Gå til innhold

krutselno

Medlemmer
  • Innlegg

    248
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av krutselno

  1. Brukernavnet var kundenummeret med noen små modifikasjoner...som var ganske vanskelig å gjette hvis man ikke visste hvordan..

     

    Legge til P foran

    fjerne tall nummer to og trekke fra 10000 hadde de skrevet det på arket mitt i stedet for å skrive at ved en evt aktivering av ruter må jeg bruke mitt kundenr så hadde det ikke vært noe problem...men....

     

    Siden min ruter i følge deg er en møkkaruter :) Har du noe forslag til en grei en? Trenger bare en som takler 3 pcr på nett samtidig...uten at den koster skjorta.. :)

  2. Manglet et brukernavn og passord som ikke fulgte med da jeg fikk levert utstyret fra NGT eller som sto inn på sidene "mine" hos Nextgentel...står heller ingenting om det på kundesidene deres, men er vel en grunn for at de har et proff abb med dyr tlf support, hvis du gjør noen endring MÅ du ringe og betale 14 kroner minuttet fordi de ikke har levert nok informasjon i utgangspunktet...

  3. Har sett overalt på internett og det ser ut som om jeg bare skal aktivere det etter en reset, noe jeg har gjort...

    Det rare er at alle lampene lyser...power selvfølgelig, ethernet, og DSL, og det betyr jo at linjen fra modemet til NGT skal være i orden...men jeg kommmer meg jo ikke på nett, takk for at naboen har et ubeskyttet nettverk selv om det er veldig veldig tregt kommer jeg meg jo på nett... får prøve å ringe NGT i morra når de har oppe..

  4. Dette vises inne på ruteren:

     

     

    TypeA_1

     

    Vis mer...

     

    Link Status: Nedkoblet

    type: PPPoA

    Siste feilmelding: Nedkoblet av bruker

    Feil i Internettforbindelse

    TypeA_2

     

    Vis mer...

     

    Link Status: Nedkoblet

    type: PPPoA

    Siste feilmelding: Nedkoblet av bruker

    Feil i Internettforbindelse

    TypeA_3

     

    Vis mer...

     

    Link Status: Nedkoblet

    type: PPPoA

    Siste feilmelding: Autentisering feilet

    Feil i Internettforbindelse

    TypeB_1

     

    Vis mer...

     

    Link Status: Nedkoblet

    type: PPPoE

    Siste feilmelding: Nedkoblet av bruker

  5. Du må uansett ha internett på routermodemet før du kan få resten til å fungere.

     

    Prøv å koble deg direkte til modemet i første omgang.

    Jeg bruker kabel direkte fra rutermodemet nå, men får det fremdeles ikke til å fungere..Jeg har kontakt med modemet og kan logge meg inn på det, men jeg klarer ikke å opprette noen forbindelse til internett..

  6. Jeg har en Netgear WPN824v2 som til tider kobler fra to av tre maskiner i nettverket mitt. Det er tilfeldig hvem som sitter igjen med nettverksforbindelsen..det jeg må gjøre for å rette opp problemet er å logge meg inn på ruteren og skrive inn passordet på nytt og klikke "apply"...deretter kommer alle på nett igjen..hva i all verden er det som skjer? Det har skjedd over en lengre periode, uansett om jeg bruker Vista eller Windows 7..nå bruker jeg Windows 7 på alle tre...

  7. Jeg har denne pcn med Windows 7 64bit, alt fungerer perfekt, bortsett fra overføringen mellom denne og min stasjonære med Windows 7 32 bit. Overføringen er maks 1 mb/sec uansett om jeg bruker homegroup eller "gammlemåten" med workgroup... begge maskinene får maks hasighet på internett, 1,35mb/sec...dvs at de laster ned raskere fra internett enn overfører mellom hverandre, noen som skjønner hvorfor?

  8. Nå har jeg lagt inn Windows 7 64 bit, men får ikke "rated" den..

     

    The Windows Experience index for your system could not be computed.

     

    Cannot complete the requested assessment.

    The system does not have the necessary mulit-media support to run the requested assessment.

     

    Har lagt inn 187.45 nvidia drivere

  9. Hei!

     

    Jeg har en Asus A7J-Roo1h bærbar med et Mobility x1600 skjermkort.

    Det lå inne noen gamle catalyst drivere da jeg fikk maskinen, men han jeg fikk den av vet ikke hva som har skjedd annet enn at den har begynt å slå seg av..

     

    Så fort jeg installerer en driver til skjermkortet så blir det noen små røde striper rundt omkring i windows. Har prøvd med nye og gamle catalyst drivere, omegadrivere og DNA driver.

    Jeg kjører alltid drive cleaner i sikkerthetsmodus før jeg installerer nye drivere.

     

    Når jeg har standard catalyst driver får jeg vpu recover ganske ofte, men når jeg ikke har det får jeg bare svart skjerm uten at noe annet skjer..

     

    Hvis jeg derimot fjerner alle skjermkort drivere så stopper maskinene aldri..men da går jo alt så tregt, og å spille selv gamle spill går heller dårlig..noen ideer?

  10. Er det det eneste spillet du har det problemet med? Eller har du noe andre spill som har problemer?

     

     

    Har du oppgradert skjermkorte ditt til W7 ver.?

     

    Synes det høres merklig ut at det er musepekeren som klikker.

    Ja, skjermkortet har nyeste driver. Spillet stopper også å fungere etter en stund, da stopper alt i spillet. Jeg har Windows XP i dual boot, så vil jeg spiller bruker jeg bare XP, hadde tenkt å slette det siden W7 var så stabilt på alle andre måter, men...

    Vet ikke hvordan det er i andre spill, har ikke prøvd noen andre, jeg spiller ikke så ofte, men Heroes III er "grom"-spillet som jeg aldri blir lei..

  11. Hei!

     

    Har en gammel pc som kjører Windows 7 like godt som Windows XP, men det sure er at jeg får ikke til å kjøre Heroes of might and magic III complete...

    Jeg får installert spillet, det starter opp, men det som ødelegger alt er at det blir musespor, overalt hvor jeg beveger musa blir det svarte spor, dette bli borte så fort noe annet beveger seg, men når jeg skal bevege musa igjen blir det sport...

    Har prøvd alle forskjellige compatability mode, kjører spiller i administrator modus...

    Noen som har noen ideer?

×
×
  • Opprett ny...