Gå til innhold

Børge

Medlemmer
  • Innlegg

    241
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Børge

  1. Hei,

    Jeg beklager dersom dette er håndtert tidligere, men trenger litt konkret hjelp. Jeg har telefon kun benyttet til EPF med utgifter på 1000 kr for regnskapsår 2009. I tilegg har jeg bredbånd i hjemmet som også benyttes til hjemmekontoret.Utgiftene er her 5088kr for 2009. Kan noen vennlige sjeler vise hva som skal føres i post 6995 og hva som skal tilbakeføres i post 7098 som privat fordel.

     

    Takk for hjelpen!

  2. Kom over en tysk Ford forum-side der en "Insider" sier at Ford faktisk ila februar / mars 2010 har planer om å introdusere faceliften! Kortene holdes meget tett da man er redd for at "kunder" skal utsette kjøpet til da. Skulle dette skje er jeg redd 2010 "gammel" modell kommer til å falle en del i pris ved introduksjon av "ny" 2010 modell :-(

     

    Noen ler seg vel ihjel av disse spekulasjonene, men som forbrukere mener jeg vi har krav å vite hva man har kjøpt samt at vesentlige opplysninger som feks påvirker annenhåndsverdi må bekjentkjøres.

     

    Vel, den som lever får se....

  3. Hei!

    Jeg så rykter og bilder på internett tilbake til juli angående facelift på 2010 modell av s-max. Det er i disse dager frankfurt motorshow, og ford har ikke introdusert noen ny utgave av s-max dessverre :( Ny Ford Grand C-max er imidlertid annonsert. (ufattelig at det er marked for slike mini MPVer, da hadde jeg mye heller kjørt stasjonsvogn)

     

    Kjipt for oss som har bestilt 2010 modell og trodd vi skulle få face-lift utgaven...

     

    Kanskje noen andre sitter på flere opplysninger? (Norske Ford-forhandlere sier det ikke blir endringer på 2010-modellen, men at de er usikre)

     

    Mvh

    B

  4. Bugs:

     

    1. Har noen funnet de norsk bokstavene (æ,ø,å) når man skal f.eks søke "Østre Berg"?

     

    2. Har noen problem med at tiden til GPS ikke angis? (Blankt hos meg, samt at klokke resettes til 1200 for hver gang jeg restarter GPS)

     

    3. Har noen fått fotoboksvarslingen til å fungere? (Har installert, ok huket av for "fartskameraadvarsel" uten at den reagerer på noen fotobokser.

     

    4. Vet noen om man må kjøpe nytt kart for å få oppdatert kartene. Kart for Norge er datert 2008.10, men mangler endel bensinstasjoner som f.eks. Statoil Tunga.

     

    Mvh

    Børge

  5. Hei igjen.

    Ringte Jensen Scaninavia Support i dag og det var ikke noe nytt i saken. Etter at jeg snakket med de "tok jeg en runde rundt i menyene" igjen med den forandringen at jeg satte ned bakgrunnsbelysningen for natt til ca. midt på "glideren". Når jeg errer hvert kom tilbake til kartet, så var plutselig alt OK med "masse" satelitter og riktig posisjon. Har siden kjørt ca 11-12 mil og den fungerer som bare det.

    Ja, dette var rare greier. Skrudde min på i dag og etter to minutter viste den korrekt posisjon. Det som ikke fungerer er klokka. GPS klarer ikke å synkronisere mot GPS klokken. Starter på kl: 1200, hver gang jeg slar av/på GPS. Ja, ja så langt kan jeg i alle fall bruke den!

  6. Jeg er også en av dere. Fikk opplyst hos Mamoz at det skulle legges ut oppdatering fra Jensen før helga. Han regnet med at det ble sendt ut beskjed pr. e-post til de som hadde kjøpt denne.

     

    Tja, ta ikke det mamoz sier veldig alvorlig, en dag har nå blitt til fire dager, fire kan fort bli til fler. Fikk svar fra Jensen i dag som sier følgende:

     

    Vi beklager at du opplever problemer i bruk av din Nav:Link 400w. Vi i Jensen Scandinavia er alltid fokusert på å utvikle brukervennlige produkter med høy kvalitet. Likevel kan det oppstår situasjoner der feil skjer.

    Dessverre har vi oppdaget en programvarefeil som er relatert til GPS-mottageren som er brukt i vår Nav:Link 400w. Denne feilen fører til at satellittsignalene ikke blir registrert på riktig måte og Nav:Link 400w ikke kan bestemme posisjon.

    Problemstillingen er global og berører alle GPS-enheter i markedet som benytter GPS-mottageren fra denne produsenten.

    Vi i Jensen Scandinavia har satt høyeste prioritet på å løse problemet og vi jobber nå intenst med å finne en raskt og brukervennlig løsning. Vi er overbevist om at en løsningen vil være tilgjengelig om kort tid og vi vil informere om dette på våre internett sider under www.jensenscandinavia.com . Samtidig vil vi sende ut informasjon direkte til dere som har tatt kontakt med oss.

     

    Vi får håpe det løser seg snarlig, men fryktelig irriterende å være på reise uten fungerende GPS. Tillitssvekkende at Jensen ikke klare rydde opp i dette prompte, for ikke snakke om elendig kvalitetskontroll. Dette berører ALLE 400W sier de, er det noen som har fungerende 400W gps'er mon tro? Ansatt ved Mamoz fortalte meg at dette problemet kun forekom på noen GPS'er (Mamoz-ansatte er generelt gode på gjetteleker...)

  7. Hei,

    Er det flere som har kjøpt denne GPS'ene fra MAMOZ i går??

    Det er tydelig at et større antall av disse ikke fungerer. Jeg har vært i kontakt med Jensen Scandinavia som var overrasket over at jeg var tredje som ringte med dette problemet. (Gps sync og satelittmottak fungerer ikke). De skulle evt. komme tilbake...

     

    Lite informasjon og jeg lurer bare på hvor mange andre som sitter med en ubrukelig GPS for tiden?

     

    mvh

    B

  8. Hei,

     

    jobber som produktsjef i yaTack. NV-GS400 har gått ut og GS.500 overtar. DEt som har vist seg å være tilfelle på de nye modellene er at de har mye lavere kostpris enn forgjengerene og vi kan derfor tilby nye og bedre kameraer til gunstigere priser. Er ikke helt sikker på når GS-500 kommer inn, men jeg har hørt rykter om midten av mars...

    5597725[/snapback]

     

    Dere svarer ikke på henvendelser hverken på telefon eller mail. Virker særdeles useriøst...

    :thumbdown:

  9. Den stripen har jeg også sett på DELL 510, skal undersøke med Dell. Dette er en direkte konstruksjonsfeil siden skjermen ligger i klem med listen på tastaturet. Alle bærbare skal jo kunne transporteres, (Derav bærbar...) så frakt uten å forringe kvaliteten må man jo ha som et minstekrav.

     

    Skal ta kontakt med DELL angående dette.

     

    Hei og hopp.

  10. Hei,

    Jeg fikk dama til å handle en DELL500M og hun har i grunn vært fornøyd med denne. Eneste ulempe er at det er dukket opp en "slitasje" stripe på skjermen omentrent der en liten forhøyning i tastaturet finnes (Blå langsgående list).

     

    Stripen er blitt så pass stor at den irriterer når man scroller over for eksempel i et word dokument. Jeg skal ta kontakt med DELL, men samtidig vil jeg høre om det er flere som har erfaring med dette problemet?

     

    Mvh Børge

  11. Ærlig talt, hvorfor kaste vekk penger til komplett (iddis) gutta når du får det på under fire dager fra Itbutiekken? Funker FETT, alle cpuene jeg har fått derfra!

     

    Edit: forøvrig er jeg ganske sikker på at jentene (eller gutane) hos Komplett fikk med seg potensialet til xp-m'ene for snart et halvt år siden... Hvis ikke, så sier det kanskje litt?

  12. Synes det er positivt at folk roser når de er raske, ikke bare klager når de er trege. Det er for mye klaging her i landet, du er vel enig i det?

    Og noen klager over at andre klager :thumbup:

     

    I konkurranseutsatte næringer, som for webshoper, vil det blant annet være to egenskaper som forteller litt om kvaliteten på butikken. Det ene er posisjonsegenskaper og det andre er pliktegeneskaper.

     

    Posisjonsegenskapene er egenskaper ved butikken som gjør den særegen i forhold til andre. En bil med ABS var for noen år siden en bil som hadde større fordeler enn andre biler med konvensjonelle bremser. Etterhvert ble ABS vanlig og det finnes vel knapt en ny bil i dag uten ABS. ABS er med andre ord blitt en pliktegenskap for biler i dag.

     

    De samme gjelder med levering av varer og tjenester. At pakking og sending skjer samme dag, er for noen regnet som posisjonsegenskaper, men for andre vil de kreve så pass og dette blir sett på som en pliktegenskap.

     

    Mht klaging vil jeg bare spørre Herr Afseth om han mener TV2 hjelper deg og liknende forbrukerprogram, tilfører alt for mye klaging i samfunnet? Klaging er sunt og et av de beste virkemidlene kundene har for å skape gode framtidige vilkår, men det må skje konstruktivt, og det er kanskje det som er den store forskjellen. At en litt overivrig tenåring roper ulv, ulv har vel skjedd før?

     

    Mvh Børge

  13. noen ganger hjelper det å trykke mange ganger nok på restart kanppen til det rigtige kommer opp!!!!

    Denne velkjente metoden fikser det meste ja :p

     

    Var tankegangen slik: "Hmmm... noe feil med maskina mi, hva kan jeg gjøre? Jo! Nå skal jeg sitte her og trykke mange ganger nok på startknappen til alt er i orden igjen!!!

     

    Sorry, måtte bare..... akkurat som med melka...

     

    Psst! rådet fra MorePower burde nok fungere!

  14. Ikke noe annet enn at de er spesifisert for 166 og henholdsvis 200 FSB hastighet. Hvis du ikke skal klokke og du har pc3200 ram, vil du totalt få ett raskere system med en 200FSB prosessor. Multiplier er nok i tillegg låst på disse cpu'ene. Dvs at på 166 prosessoren er denne litt høyere enn for 200-prosessoren

  15. [quote name=

    HK endrer selv Vcore etter det prosessoren er satt til fra fabrikk.

    Det betyr at en XP-M vil avgi mindre varme ved samme hastighet som en vanlig XP (Barton) på samme hastighet på ditt hovedkort' date=' fordi du simpelthen ikke kan kjøre på samme Vcore som for vanlig XP. (Uten pin-/bromodding).

    Kanskje en sannhet med modifikasjoner? Min barebone med Nforce2 HK, klarer ikke automatisk å sette spenningen til 1.35V som er originalt for min xp-m. Etter en Clear CMOS settes spenningen automagisk til 1.50. Grunnen til dette tror jeg er at bios ikke er konfigurert for xp-m prosessorer og man får derfor også den hyggelige meldingen "unknown processor".

     

    Dette vil nok sikker variere fra HK til Hk.

×
×
  • Opprett ny...