Gå til innhold

littlelittle

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av littlelittle

  1. snakk med henne når hun ikke er sammen med vennegjengen sin - jenter viser som regel sitt ekte "jeg" når de er alene. om hun er med vennene sine og du prøver å flørte med henne er det mulig at hun ikke svarer slik du ønsker, kun fordi hun har vennene der. men om du er litt alene med henne, go for it! du har større sjanse en null. man skal alltid ytre dine følelser for noen andre, så lenge det er under riktige "forhold". f.eks at dere er alene, og at hun ikke er dritfull osv. Så - gjør det! snakk med henne, bli kjent med henne og la henne bli kjent med deg. spør om dere skal finne på noe sammen, bare dere to. som å spise noe ute, om det ikke er middag, så bare noe enkelt noe. eller kino. eller gå en tur der det er fin utsikt. men hun sier nok ikke ja til å finne på noe med bare deg hvis hun ikke føler seg trygg nok på deg. og da må du bli kjent med henne først. få noen gode samtaler, trenger ikke være lange. få henne til å le. og ikke snakk med henne bare på skolen og slikt. send henne også noen meldinger eller på snap. Begynn i det små, end i det store :)  lykke til

  2. du kjenner han jo ikke så godt. og kanskje han egentlig er litt annerledes enn hva du hadde forestilt deg. så hvis det var meg ville jeg vært med den nåværende kjæresten, og heller bli kjent og venn med han andre. kanskje han rett og slett kan være din bestevenn, men at det ikke blir no mer følelser. de følelsene du føler nå og har følt siden han bodde borte henger bare igjen etter hva du følte i den ene uken du møtte han første gangen. kanskje du ikke er no forelska i han nå mer, bare at du ønsker å ta vare på den forelska-følelsen du fikk den første uken med han fordi han var litt spesiell og lik deg iforhold til andre du hadde møtt. men er ikke sikkert du ville blitt lykkelig med han. du vet jo ikke hvordan han er til vanlig, i det hverdagslige livet med blant annet rengjøring, rydding, matlaging og betaling av regninger. kanskje han er en tufs på mange slike områder, og kanskje også slik i personlighet og (?) men man kan jo ikke vite. så bli gjerne kjent med han, men jeg ville ikke slått opp med en fantastisk fyr som du allerede er sammen med for en person som du e n gang fikk et crush på. 

  3. Har en Peugeot 307 fra 2002. Kjøpt nylig. Bilradioen er original. Men tenker å kjøpe ny bilradio som tar i mot DAB. Billigste jeg har funnet er adapter som bare er koblet i 12-volten. Men jeg vil gjerne at displayet til bilen oppe ved frontvinduet og at den hendelen ved rattet for styring av radio også skal funke. hva kan jeg kjøpe og hvordan kan jeg koble til for at det skal funke ? 

  4. Hei, 
    fyller 21 og lurer på om jeg skal invitere foreldra til samboern min til bursdagen min. ba de i fjor siden jeg ble et "rundt" tall, og for at de skulle møte min familie, altså mine foreldre og søsken. Lurer på om noen har noen tanker om dette? Feirer bursdag sammen med min søster siden hun har bursdag på nesten samme dag. Svigers er jo hyggelige, men det er jo så klart bedre stemning og atmosfære hvis det bare er mine foreldre og søsken. Tenker at det er jo heller ikke et rundt tall.. 

×
×
  • Opprett ny...