Gå til innhold

liljay

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av liljay

  1. The Avatar skrev (4 minutter siden):

    Det skjer ingenting med studieplassen om du ikkje får studentbustad.  Forskjellen er berre at du må ut på det private bustadmarkedet for å finne deg ein plass å bu, eventuelt må du pendle frå der du bur i dag.

    Eit godt tips er å sjølv legge ut ei annonse der du søker bustad og skriv litt om deg sjølv. Det er mange som har utleigeleiligheiter tilgjengelege men som ikkje annonserer det fordi dei ikkje vil leige ut med mindre dei finner gode liegetakarar.

    Skjønner, takk for svar! Hvor er det du jeg evt skulle lagt ut en annonse? 

  2. WiiBoy skrev (På 18.7.2020 den 9.41):

    Under WW2 er det. estimert at 72 millioner døde, men kun 6 millioner jøder. Med din logikk så kom jo jødene godt ut av krigen..

     

    Der sa du det, er konseptet at dersom et svart hus brenner så vil man gjerne rette litt mer fokus mot det huset. Ikke at vi har noe imot hvite hus så er det bare det at det svarte huset brenner akkurat nå og trenger oppmerksomheten vår. 

    • Liker 1
  3. nyansattnr5 skrev (Akkurat nå):

    Mennesker er mennesker, og nordmenn er nordmenn. Jeg har samme svar for absolutt alle som spør "er det lett å bli kjent med folk på høgskole X?" eller "hvordan er det sosiale miljøet på instittutt Y på universitet Z?".

    Takk for svar, ja vet vel i grunn hva svaret er. Er bare nervøs med å flytte til en helt ny by uten å kjenne noen folk. Er vel bare nervøsiteten som stiller spørsmålet.

×
×
  • Opprett ny...