Gå til innhold

MajorSwag

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MajorSwag

  1. Mot slutten av fjoråret, nærmere bestemt slutten av oktober begynte jeg å se en ansele av at skjegget plutselig forsvant på den ene siden av haken. Med tiden har dette området bare blitt større og større, og nå ser jeg at det er begynt på andre siden av haken. Dette begynner å bli ganske så irriterende ettersom om det forsatt er godt synlig om man prøver å glattbarbere seg, jeg er også smått nervøs over at det kan tyde på noe sykdom. 

    Noen som vet om dette er noe man kan gjøre noe med eller hva som forårsaker dette? 

    Hilsen ung mann, 29

  2. Heisann, alle sammen!

    Jeg har hatt Diabetes Type 1 siden jeg var ca 15, nå er jeg 26.

    I alle år har jeg hatt stort behov for store doser med insulin for å holde blodsukkeret på ett behagelig nivå. Nå det siste halvåret har jeg hatt mange fler følinger enn det jeg har hatt tidligere, som oftest om natten/morgenen. Ved noen tilfeller har det vært så gale at jeg ikke har kommet til bevissthet før jeg står på kjøkkenet med min kjæreste og drikker massevis av juice.

     

    Jeg lurte på om det er mulig at jeg har fått økt følsomhet? Til vanlig så snuser jeg, og den siste tiden har jeg hatt mye stress på jobben. Men jeg føler ikke at hverdagen har endret seg noe særlig det siste året.

    Håper noen av dere kan hjelpe meg.

  3. Jeg har hatt S8+ siden april, og har vært ekstremt fornøyd. Har lagt min elsk på infinity displayet til Samsung, men vet også at noen missliker det, som sagt lengre oppe i tråden så er det absolutt en fordel å teste telefonene i butikk før kjøp. 

    Har hatt Samsung telefon de siste 7 årene, og det eneste som plager meg er at de er treig på oppdateringsfronten.(Venter fortsatt på Android Oreo)

×
×
  • Opprett ny...