheim, hvor det koster ca 1.000 kr for en time, noe som er overkommelig for oss fra tid til annen, men nokså stivt for de fleste turister utenfor Skandinavia som er ute etter gøy, spesielt unge.

     

     

    Også maten og skatten kan jeg trygt forstå meg på. Norge skatter absolutt alt og alle, så gir de oss elendige utvalg.

    I Thailand for eksempel importerer de massevis av ting fra både Europa, Amerika og Asia, noe som gjør butikker der en opplevelse i seg selv.

    Norge importerer stort sett fra Norge eller andre EU land. Med mindre du bor i en by hvor de har store Asiatiske butikker.

     

     

    Nå som oljeprisen går ned, burde hvertfall noen gå litt inn i turisme, norge har stort potensial og vi kan ikke bra leve på det ene esset vi har (natur).

    Og så forlange at turister skal klare seg med den samme dritten vi får stappet ned i halsen.

     

    Har lest flere nettsider og blogger, hvor mange ikke har råd til å kose seg fordi det rett og slett er alt for dyrt, og eller for lite å gjøre.

     

     

    Selv drar jeg ut av Europa så ofte jeg kan, men gremmes hver gang jeg setter meg på et fly hjem. 

    Greit, hadde nok blitt lei i lengden av å bo i et annet land også, men poenget er at jeg ville hatt flere ting å velge mellom når jeg var lei. Ikke bare bake boller, vaffler, pc, fotball eller å svette på et treningsstudio. 

     

    Selv i utlandet er det en opplevelse bare å kjøre scooter/moped, siden de går sin naturlige hastighet, mens her i Norge er de begrenset til 45km/t (dog de fleste ignorerer dette).

    Og alt for mye sosse regler på alt som også gjør friheten mindre. 

     

    Natur er ikke alt i verden, Norge er 80% Natur, det er nok det. Vi kan vel pusse opp de resterende 20%.

  5. https://www.thetoptens.com/boring-countries-europe/norway-859907.asp

     

     

    titalls folk, utveklingsstudenter, folk som har bodd her, ferierende, og Nordmenn har repetert mye av det samme:

     

    - Utrolig dårlig utvalg i butikkene, bare Norske produkter, lite internasjonalt. Spiser den samme dritten hele tiden.

    - Fleste kvinner er feminister og folk flest er arrogante, tenker for høyt om seg selv og er hjernevasket til å faktisk tro Norge har en relevant betydning.

    - Turister sier de har vært flere steder i verden og at Norge er det landet som er minst vennlig, både i pris, ting å gjøre og utenlandsk valuta.

    - Folk gidder ikke å jobbe lenger enn til 4, så drar de enten å trener, sparker fotball eller klager på internett om at de jobber for mye og tjener for lite (no som igjen bidrar til priser)

    - For mye skatt

    - Deprimerende og trist ble brukt i nesten alle settninger.

    - Oslo ser ut som en miniby med sitt patetiske utvalg i aktiviteter.

     

     

    Som en Norsk person som ferierer mye i Thailand, Taiwan og Korea vil jeg si meg enig. Absolutt deprimerende.

    Til og med Korea som har en kald vinter, har mer å gjøre enn Norge.

     

    Tenkte å dele her, vil være interessant å se hvor mange av dere som kommer til å klage over tråden, og bevise at utlendingene har rett i (arroganse og å være selvdigger).

    • Liker 6
×
×
  • Opprett ny...